Company of Heroes

سلام خدمت دوستان

بازی CoH آخرین کار استودیوی Relic هستش که برای طرفداران RTS و سبکی که تازگی ها خیلی عنوان خوب براش نیومده (البته 1 عنوان خوب داشته که خیلی جدید نیست) این استودیوی و کاراش بسیار قشنگه( البته اون بازی 360ی که این استودیو داد بیرون رو بی خیال شین) من دارم در مورد PC حرف میزنم.

این استودیو در کارنامه خودش بازی های خوبی رو داشته که به نظر من دو تاش خیلی خوبن.

WarHammer
ٌHomeWorld 2

این دومی از اون بازی های بسیار سخته که من متاسفانه تنها بازی RTSی هستش که نتونستم تموم کنمش.

حالا این استودیو داره اخرین شاهکار خودش رو برای ما RTS باز ها اماده میکنه و من به شخصه شدیدا منتظر این بازی هستم.

من دمو ی بازی رو دانلود کردم و بازی هم کردم.باید بگم محشره.هر چی از این بازی بگم کم گفتم.

در مورد بازی این رو بگم که قدرت زوم بازی بی نظیره.هر چقدر توی بازی زوم بکنین اصلا از گرافیک شخصیت ها کم نمیشه و بازی یک Free Camera داره که هر جوری بخواین میتونین دوربین رو عوض کنین که با دوبار BackSpace زدن دوربین می یاد توی حالت Default خودش.

چهار مرحله تمرینی برای این بازی در دموی اون در نظر گرفته شده و از نظر مو سیقی هم بازی خیلی زیباس.

شخصیت های شما از نظر هوش مصنوعی خیلی عالی هستن و به خوبی سنگر میگیرن و به خوبی از هم حمایت میکنن و به خوبی شلیک میکنن و به خوبی نیروی کمکی براتون میفرستن.طراحی منوی داخل بازی خیلی خوب هستش.

در انتها بگم که برای بازی کردن این دمو سیستم بازی خیلی بالاس.

من که باورم نمیشه برای یک بازی RTS یک همچنین سیستمی بخواد.

اینم اون چیزی که اول دموی بازی برای سیستم دموی بازی نوشته.البته امیدوارم برای اصل بازی این سیستم به خوبی بهینه بشه.

آین بازی برای ماه سپتامبر 2006 در نظر گرفته شده.

اینم یک سری شات از این بازی بی نهایت زیبا.

اینم بگم که سایت PC Gamer به این بازی نمره 96 از 100 رو داده و سایت PC Gamer UK به این بازی نمره 94 از 100 داده !!!!!!! پس باید با یک بازی خارق العاده روبه رو باشیم.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
برو بچه يك سوال داشتم اين بود كه اقا من صحفه كنسول رو باز مي كنم

و مي خوام كدهاي تقلب اش رو تايپ كنم نمي دونم چرا عمل نمي كنه هر كاري كردم نشد راهي چيزي هست كدهاش رو دارم ولي نمي دونم چي كار كنم هر چي ميزنم عمل نمي كنه

سلام
من دیروز تمومش کردم واقعا یک شاهکار بود هر کی تا به حال نگرفته حتما بره بگیرتش
بدون شک یکی از بهترین بازیهایی بود که تا به حال بازی کرده بود و از تموم کردنش لذت بردم
ولی حیف که فقط یک گروه داشت برای بازی کردن کاشکی آلمان هم میتونیستیم برداریم
ولی با این حال فوق العاده بود 15 تا مرحله بود بازی یکی از یکی قشنگ تر
خدا کنه نسخه جدیدش هم بدن بیرون:love:

برو بچه يك سوال داشتم اين بود كه اقا من صحفه كنسول رو باز مي كنم

و مي خوام كدهاي تقلب اش رو تايپ كنم نمي دونم چرا عمل نمي كنه هر كاري كردم نشد راهي چيزي هست كدهاش رو دارم ولي نمي دونم چي كار كنم هر چي ميزنم عمل نمي كنه
آخه این بازی چی داره که میخوای Cheat بزنی . همه حالش به اینه که نیروهات بمیرن دوباره نیرو بیاری و ...

سلام دوستان کمپانی.
من یه مشکلی تو این بازی داشتم واون اینه که:
من موقعی که دارم بازی می کنم وسط بازی از بازی میزنه بیرون یه پیغامی میده.وقتی پیغام رو Ok می کنم بازی قطع میشه.اگه این کارو هم نکنم بازی بالا نمی یاد.
یکی به من بگه مشکل از کجاست؟

آقا من میخوام ببینم که این بازیه چیه که این همه سروصدا کرده!
فقط خواستم ببینم دوستانی که بازی کردن بازی باگ آنچنانی داره که پچ بخواد؟!چون حجم پچاش رو هم میرسه به 200 که خوب زیاده!ولی خوب اگه باگ ناجوری داشته باشه که باید پچ کرد.
مرسی...

آقا من میخوام ببینم که این بازیه چیه که این همه سروصدا کرده!
از جو گیر شدن و اینا که بگذریم، بازی خوبیه. یه تیریپ خاصی داره. برای گرفتن Resource باید منطقه های مختلف مپ رو تحت کنترل خودت در بیاری، با تعداد کم Unit. کلاً سیستم کنترل Unit ـــش به نظرم با بقیه گیمها فرق داره. مثلاً اینکه باید همه ش دنبال یه جایی باشی که سنگر بگیری، جالب و جدید بود واسه من. اینجوری نیست که یه مشت سرباز و تانک بریزی اون وسط بجنگن واست. باید بهشون پوزیشن بدی و مثلاً اگه یه سرباز با MG42 (مسلسل معروف آلمانیها) داشته باشی، باید بهش بگی رو به کدوم جهت بشینه. اگه تانک داشته باشی همه ش باید حواست بهش باشه و مرتب بهش بگی چیکار کنه اگه نه زود میترکه. توی مالتی پلیرش شاید مثلاً حد اکثر یکی دو تا تانک بشه ساخت و کنترل کرد (فکر کنم اینجوریه، یکی دو تا Replay دیدم اینجوری بود). البته خودم هنوز مالتی بازی نکردمش.

واقعا بازی توپیه هم گرافیک هم کنترل هم صدا گذاری ولی همین به دست آوردن Resource اونم یه نوع نه بلکه سه نوع میره رو اعصاب نمیزاره آدم از اصل بازی حسابی لذت ببره البته تو حالت مرحله ای این مشکل کمتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or