Conan

اقا داستان كنان
مثل داستان ارباب حلقه ها در قديم نوشته شده وهيچ تقليدي از gow نيس

خيالتون راحت اگه تقليد بود تا الان ازش شكايت ميشد

به نظر شما من فيفا بخرم يا اين بازي رو؟

هر چقدر از بازی جلوتر میرم باحال تر میشه نظرم داره دربارش کم کم تغییر میکنه قبلا گفتم 6 از 10 ولی الان میگم 7 از 10:biggrin1:
تو بازی مبارزه با این اژدها چقدر حال داد منو یاد مبارزه با Hydra تو GOW 1 انداخت(البته فکر کنم یه افتاب پرست یا بزمچه بود نمیدونم برای چی بهش میگفت اژدها) خدایی تمام بازیش شبیه گاد اف وار هست.انقدر این شباهت فاحشه که هر کسی میفهمه.مثلا دیشب داشتم بازی میکردم پسر داییم که 5 سالشه بهم میگفته یارو میخواد ادای گاد اف وار رو دربیاره:laughing:
ولی حرکات جالبی داره بعضی از حرکاتش انقدر زیباست که توش میمونی و تنها نکته ای خیلی قوی کار کرده همینه و انقدر حرکات زیاده هیچوقت تکراری نمیشه با توجه به اینکه با گرفتن ارب های قرمز میتونی جرکات جدید یاد بگیری.موقعی که Parry انجام میدی انقدر حال میده با یه حرکت زیبا پدر یارو رو درمیاره.:love:
تنها چیزی که منو ازار میده صدای کونان هست که بی روح کار شده :sick:
بهتون پیشنهاد میکنم بازیش رو بخرید .همون طور که دوستان گفتن از این بیشتر نباید توقع داشت.تازه توش صحنه های جالبی داره:cheesygri

هر چقدر از بازی جلوتر میرم باحال تر میشه نظرم داره دربارش کم کم تغییر میکنه قبلا گفتم 6 از 10 ولی الان میگم 7 از 10:biggrin1:
تو بازی مبارزه با این اژدها چقدر حال داد منو یاد مبارزه با Hydra تو GOW 1 انداخت(البته فکر کنم یه افتاب پرست یا بزمچه بود نمیدونم برای چی بهش میگفت اژدها) خدایی تمام بازیش شبیه گاد اف وار هست.انقدر این شباهت فاحشه که هر کسی میفهمه.مثلا دیشب داشتم بازی میکردم پسر داییم که 5 سالشه بهم میگفته یارو میخواد ادای گاد اف وار رو دربیاره:laughing:
ولی حرکات جالبی داره بعضی از حرکاتش انقدر زیباست که توش میمونی و تنها نکته ای خیلی قوی کار کرده همینه و انقدر حرکات زیاده هیچوقت تکراری نمیشه با توجه به اینکه با گرفتن ارب های قرمز میتونی جرکات جدید یاد بگیری.موقعی که Parry انجام میدی انقدر حال میده با یه حرکت زیبا پدر یارو رو درمیاره.:love:
تنها چیزی که منو ازار میده صدای کونان هست که بی روح کار شده :sick:
بهتون پیشنهاد میکنم بازیش رو بخرید .همون طور که دوستان گفتن از این بیشتر نباید توقع داشت.تازه توش صحنه های جالبی داره:cheesygri
منم میگم 7 از 10 :دی

تو بازی مبارزه با این اژدها چقدر حال داد منو یاد مبارزه با Hydra تو GOW 1 انداخت(البته فکر کنم یه افتاب پرست یا بزمچه بود نمیدونم برای چی بهش میگفت اژدها) خدایی تمام بازیش شبیه گاد اف وار هست.انقدر این شباهت فاحشه که هر کسی میفهمه :cheesygri

این اژدها رو چطوری کشتی اخرش که میندازه داخل یه ساختمان بعد دیگه کاری نمیشه کرد

این اژدها رو چطوری کشتی اخرش که میندازه داخل یه ساختمان بعد دیگه کاری نمیشه کرد
موقعی که پنجره ی اخر رو نابود میکنه در روی دیوار اوار رو هم نابود میکنه و سه تا لبه ی چوپی پیدا میشه که باید بگیریشون بری بالا;)

موقعی که پنجره ی اخر رو نابود میکنه در روی دیوار اوار رو هم نابود میکنه و سه تا لبه ی چوپی پیدا میشه که باید بگیریشون بری بالا;)

عجب شانسی دارم برای من فقط پنجره ی اخر رو میزنه ولی به دیوار صدمه نمیزنه برای همین همین طوری میمونم چند بار هم تکرار کردم همین طوری میشه فکر کنم باید از اول برم :((

اقا بازي تموم شد!
همش 7 ساعت هم نشد!!!
اين چي بود ديگه!
رئيس اخرش عذابه دنياست!!!
3 بار جون به چيز نمي ده!!!
ولي باحال بود داستانش!
اخرشم زنه به مرده نميرسه ميشه فيلم هندي و پيرياش و نشون ميده!

ولي از خريدش پشيمون نشدم باحال بود!

Last edited by a moderator:
دست شما درد نکنه که آخر بازی رو تعریف کردی!! واقعا لطف کردی همه منظر شنیدن پایان بودن در اینجا!;)

پ.ن: easy و normal بازیش خیلی چرته. اگه رو hard بزارین بازی یکم سخت تر می شه و علاوه بر اینکه بیشتر طول می کشه لذت بازی هم بیشتر می شه.

اقا داستان كنان
مثل داستان ارباب حلقه ها در قديم نوشته شده وهيچ تقليدي از gow نيس

خيالتون راحت اگه تقليد بود تا الان ازش شكايت ميشد

به نظر شما من فيفا بخرم يا اين بازي رو؟

از نظر نوع روایت نه محتوا
pro 2008 برای بال اومده اگه بال دستگاهت اونو بخر
من که فعلا دارم god of war 2 می زنم عجب حالی میده بعدشم اگه شد pgr4 چون 8.5 گرفت فکر کنم کنان رفت برای ........:-"

و البته نظر داریم تا نظر!

من واقعا در این چند وقته فهمیدم که تو ایران کسی بازی نمی کنه فقط بازی می خره گرافیکشو نگاه کنه! بحث های مکرر و بی سرو تهی هم که هر روز سر بازی های مختلف در این سایت سر گرافیک می شه این موضوع رو ثابت می کنه!

هرکی از گرافیک فقط خوشش میاد این بازی رو نخره چون هیچی نداره و گرافیکش چیزی در حدود 6 هست از نظر نمره ای!

من نگفتم گرافیک برام مهمه.....فقط گفتم برای یک بازی مبارزه ای که جدیدا دارن گرافیکشون زیاد میشه مثل همین gow که برای ps2اومد یا همین gow که برای psp میاد گرافیک های خیلی خوبی دارند ولی بازی مثل کنان که میخواد سری توی سر ها در بیاره بالاخره باید یکم گرافیکش بهتر میشد یا نه؟؟؟؟؟؟منم بازی رو میخرم برای بازی کردنش نه به گرافیکش ولی بعضی بازی هارو آدم میگره مایوس میشه با این وقتی که سازنده ها گذاشتن چرا نتونستن گرافیک رو راتقا بدنش و یکم پر رنگ و لعاب تر نشه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or