Company of Heroes

سلام خدمت دوستان

بازی CoH آخرین کار استودیوی Relic هستش که برای طرفداران RTS و سبکی که تازگی ها خیلی عنوان خوب براش نیومده (البته 1 عنوان خوب داشته که خیلی جدید نیست) این استودیوی و کاراش بسیار قشنگه( البته اون بازی 360ی که این استودیو داد بیرون رو بی خیال شین) من دارم در مورد PC حرف میزنم.

این استودیو در کارنامه خودش بازی های خوبی رو داشته که به نظر من دو تاش خیلی خوبن.

WarHammer
ٌHomeWorld 2

این دومی از اون بازی های بسیار سخته که من متاسفانه تنها بازی RTSی هستش که نتونستم تموم کنمش.

حالا این استودیو داره اخرین شاهکار خودش رو برای ما RTS باز ها اماده میکنه و من به شخصه شدیدا منتظر این بازی هستم.

من دمو ی بازی رو دانلود کردم و بازی هم کردم.باید بگم محشره.هر چی از این بازی بگم کم گفتم.

در مورد بازی این رو بگم که قدرت زوم بازی بی نظیره.هر چقدر توی بازی زوم بکنین اصلا از گرافیک شخصیت ها کم نمیشه و بازی یک Free Camera داره که هر جوری بخواین میتونین دوربین رو عوض کنین که با دوبار BackSpace زدن دوربین می یاد توی حالت Default خودش.

چهار مرحله تمرینی برای این بازی در دموی اون در نظر گرفته شده و از نظر مو سیقی هم بازی خیلی زیباس.

شخصیت های شما از نظر هوش مصنوعی خیلی عالی هستن و به خوبی سنگر میگیرن و به خوبی از هم حمایت میکنن و به خوبی شلیک میکنن و به خوبی نیروی کمکی براتون میفرستن.طراحی منوی داخل بازی خیلی خوب هستش.

در انتها بگم که برای بازی کردن این دمو سیستم بازی خیلی بالاس.

من که باورم نمیشه برای یک بازی RTS یک همچنین سیستمی بخواد.

اینم اون چیزی که اول دموی بازی برای سیستم دموی بازی نوشته.البته امیدوارم برای اصل بازی این سیستم به خوبی بهینه بشه.

آین بازی برای ماه سپتامبر 2006 در نظر گرفته شده.

اینم یک سری شات از این بازی بی نهایت زیبا.

اینم بگم که سایت PC Gamer به این بازی نمره 96 از 100 رو داده و سایت PC Gamer UK به این بازی نمره 94 از 100 داده !!!!!!! پس باید با یک بازی خارق العاده روبه رو باشیم.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
رو سیستم من اجرا نمیشه پس ؟ vga : radeon9200 ram :256 ؟اجرا میشه یا نه اگه اجرا بشه سرعت بازی کم میشه ؟ نمیشه یه کاری کرد که روسیستمم اجرا بشه خیلی دوست دارم بازی کنمش....:(( اگه اجرا نمیشه از رم کم میاره ؟:confused:

رو سیستم من اجرا نمیشه پس ؟ vga : radeon9200 ram :256 ؟اجرا میشه یا نه اگه اجرا بشه سرعت بازی کم میشه ؟ نمیشه یه کاری کرد که روسیستمم اجرا بشه خیلی دوست دارم بازی کنمش....:(( اگه اجرا نمیشه از رم کم میاره ؟:confused:
احتمالش خیلی کمه چون در کل بازیه سنگینیه اجرا هم بشه فریم خوبی نمیگیری

سلام
بچه ها من تا حالا سبک استراتژی بازی نکردم. حالا می خوام شروع کنم به نظر شما این بازی برای شروع خوبه یا نه گیجم میکنه . چون شنیدم کلا سبک استراتژی یه جور خاصیه و آدم برای اولین بار نمیدونه اصلا چکار کنه.
یا علی مدد

سلام
بچه ها من تا حالا سبک استراتژی بازی نکردم. حالا می خوام شروع کنم به نظر شما این بازی برای شروع خوبه یا نه گیجم میکنه . چون شنیدم کلا سبک استراتژی یه جور خاصیه و آدم برای اولین بار نمیدونه اصلا چکار کنه.
یا علی مدد

سلام
به نظر من میخوای شروع کنی ، با نوع Macro Management شروع کن .. یعنی اینکه زیاد لازم نیست با ,unit ها ور بری و جلو و عقبشون کنی.. تعداد ,unit ها هم زیاده .. بیشتر مهم اینه که کلا کنترلشون کنی. که کلا این سری بازیها ساده ترند. مثل سری Age Of Mythology/Empire - سری C&C یا مثلا Total Annihilation و البته Supreme Commander .

