Conan

اقا من بازي رو گرفتم ديروز 2 ساعت يكبند بازي كردم خيلي حال داد
اينطور كه دوستان ميگن فكر نكنم حالت normal بازي 5 ساعتم طول بكشه

همونطور که اشکان گفت God of War اینقدر بازی بزرگی هست که هر بازی که در این سبک بیاید مجبور به کپی برداری از بعضی عناصر GoWـی باشد.راستش رو بخواین من هم از بازی برعکس بعضی ها خوشم اومده ، درسته که یک شاهکار نیست ولی روندش یک جورهایی است که فکر کنید سازندگان خواستند یک کپی خوب را بسازند.خودم که الان بازی رو تا سومین Boss جلو بردم و براساس چیزهایی که تا اینجا دیدم در موردش نظر میدم.
داستان بازی در حالی که زیاد پیچیده نیست دمدستی و بی درونمایه هم به نظر نمی رسد.در ابتدای بازی Conan بر طبق پیشگویی جادوگر قبیله شون برای بدست آوردن گنجینه ای عازم یک شهر باستانی و مخروبه میشه که چند صد سالی می شود که کسی به اونجا سر نزده.بعد از مبارزه با چند محافظ ، Conan کاری رو که فکر می کرده باهاش به گنجینه دسترسی پیدا می کند انجام میده غافل از اینکه او یک طلسم رو آزاد کرده است.این طلسم مربوط می شود به جادوگری سیاه که بعد از رهایی اقدام به تاثیر گذاشتن جادوی سیاه خود بر روی مردم عادی می کند و از اون طرف هر یک از بخشهای لباس رزم Conan را به منطقه ای می فرستد.در طول بازی با روبرو شدن با Boss ها هر کدام از تکه های این زره رو بدست میارید.Boss اول یک رئیس بربر است که مانند جنگجوی بربر در GoW 2 یک چکش حمل می کند.غول دوم یک اژدهای شنی ( Sand Dragon ) که از مبارزه باهاش خیلی لذت بردم.سومی هم یک فیل شیطانی است.AI بازی در درجه Normal که من الان دارم بازی می کنم به واقع ضعیف است ، مثلا در مبارزه با غول اول وقتی به دو کماندار دستور Fire میداد اونها بیشتر خود اون بدبخت رو هدف می گرفتند و همینطوری 3/4 جان اون رفت ! :biggrin1: گرافیک بازی هم متعادل است و در جزئیات به GoW 2 نمی رسد.بعضی اوقات که دوربین به cONAN نزدیک می شود حس و حال بازی کردن یک بازی Comic Bookـی بهم دست داد ، چون گرافیک افت فاحشی داشت.مانند GoW تاکید بازی بر جاخالی دادن با استفاده از آنالوگ راست است که به نظرم خیلی بازی و گیم پلی ـش رو جذاب کرده است.

10 / 8 بازی خوبی است.

