Company of Heroes

سلام خدمت دوستان

بازی CoH آخرین کار استودیوی Relic هستش که برای طرفداران RTS و سبکی که تازگی ها خیلی عنوان خوب براش نیومده (البته 1 عنوان خوب داشته که خیلی جدید نیست) این استودیوی و کاراش بسیار قشنگه( البته اون بازی 360ی که این استودیو داد بیرون رو بی خیال شین) من دارم در مورد PC حرف میزنم.

این استودیو در کارنامه خودش بازی های خوبی رو داشته که به نظر من دو تاش خیلی خوبن.

WarHammer
ٌHomeWorld 2

این دومی از اون بازی های بسیار سخته که من متاسفانه تنها بازی RTSی هستش که نتونستم تموم کنمش.

حالا این استودیو داره اخرین شاهکار خودش رو برای ما RTS باز ها اماده میکنه و من به شخصه شدیدا منتظر این بازی هستم.

من دمو ی بازی رو دانلود کردم و بازی هم کردم.باید بگم محشره.هر چی از این بازی بگم کم گفتم.

در مورد بازی این رو بگم که قدرت زوم بازی بی نظیره.هر چقدر توی بازی زوم بکنین اصلا از گرافیک شخصیت ها کم نمیشه و بازی یک Free Camera داره که هر جوری بخواین میتونین دوربین رو عوض کنین که با دوبار BackSpace زدن دوربین می یاد توی حالت Default خودش.

چهار مرحله تمرینی برای این بازی در دموی اون در نظر گرفته شده و از نظر مو سیقی هم بازی خیلی زیباس.

شخصیت های شما از نظر هوش مصنوعی خیلی عالی هستن و به خوبی سنگر میگیرن و به خوبی از هم حمایت میکنن و به خوبی شلیک میکنن و به خوبی نیروی کمکی براتون میفرستن.طراحی منوی داخل بازی خیلی خوب هستش.

در انتها بگم که برای بازی کردن این دمو سیستم بازی خیلی بالاس.

من که باورم نمیشه برای یک بازی RTS یک همچنین سیستمی بخواد.

اینم اون چیزی که اول دموی بازی برای سیستم دموی بازی نوشته.البته امیدوارم برای اصل بازی این سیستم به خوبی بهینه بشه.

آین بازی برای ماه سپتامبر 2006 در نظر گرفته شده.

اینم یک سری شات از این بازی بی نهایت زیبا.

اینم بگم که سایت PC Gamer به این بازی نمره 96 از 100 رو داده و سایت PC Gamer UK به این بازی نمره 94 از 100 داده !!!!!!! پس باید با یک بازی خارق العاده روبه رو باشیم.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
کسی بازی رو انجام داد ؟
چه جوریه ؟
چه سیستمی میخواد ؟
کاملا توضیح بدین .
مرسی
من این بازی رو دارم انجام میدم واقعا بازی فوقالعاده ای هست. من که خودم 2 سالی بود استراتژی درست بازی نکرده بودم نشستم پایه این بازی !
میشه یه جور گفت BIA ه استراتژی هست البته باز یه ذره فرق داره. بازیش نوآوریش خیلی زیاده به طوری که شما جذبه بازی میکنه ! (البته من Panzers رو بازی نکردما ) گرافیکش که فراتر از انتظاره اونم واسه یه بازی استراتژی. گیم پلی هم که عالیه ! کلا نقصی من در این بازی تا به اینجا ندیدم ! یکی از جالبی های بازی اینه که شما برای حمله به دشمن باید برنامه و استراتژی داشته باشین مثل بعضی بازی ها نیست که یه سری نیرو جم کنی بریزی رو دشمن مرحله تموم بشه ! اگه این کار رو بکنی سری سربازات به رحمت خدا میرن !
در کل پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو بخرید چون واقعا ارزش داره !

یک چیز تو مایه panzer soldir هست ولی اون دوتا را در خودش جمع کرده و یک اثر بیاد ماندنی ایجاد کرده راستی یک سوال من geforce 6600leدارم cpu3000full 512 ram ولی نمیدونم چرا نمیشه بعضی از قسمت های گرافیک را بالا برد انگار که souport نمیکنه اگر میشه کمک کنید مگر سیستم من برای این بازی کمه آخه من الان دارم با گرافیک کم بازی میکنم تو عکسها گرافیک خیلی بیشتره
دوست عزیز باید اول Shader رو بزاری روی High تا بتونی بعضی از قابلیت گرافیکی رو بالا ببری
تنها اشکال این بازی لودینگهای وحشتناک و طولانی است
در ضمکن برای من برای تکین هست.
بازی واقعا استراتژی هست جالبه حتما بخرید مثلا تو مرحله پیش من سربازهام ا زجلو فرستادم تا حواس دشمن پرت بشه بعد با دو تا از اسنایپر ها از پشت به قتل عام میپرداختم:)