ولی COH خیلی micro management داره .. همش باید حواست به unit هات باشه و کنترلشون کنی و ... !
مثل Warcraft - Starcraft .. که خوب پیچیده ترند. به همین دلیل تعداد unit ها هم خیلی کمتره.

سری C&C و Age Of X برای شروع خیلی خوبند ولی این ریسک رو داره که پشتت باد بحوره و تا آخر به همین سیستم بازی بچسبی و با بازیهای Micro دچار مشکل بشی :biggrin1:

پ.ن : HamidoOs بیا !

اصلا بهش فکر هم نکن . چون زمان اینستال کردن میگه حد اقل 1 GB رم می خواد

سلام
یا علی مدد
شروع کردن استراتژی با COH خیلی هم عالیه چون یهو با یه شاهکار روبرو میشی و دهنت باز میمونه یاد گرفتنش هم که سخت نیست مثل بازیهای دیگه و مراحل آموزشی کاملی هم داره
Bttle for middle earth هم بازیه توپیه راحتتر هم هست

سلام
به نظر من میخوای شروع کنی ، با نوع Macro Management شروع کن .. یعنی اینکه زیاد لازم نیست با ,unit ها ور بری و جلو و عقبشون کنی.. تعداد ,unit ها هم زیاده .. بیشتر مهم اینه که کلا کنترلشون کنی. که کلا این سری بازیها ساده ترند. مثل سری Age Of Mythology/Empire - سری C&C یا مثلا Total Annihilation و البته Supreme Commander .
پ.ن : HamidoOs بیا !
موافقم، فقط Supreme Commander رو به تازه کارها پیشنهاد نمیکنم، تو ذوقشون میخوره (البته SupCom تو ذوق همه میزنه خو :biggrin1:). به نظرم برای شروع استراتژی، همون C&C خوبه مثلاً. اینCoH یه خورده سخته به نظرم. البته Single Playerـــش مشکلی نداره ها، خیلی هم مناسبه.

در نقش آلمان نازي نميشه بازي كرد؟!!!!!!:eek::eek::eek::eek:
تو صفحه اول بازي سنتر تو قسمت هاي نقد اين بازي نوشته كه ميشه بازي كرد در نقش آلمان نازي
بچه ها اينو به من بگين

تو صفحه اول بازي سنتر تو قسمت هاي نقد اين بازي نوشته كه ميشه بازي كرد در نقش آلمان نازي
بچه ها اينو به من بگين
توی Single Player نمیتونی در نقش Axis (همون آلمانیها) بازی کنی، ولی توی Multiplayer میشه.

بچه ها اينو به من بگين

توی بازی آلمان ها تانک هاشون قوی تره . در کل فکر کنم آلمان ها بهترن و قوی تر هم هستن.

سلام
دوستان بنده برا نصب این بازی البته شماره یک که تک دی وی دی هستش مشکل دارم هر وقت میخوام نصب کنم این خطا رو میده البته ویندوز هم عوض کردم ولی تاثیر نداشت
این هم بگم رو چند تا کامپیوتر دیگه امتحان کردم خیلی روون نصب شد حالا موندم چیکار کنم
اگه ممکنه کمک کنید ممنون

1192853422.jpg

سلام
دوستان بنده برا نصب این بازی البته شماره یک که تک دی وی دی هستش مشکل دارم هر وقت میخوام نصب کنم این خطا رو میده البته ویندوز هم عوض کردم ولی تاثیر نداشت
این هم بگم رو چند تا کامپیوتر دیگه امتحان کردم خیلی روون نصب شد حالا موندم چیکار کنم
اگه ممکنه کمک کنید ممنون

1192853422.jpg
دوست عزیز مشکل شما از dvdرام هست من خودم این مشکل برام پیش اومد و dvdرام رو باز کردم لنزشو پاک کردم و ریل لنز رو پاک کردم بعد یکم بهش کریز زدم بعد اون درست شد اگه درست نشد dvdرام یکی از دوستاتو قرض بگیر نصبش کن.
موفق باشی:love:

پس من بي خيال اين بازي بشم
چون من ميخوام در نقش آلمان نازي بازي كنم
دوست عزیز از نوشتت خوشم اومد که میخوای تو کمپ المانی ها بازی کنی ولی این امکان تو single playerنیست ولی تو قسمت skrimish میتونی تو نقش المانی ها باشی.
اگه به المان دهه 40 علاقه داری بهش نگو (المان نازی نازی:evil::evil:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or