Conan

با سلام...........
ببخشید اشکان جان این بازی روند خوب داستانی داره؟؟؟؟؟؟(داستانش جذاب باشه؟)
پ.ن فریدون جان(osos) پی ام ما رو جواب نمیدی...... راستی میتونی اگه فردا رفتی برای من هم یدونه بگیری:((:((:((

اين بازي دقيقا همون god of war هست اگه تفاوتي توش ديديد ما رو هم خبر كنيد
نمي دونم يعني اگه سوني بخواد راحت مي تونه ازش شكايت كنه اخه اكثر حالت هاي اين بازي حتي روايت كردن داستانش عين god of war هست

اين بازي دقيقا همون god of war هست اگه تفاوتي توش ديديد ما رو هم خبر كنيد
نمي دونم يعني اگه سوني بخواد راحت مي تونه ازش شكايت كنه اخه اكثر حالت هاي اين بازي حتي روايت كردن داستانش عين god of war هست
اره دقيقا همون اوله بازي كه شروع ميشه!
داره داستان رو توضيح ميده دقيقا هموني هستش كه گاد او وار رو توضيح مي داد!!!
ولي حركاتش اينا با شمشير اينا از گاد او وار بيش تر هستش!
ديگه تنوع داره مخصوصا توي در باز كردن و اين حرفا!

اره دقيقا همون اوله بازي كه شروع ميشه!
داره داستان رو توضيح ميده دقيقا هموني هستش كه گاد او وار رو توضيح مي داد!!!
ولي حركاتش اينا با شمشير اينا از گاد او وار بيش تر هستش!
ديگه تنوع داره مخصوصا توي در باز كردن و اين حرفا!

منظورم عين عينش نبود چرا نمي گيري
بگو در باز كردنش عين اون بايد rb بزني بعد تند تند b(دقيقا جاي دايره هست:eek:)
بگو براي كشتن قولاش بايد مثل اون دكمه بزني
حالت موجوداشم كه همونه
قلط زدن معروف كراتوسم كه عين خودشه با انالوگ راست دقيقا با همون حالت
روايت داستانم كه عينشه
حالت هاي صحنه اهسته ي بازي در هنگام يه سري ضرباتم كه بازم تقليده
حالت گاردشم كه برگردون داره هم تقليده از شماره دومش هست
حالت جون خوردنش كه گلوله هاي سبز هست هم بگو قرمزشم يادت نره تازه مثل اون كوزه از اين جور چيزا بشكني توش از همينا هست
به نظر تو اين همه تقليد كم چيزيه:eek:

اگه کپی از رو gow باشه و کپی خوبی باشه پس باید بازی خوبی باشه
بازی ghost rider هم یه کپی افتضاح و ...... از رو gow بود ولی اگه این اونطوری نباشه
حتما بازی خوبیه فعلا که gow3 انگار قراره برای ps3 بیاد فقط برای اکس باکسه هم این
اومده جا شکرش باقیه
من متاسفانه بدلیل تصادف و له و لورده شدن فعلا نتونستم این بازی رو تهییه کنم فعلا از رو
نظاتتون این رو نوشتم

این بازی رو منم گرفتم
بزارین یه توضیح بدم گرافیک بازی در این نسل واقعا ضعیفه به طور مثال ابجکتها مثل نسل قبله ولی نورپردازی و سایه پردازیها قوی هست اما به طور مثال تو کاتسنس ها صورت کونان رو ببینید خندتون میگیره بیشرت شبیه یه شخصت کارتونیه کیفیت فوق العاده پایین در حد بازی ها معمولی PS2 و چشمهای سبز:laughing: در کل گرافیک قابل تحمله
صدا گذاری ضعیف به جز موزیک و افکتهای خوب هیچ چیزی نداره.البته نقطه اوج صدا گذاری به Voice acting مزخرف برمیگیرده با جرات میتونم بگم بدترین Voice acting ای بوده تاحالا تو بازیها دیدم انقدر بد و بی احساس مثل یه ربات حرف میزنن که حالتون بهم میخوره بهتون قول میدم اگر من به جای کونان حرف میزدم بهتر عمل میکردم:cheesygri
گیم پلی بازی یه اکشن درجه2 هست اما خوبه خون ریزی و حرکات جالب که فقط این باعث میشه بازی رو برید ولی اشکالات خنده داری داره.... ولی حال میده
داستان بازی هم فوق العاده مزخرف معلومه فقط میخواستن یه چیزی به اسم داستان تو بازی بزارن
البته من 1 ساعت بیشتر بازی نکردم نظراتم اینه ولی با توجه به اینکه تا اخر بازی زیاد مونده چون بازی جلو میره و جای پیشرفت داره ممکنه بهتر بشه و نظرم عوض بشه
در اخر به نظر من 6 از 10