سلام
کسی نگفت چه سیستمی میخواد که راحت و خوب اجرا بشه .
پرهام جان شما خیالت راحت باشه چون با این سیستمی که بستی مشکلی نخواهی داشت:)
این مشخصات سیستم مورد نیاز در خود Readme بازیه ولی در کل بازیش در صورتی که بخواین از گرافیک بالاش بهره ببرید یه مقدار سنگینه:

MINIMUM
• Windows® XP or Vista
• 2.0 Ghz Intel Pentium IV or equivalent or AMD Athlon XP or equivalent
• 512 MB RAM
• 100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with Pixel Shader 1.1 support or equivalent and latest manufacturer drivers (see supported chipsets below)
• DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card
• 8x or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive
• Keyboard, Mouse
• 6.5 GB of uncompressed free hard drive space (We recommend having 1 gigabyte of of free space after installation)

RECOMMENDED
• 3.0 Ghz Intel Pentium IV or equivalent
• 1 GB RAM
• 256 MB NVIDIA GeForce 6800 series or better

SUPPORTED VIDEO CARDS
ATI RAdeon 9500 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon X300 series
ATI Radeon X550 series
ATI Radeon X600 series
ATI Radeon X700 series
ATI Radeon X800 series
ATI Radeon X1300 series
ATI Radeon X1600 series
ATI Radeon X1800 series
ATI Radeon X1900 series, or better with latest manufacturer drivers.
NVIDIA GeForce3/Ti series
NVIDIA GeForce4/Ti (excluding the GeForce4MX series)
NVIDIA GeForce FX 5800 series
NVIDIA GeForce FX 5900 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 7300 series
NVIDIA GeForce 7600 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 7900 series or better with latest manufacturer drivers​

سلام
پرهام جان شما خیالت راحت باشه چون با این سیستمی که بستی مشکلی نخواهی داشت
پس با سیستم فعلیم یا باید قید بازی رو بزنم یا قید حال کردن با گرافیکش رو .
ممنون اشکان جان .

امروز بازی Company Of Heroes . رو گرفتم ولی موقع اجرا این ارور رو به من میده میگه فایل d3dx9_30.dll نیست و یافت نمیشه. با این حال یک بار دیگر بازی رو نصب کردم ولی بازم همین شد که درست نشد که نشد ... کسی میدونه مشکل از چیه و چطور درست میشه؟؟؟؟ کسی این گیم رو گرفته؟ میشه این فایلی رو که گفته اگه حجمش خیلی نیست برام اپلود کنید تا دانلود کنم.در نتیجه کمک!!!

یه کم دیره اما این فایل رو دونلود کن

http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?d3dx9_30

بزار اینجا

windows/system32/

باید مشکلت برطرف شه

باید زیپ رو باز کنی خود dll رو بزاری

سلام
من یه نسخه از این بازی گرفتم که انگار مال شرکت Part هست. وقتی میخوام update کنم میگه که Registry key رو نمیتونه ÷یدا کنه. کسی میتونه Registry مربوط به این بازی رو با Regedit برای من ک÷ی کنه. یا اینکه حداقل بگه که با کدوم version از این بازی میشه online بازی کرد.

یه کم دیره اما این فایل رو دونلود کن

http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?d3dx9_30

بزار اینجا

windows/system32/

باید مشکلت برطرف شه

باید زیپ رو باز کنی خود dll رو بزاری

خیلی ممنون.سامان همون موقع این رو بهم گفت و مشکلم حل شد. الانم چند وقتی میشه بازی رو تموم کردم در هر حال ممنون.

سلام
من به راحتی تونستم بازی رو اجرا کنم الان هم مرحله 9 هستم واقعا خیلی قشنگه بازی معرکه است
فقط یه سوال به جز امریکا دیگه گروهی نداره بازی؟؟؟؟؟ مثلا آلمان رو نداره که بشه برداشتش ؟؟؟

اخره بازی هست حرف نداره مخصوصا رو گرافیک اش خیلی با حال هست رو همه چیزه اش دقیق کار شده وقتی میزنی تانک رو می ترکونی اتش شلیک خیلی با حاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or