منم میگم 7 از 10هر چقدر از بازی جلوتر میرم باحال تر میشه نظرم داره دربارش کم کم تغییر میکنه قبلا گفتم 6 از 10 ولی الان میگم 7 از 10:biggrin1:
تو بازی مبارزه با این اژدها چقدر حال داد منو یاد مبارزه با Hydra تو GOW 1 انداخت(البته فکر کنم یه افتاب پرست یا بزمچه بود نمیدونم برای چی بهش میگفت اژدها) خدایی تمام بازیش شبیه گاد اف وار هست.انقدر این شباهت فاحشه که هر کسی میفهمه.مثلا دیشب داشتم بازی میکردم پسر داییم که 5 سالشه بهم میگفته یارو میخواد ادای گاد اف وار رو دربیاره:laughing:
ولی حرکات جالبی داره بعضی از حرکاتش انقدر زیباست که توش میمونی و تنها نکته ای خیلی قوی کار کرده همینه و انقدر حرکات زیاده هیچوقت تکراری نمیشه با توجه به اینکه با گرفتن ارب های قرمز میتونی جرکات جدید یاد بگیری.موقعی که Parry انجام میدی انقدر حال میده با یه حرکت زیبا پدر یارو رو درمیاره.
تنها چیزی که منو ازار میده صدای کونان هست که بی روح کار شده
بهتون پیشنهاد میکنم بازیش رو بخرید .همون طور که دوستان گفتن از این بیشتر نباید توقع داشت.تازه توش صحنه های جالبی داره:cheesygri
هر چقدر از بازی جلوتر میرم باحال تر میشه نظرم داره دربارش کم کم تغییر میکنه قبلا گفتم 6 از 10 ولی الان میگم 7 از 10:biggrin1:
تو بازی مبارزه با این اژدها چقدر حال داد منو یاد مبارزه با Hydra تو GOW 1 انداخت(البته فکر کنم یه افتاب پرست یا بزمچه بود نمیدونم برای چی بهش میگفت اژدها) خدایی تمام بازیش شبیه گاد اف وار هست.انقدر این شباهت فاحشه که هر کسی میفهمه :cheesygri
موقعی که پنجره ی اخر رو نابود میکنه در روی دیوار اوار رو هم نابود میکنه و سه تا لبه ی چوپی پیدا میشه که باید بگیریشون بری بالا![]()

اقا داستان كنان
مثل داستان ارباب حلقه ها در قديم نوشته شده وهيچ تقليدي از gow نيس
خيالتون راحت اگه تقليد بود تا الان ازش شكايت ميشد
به نظر شما من فيفا بخرم يا اين بازي رو؟

و البته نظر داریم تا نظر!
من واقعا در این چند وقته فهمیدم که تو ایران کسی بازی نمی کنه فقط بازی می خره گرافیکشو نگاه کنه! بحث های مکرر و بی سرو تهی هم که هر روز سر بازی های مختلف در این سایت سر گرافیک می شه این موضوع رو ثابت می کنه!
هرکی از گرافیک فقط خوشش میاد این بازی رو نخره چون هیچی نداره و گرافیکش چیزی در حدود 6 هست از نظر نمره ای!