Company of Heroes

سلام خدمت دوستان

بازی CoH آخرین کار استودیوی Relic هستش که برای طرفداران RTS و سبکی که تازگی ها خیلی عنوان خوب براش نیومده (البته 1 عنوان خوب داشته که خیلی جدید نیست) این استودیوی و کاراش بسیار قشنگه( البته اون بازی 360ی که این استودیو داد بیرون رو بی خیال شین) من دارم در مورد PC حرف میزنم.

این استودیو در کارنامه خودش بازی های خوبی رو داشته که به نظر من دو تاش خیلی خوبن.

WarHammer
ٌHomeWorld 2

این دومی از اون بازی های بسیار سخته که من متاسفانه تنها بازی RTSی هستش که نتونستم تموم کنمش.

حالا این استودیو داره اخرین شاهکار خودش رو برای ما RTS باز ها اماده میکنه و من به شخصه شدیدا منتظر این بازی هستم.

من دمو ی بازی رو دانلود کردم و بازی هم کردم.باید بگم محشره.هر چی از این بازی بگم کم گفتم.

در مورد بازی این رو بگم که قدرت زوم بازی بی نظیره.هر چقدر توی بازی زوم بکنین اصلا از گرافیک شخصیت ها کم نمیشه و بازی یک Free Camera داره که هر جوری بخواین میتونین دوربین رو عوض کنین که با دوبار BackSpace زدن دوربین می یاد توی حالت Default خودش.

چهار مرحله تمرینی برای این بازی در دموی اون در نظر گرفته شده و از نظر مو سیقی هم بازی خیلی زیباس.

شخصیت های شما از نظر هوش مصنوعی خیلی عالی هستن و به خوبی سنگر میگیرن و به خوبی از هم حمایت میکنن و به خوبی شلیک میکنن و به خوبی نیروی کمکی براتون میفرستن.طراحی منوی داخل بازی خیلی خوب هستش.

در انتها بگم که برای بازی کردن این دمو سیستم بازی خیلی بالاس.

من که باورم نمیشه برای یک بازی RTS یک همچنین سیستمی بخواد.

اینم اون چیزی که اول دموی بازی برای سیستم دموی بازی نوشته.البته امیدوارم برای اصل بازی این سیستم به خوبی بهینه بشه.

آین بازی برای ماه سپتامبر 2006 در نظر گرفته شده.

اینم یک سری شات از این بازی بی نهایت زیبا.

اینم بگم که سایت PC Gamer به این بازی نمره 96 از 100 رو داده و سایت PC Gamer UK به این بازی نمره 94 از 100 داده !!!!!!! پس باید با یک بازی خارق العاده روبه رو باشیم.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
در جواب اون دوستمون:
RTS = Real Time Strategy
بازي هايي كه بطور آني زمان در جريان هست و در تقابل با بازي هاي Turn Based نوشته ميشه كه در اونها براي هر نوبت بازي، به بازيكن وقت داده ميشه كه فكر كنه و حركت كنه.
مثلا شطرنج يه بازي turn based هست ولي Age Of Empires يك بازي RTS.
5:53am برات توضيح ميدم! برو حالش رو ببر. كي اينطور تحويلت گرفته تاحالا؟!
: )

Real Time Strategy همون استراتژیک همزمان خودمون میشه دیگه نه؟
من فارسی بگم
RTS بازی های از شاخه ی استراتژی هستن که تو ایران شناخته شده و طرفدار دارن مثل War Craft ، Age of Empires و ... تو این بازی ها همه کار از بدست آوردن منابع تا ساختن ساختمان و نیرو و ... با گیمره
TBS
یکی از مضخرفترین سبک ها بازی های رایانه ای و شاخه ای از سبک استراتژی که بازی هایی مثل HOM&M و Civilization در این سبک هستن . این سبک مخصوص اینه که شما انواع تفریح ها از تخمه خوردن تا چرت زدن رو هنگام بازی انجام بدید تمام کاری که می کنید اینه از اینجا کلیک می کنید اونجا بعد صبر می کنین تا بعد از سه - چهار ساعت به نتیجه برسین
این بازی Company of Heroes جز دسته ی اوله
تمام ....