توی 1 ساعت که چیزی معلوم نیست
منم 3 ساعت از The Darkness رو رفتم اصلا داستان نداشت
نه عزيز من بازي داريم تا بازي
الان اين كنان دست من هم رسيد............
واقعا گرافيك مفتضح هستش وقتي هم به دمو هاي بازي ميرسه آدم خندش ميگيره
دوربين بازي هم افتضاح هستش و هي ميره اينور اونور و دقيقا صحنه هاي هيجان انگيز مثل دست قطع كردن رو واضح نشون نميده
در كل فقط يك وقت پر كني براي قبل از افطاره:p

نه عزيز من بازي داريم تا بازي
و البته نظر داریم تا نظر!

من واقعا در این چند وقته فهمیدم که تو ایران کسی بازی نمی کنه فقط بازی می خره گرافیکشو نگاه کنه! بحث های مکرر و بی سرو تهی هم که هر روز سر بازی های مختلف در این سایت سر گرافیک می شه این موضوع رو ثابت می کنه!

هرکی از گرافیک فقط خوشش میاد این بازی رو نخره چون هیچی نداره و گرافیکش چیزی در حدود 6 هست از نظر نمره ای!

درود
مگه این همون نیست ؟
اره همونه فقط برای ps3 و Xbox360 پورتش کردن :cheesygri.
و البته نظر داریم تا نظر!
بعضی از دوستان نیمه خالی لیوان رو میبینن :cheesygri.
=-=-=-=-=

خدمت دوستان بگم تنوع ضربات و نوع ارتقاع دادن انها بسیار مناسب و زیاده که احساس خستگی نمی کنید.
کسانی که طرفدار WWE هستن بشتابند که Conan کارش در حد باتیستاس :love:.
سیستم مبارزه و گرفتن دفاع، و حمله های بعد از اون خیلی جالبه و حال و هوای بازی رو متفاوت میکنه.
دوربین بازی فعلا مشکلی پیش نیاورده.
سرعت فریم بازی مناسب و بدون افت ـه.
میرسیم سر گرافیک که همه ازش شاکی هستن:
حقیقتش من که تا قبل از این بازی اسم تیم سازنده رو نشنیده بودم.
فکر کنم بار اولشون باشه یا حداقل تو این نسل اولی باری باشه که بازی میسازن ( البته دلیل موجهی نیست ).
ناشر بازی هم که قربونش برم THQ هست. خودتون دیگه میدونید ناشران بزرگ مثل THQ و EA فقط کارشون بساز و بندازه ـه و به کمیت بیشتر اهمیت میدن تا کیفیت. فقط کافی بدونن یا احتمال بدن فلان بازی بخاطر سبکش خوب فروش میکنه و بعد سازنده رو تحد فشار میزان که هر چه زودتر به سودشون برسن.
راستی یادتون نره کسی از Conan توقعی نداشته و نداره و سازندگانش هیچگونه ادعائی نکرده بودن ( برعکس بعضی ها :laughing:). این بازی بعنوان یک اکشن تخیلی بزن و بکوب مناسب و خوب هست و گیم پلی استاندارد و رونی داره.

پ.ن. خواهشا اینقدر گیر ندید. 5 چوق پول یه بازی 60 چوقی رو دادی که توش هیچی نباشه یه گیم پلی خوب و کلی فن و چم و خم داره که مشکلات تقریبا زیاد بازی بچشم نمیاد. بازی کن حالشو ببر تا Beowulf برسه :biggrin1:.
پ.ن.2. لاکردار چه اچیومنتی میده :cheesygri.

من هم بازی رو خریدم :دی

یه زنه لخت پیدا کردم 10 تا Gs داد :دی

اونا چین ؟ :دی ( چین = چیستند )

منم گرفتم بازیش خیلی فاز میده مخصو صا مبارزه کردن با شیر ها گفتم زنه رو نجات بدم یه تشکر میکنه ولی فقط واساد نگاه کرد:biggrin1: میگم لباس هم چیز خوبیه ها:biggrin1: حتما هوا گرم بوده:biggrin1: اقا ما یه جا گیر کردیم خواهشا هرکس رسیده یه کمک بکنه وقتی به اژدها رسیدم بعد از چند تا مبارزه من می ندازه داخل یه ساختمون بعد از پنجره هاش حمله میکنه تا میرسم به یه دیوار که دیگه هیچ راهی نیست چیکار باید بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or