دوستان خواستم چند نکته رو اشاره کنم :
در نبرد با اولین غول که همون رئیس بربر ها بود ، در 5 دقیقه ابتدایی تا می توانستم ازش فاصله گرفتم ، تیرهای کماندارها رو با آنالوگ راست جاخالی می دادم و خیلی سریع هم حرکت می کردم.در اواخر مبارزه یک ضربه می زدم که با اون تیشه اش دفاع می کرد و من تا می توانستم از کمبویی که میزد فاصله می گرفتم و بعد از کمبویش 2 ضربه بهش می زدم تا جونش تموم شد.
در مبارزه با اژدهای شنی شما باید سریع دو تا ضربه بزنید و بلافاصله با آنالوگ چپ از اون فاصله بگیرید.در بخش بعدی وقتی زبانش رو می اندازد تا تعادل Conan را بر هم بزند سریع B رو بزنید تا یک کمبو اجرا کنید.در بخش بعدی مبارزه وقتی برای پرتاب تیر با دُمش آماده می شود سریع پشت یک مانع بروید ، وقتی زبانش رو به اطراف می چرخاند سریع با آنالوگ راست به طرفی دیگر جهش کنید و هنگامی که خواست با سرش به زمین مبارزه ضربه بزند از اژدها تا می توانید دور شوید و از موج ضربه هم با پرش ( A ) عبور کنید.پیشنهاد می کنم بار اول که گیج شد ستون راست را با دو ضربه LS خراب کنید بعد که دوباره گیج شد و بر زمین افتاد اون کمانی که در قسمت چپ است آماده کنید و بلافاصله بروید اون کوزه جان را بگیرید ، بار بعدی که گیج شد خیلی سریع با آنالوگ راست کمان را آماده کنید تا بازی دمو شود.
در مبارزه با فیل در قسمت معبد که بازی حال و هوای UnderWorld ـی پیدا می کند ، باید از دائما" از ضرباتش دور شوید و ازش فاصله بگیرید ، وقتی هم با خرطوم به زمین می زند از موج ضربه اش با پرش عبور کنید.وقتی دیواره راست یا چپ خراب شد از ضربه مهلک فیل با آنالوگ راست فرار کنید و با A روی خرطومش بپرید.بعد از رسیدن به سکو اول جان را بخورید و بعد زنجیر را بزنید ( تاکید می کنم چون در این قسمت بازی دمو می شود و Conan به زمین اصلی مبارزه برمی گردد.با سکوی بعدی هم همین کار را بکنید.بعد از دمو با استفاده از آنالوگ راست از جهت ارتعاش نعره های فیل فاصله بگیرید.وقتی خواست با خرطوم بر زمین بزند ازش فاصله بگیرید و از موج ضربه بپرید.وقتی گیج شد سریع با کمبو یکی از خرطوم هایش را قطع کنید و دفعه بعد خرطوم دیگر تا بازی دمو شود.
در مبارزه با اون مار ( Snake ) توجه داشته باشید که اون در ابتدا دو ضربه دارد یکی بصورت کمبو و دیگری معمولی و دور برد ، پیشنهاد می کنم اول یک تک ضربه که قطعا" دفاع می کند بهش بزنید و صبر کنید اون کمبویش را تا آخر بزند ، وقتی برای بخش نهایی آماده می شود با یک پرش به سمش بپرید و دو ضربه بهش بزنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا اون دو بار سربازهای مُرده را احضار کند.در بخش نهائی مبارزه که اون در یک گودال در حالت گیجی افتاده است ، سعی کنید سریع بهش نزدیک شوید ، چون هر چه بیشتر در گل ها بمانید بیشتر جان Conan کم می شود.وقتی اون با عصایش اشعه می زند به موقع پرش کنید تا به موج اشعه نخورید.وقتی نزدیک اون می شوید بازی یک باگ دارد : Conan بین زمین و هوا معلق می شود ، پس باید به سمت راست مار ( سمت چپ غول از دید شما ) بروید تا B بالای سرش ظاهر شود.کمبو را به دقت بزنید چون اگر پرت تان کند کار برای بازگشت دوباره بسیار سخت می شود.در قسمت نهایی کمبو که تاکید بر روی زدن مداوم X است علاوه بر اینکه در زدن دکمه باید سرعت داشته باشید ، فشار کافی هم بر اون وارد کنید.

خودِ من دو بار توسط همین مار ـه پرتاب شدم تا توانستم بکشمش ! فعلا هم تا انتهای این بخش بیشتر نرفتم و Score کلی ام 75 هزار و خورده ای است.برای ثبت کردن امتیازتون در LeatherBoard حتما باید بازی رو تموم کرده باشید.

