PlayStation Concrete Genie

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ملت با فیفا خودشونو خفه کردن...
ولی اینجور بازیا بیشتر دیجیتالی فروش میکنن...باید ببینیم توی لیست بیشترین دانلودها از PSN چه رتبه‌ای میاره...
دقیقا fifa که هیچی الان گوست ریکان بارای چی باید تو 10 تای برتر باشه؟! البته قبلا هم بحثش بود که تبلیغات سونی مناسب نبوده سر بازی الان همین لیست ببین نینتندو ترکونده

به نظرم نباید از همچین بازیایی انتظار فروش بالا داشت متا بازی هم که 75 معمولا اینطور بازیا فقط وقتی میترکونن که یه متا عجیب غریب بگیرن و بالا 90 باشن

خب من بازی را تو تخفیف بلک فرایدی گرفتم .از زمان معرفی بازی خیلی حس خوبی بهش نداشتم ولی الان که بازی را تموم کردم نسبت بهش حس خوبی دارم .یه بازی ساده با اسکیل کوچیک که میتونید تو کمتر از ۴ ساعت تمومش کنید البته پلات خیلی ساده ای هم داره فکر کنم ۶ تا ۷ ساعت برای من طول کشید تا پلاتش کنم.مشکل بازی همین کوتاه بودن و بیش از حد ساده بودنش بود .یه سری قابلیت ها توی اواخر بازی باز میشه که بازی را لذت بخش تر میکنه اما حیف که خیلی دیر اضافه میشه یکم افت فریم هم تو یه جاهایی از بازی مشاهده میشه.در کل تجربه خوبی بود بازی را از دست ندید اما نه با قیمت ۳۰ دلار حول و حوش ۱۵ دلار با نظرم عالیه برای گرفتنش.هر چند امکان فیری شدنش برای پلاس توی ۲۰۲۰ زیاده

• Like
Reactions: FUTURE
یکی دو ساعتی بازیش کردم خیلی حس زنده شدن نقاشی ها جذابه و این که گذشته اون اوباش رو میبینم هم نکته قشنگی بود که تو نوشته های شخصیت بازی هم درباره شون میگه.
بازی سعی کرده آدم بدهاشو یک بعدی نشون نده و یه جاهایی حتی دل مخاطب براشون بسوزه. نکته جالبتر اینه که بازی مثل هلو تروفی میده یه ساعت اومدم تست کنم ۱۷-۱۸ تا تروفی گرفتم ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or