ببخشيد اين ارور باسه چيه
not enough virtual memory to run the game. your system total paging file must be at least 768mb. please consult the manual the came with your os

سلام

این ارور میگه که میزان Page File ت کمه و برای run کردن بازی به حداقل 768 مگابایت Page File نیاز داری.
میزان Page File ظبق تنظیمات پیش فرض خود Win Xp معادل 1.5 برابر میزان Ram سیستمت هستش
و این یعنی رم سیستم شما از 512 مگ کمتره (مگر اینکه خودت دستی میزان Page File رو کم کرده باشی)
به هر حال برای افزایش میزان Page File برو توی مسیر زیر:

System Properties > Advanced > Performance > Setting > Advanced > Virtual Memory > Change​

و از اینجا توی قسمت Custom Size بصورت دستی از هر درایوی که دوست داری (خود C و یا هرچی دیگه) میزان کل رو به 768 مگابایت برسون ...

پ.ن. : در هر صورت اگه میزان Ram ت از 512 مگ کمتره بهتره به نظر من بی خیال این بازی بشی، چون خیلی سنگین تر از توان حتی 512 مگابایته ...

سلام
البته این استراتژی نوبتی هم احتمالا طرفدارای خاص خودشو داره بهتره انقده لهش نکنی.
مطمئنا همینطوره .
سریه Civilization جز بهترین - پرفروشترین و محبوبترین سری بازیهایه pc هست .
این جور بازیها بیشتر به جنبه مدیریت بازی گیر میدن .
به خاطر همینم تو دنیا از پرطرفدارترین سبکهاست . ( به غیر از ایران )

سلام

این ارور میگه که میزان Page File ت کمه و برای run کردن بازی به حداقل 768 مگابایت Page File نیاز داری.
میزان Page File ظبق تنظیمات پیش فرض خود Win Xp معادل 1.5 برابر میزان Ram سیستمت هستش
و این یعنی رم سیستم شما از 512 مگ کمتره (مگر اینکه خودت دستی میزان Page File رو کم کرده باشی)
به هر حال برای افزایش میزان Page File برو توی مسیر زیر:

System Properties > Advanced > Performance > Setting > Advanced > Virtual Memory > Change​

و از اینجا توی قسمت Custom Size بصورت دستی از هر درایوی که دوست داری (خود C و یا هرچی دیگه) میزان کل رو به 768 مگابایت برسون ...

پ.ن. : در هر صورت اگه میزان Ram ت از 512 مگ کمتره بهتره به نظر من بی خیال این بازی بشی، چون خیلی سنگین تر از توان حتی 512 مگابایته ...
ببينيد بچه ها من رمم 512 هست
40fr5sm.jpg

اينم صفحه ويژوال مموريم ميشه بگيد چي كار بايد بكنم
43rzqee.jpg

:confused: :confused:

آخرین ویرایش:
ببينيد بچه ها من رمم 512 هست
اينم صفحه ويژوال مموريم ميشه بگيد چي كار بايد بكنم
:confused: :confused:

سلام

اعداد 384 و 768 رو بترتیب به 768 و 1536 تغییر بده ...
و نهایتاً دکمه ی Set رو بزن
نهایتاً Ok، و احتمالاً یه Restart سیستم ...

سلام

اعداد 384 و 768 رو بترتیب به 768 و 1536 تغییر بده ...
و نهایتاً دکمه ی Set رو بزن
نهایتاً Ok، و احتمالاً یه Restart سیستم ...
ممنون از شما درست شد و بازي هم مياد البته شخصيت هاي بازي ماشين ها و تانكها و برخي از ساختمون ها ديده نميشوند كه اونم از گرافيك پايين منه بازم ممنون

منم بازی رو گرفتم و به عمق شاهکار پی بردم . واقعا بی نظیره . هرکس ادعای گیمر بودن داره باید اینو بازی کنه
من با CPU 2.8Ghz و 512 رم و Radeon 9550 دارم خیلی راحت با فریم ریت بالا بازی میکنم

در جواب اون دوستمون:
RTS = Real Time Strategy
بازي هايي كه بطور آني زمان در جريان هست و در تقابل با بازي هاي Turn Based نوشته ميشه كه در اونها براي هر نوبت بازي، به بازيكن وقت داده ميشه كه فكر كنه و حركت كنه.
مثلا شطرنج يه بازي turn based هست ولي Age Of Empires يك بازي RTS.
5:53am برات توضيح ميدم! برو حالش رو ببر. كي اينطور تحويلت گرفته تاحالا؟!
: )
عزیز چرا لقمه رو از پشت گردن میاری.هااا.تو بازی های
RTS میتونی به طور وافعی ساخت وساز و حرکت کنی .
ولی Turn Base داری تو دهنت اصلا میگی نوبتی واسلام.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or