خب من الان غول ششم رو هم شکست دادم و چون نمی بینم کسی در این زمینه برای راهنمایی بقیه دوستان پاپیش نمی گذارد خودم استراتژی مبارزه با غول پنجم و ششم رو میگم !
غول پنجم بازی یک اختاپوس عظیم الجثه است ( Gaint Oktapus ) و البته برای من بسیار یادآور کراکن است ! :دی توصیه میکنم به هر جایی که دمو اشاره می کند نروید چون دست آخر باید یک پای هشت پا که برای 6-7 ثانیه به دکل قفل می شود رو بزنید و اگر ظرف 2-3 بار موفق نشوید با این کار جان اختاپوس را بگیرید ، اون کشتی رو واژگون و غرق می کند.ذکر این نکته هم لازم میدونم که وقتی اختاپوس برای ضربه زدن آماده می شود با آنالوگ راست جاخالی بدهید و روی زمین بغلتید و بعد از اون با یک کمبو 4-5 ضرب اون قسمت از پای اون رو معدوم کنید ! :دی وقتی اختاپوس میخواد مایه سیاه رنگش رو بپاشد از اون دور شوید و به سمت دوربین بیایید ، از اون کمبو 3 ضربش هم با آنالوگ راست فرار کنید.نگران اون ملوان هایی هم که سیاه می شوند نباشید چون کشتنشون خیلی آسونه...
غول ششم Bone Cleaver است و یک جمجمه گاوهای افسانه ای بر سر دارد.اولین نکته اینکه سعی کنید وقتی به سمت شما سنگ و طناب به هم بسته شده پرت می کند و صحنه اسلوموشن می شود ؛ حتما جاخالی بدهید.چون اگر گیر بیفتید و به موقع آزاد نشوید ( با فشردن بسیار سریع B ) اونوقت اون با یک ضرب سر Conan رو از تنش جدا می کند و در نتیجه در جا می میرید ! تا اونجا که می توانید از Light Attack استفاده نکنید چون نتیجه ای ندارد.پیشنهاد می کنم از کمبوی فشردن 4 بار Y بر روی اون استفاده کنید به شرطی که قبل از اون به سمتش پرش کرده باشید چون این غول روی زمین خیلی قوی است.بعد از این کمبوی سنگین ، بلافاصله با آنالوگ راست از ضربه سنگین اون فرار کنید و یک پرش هم داشته باشید تا موج شربه به شما برخورد نکند.از کوزه های جان هم به درستی و در موقع مناسب که کم جان شدید استفاده کنید.این هم بگویم که مبارزه با این غول دو مرحله دارد که مرحله دوم خیلی سخت تر از مرحله اول است.

درود
بازی کوتاه نبود :confused:. روی Hard فقط 6 ساعت طول کشید:biggrin1:.
بازی بدی نبود. از 10 بهش میدم 5.
:biggrin1:
6 ساعت از عمرتو با این بازی دود کردی
آخه بازی که فقط بزنی بری جلو هم شد بازی هیچ ایده جدیدی توی این بازی نیست :sick:
فقط راه برو و آدم بکش!!!!

6 ساعت از عمرتو با این بازی دود کردی
آخه بازی که فقط بزنی بری جلو هم شد بازی هیچ ایده جدیدی توی این بازی نیست :sick:
فقط راه برو و آدم بکش!!!!
سلام
من هم این بازی رو گرفتم ولی اصلا حال نمیده.
سازندگان خیلی سعی داشتند این بازی خوب در بیاد و با خدای جنگ برابری کنه که هرکی بازی کرده متوجه میشه.مشکل اصلی بازی خسته کننده بودن هست که بعد از کشتن 2-3 تا از غول های بازی دیگه هیچ انگیزه ای برای بازی کردن نداری این در حالی که در خدای جنگ هرچی جلو تر میری قشنگ تر میشه
من خدای جنگ2 رو 3 بار تا اخر رفتم.اگه الان هم پاش بیفته بازم بازی میکنمش
موفق باشید

بعد از 2 سال از اینکه همه این بازی رو بازی کردم من گرفتمش!!!!

در مرحله ای گیر کردم و نمی دونم چی کار کنم
داستانش اینجوری هست:
وارد یک محیط میشم که دور تا دورش فر میریزه وسط میدان یک شوالیه سنگی هست که شکستش میدم بعد 4 تا از این روحهای شمشیری رو میکشم الان من وسط موندم بالا سمت چپ یه جایی هست که گویا باید بپرم روش اما اصلا نمی تونم بهش برسم. خیلی دوره یک سایه هم هست که وقتی نزدیک این مکان میشم سایه میرتش و قتی دور میشم سایه می یاتش من رابطه ای از توش در نیوردم

اینم راهنمایی اینگیلیسیش هست بازن نمی فهمم که باید چه کنم

This bit is the first of three EXTREMELY ANNOYING sections of the game, so
BE WARNED.

> There is a Giant Statue in the centre of the Dais that must be taken out
first. Then you will be attacked by 4 wraiths - 2 blue, 1 purple, 1 brown.

> Once they are all dismissed, run off the top-left corner of the Dais, and
you will land on a platform just ever-so-slightly lower than it. A light
will shine, showing you the path forward.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or