Company of Heroes 2 رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

Company-of-Heroes-Logo.jpg

مجله PC Gamer در آخرین شماره خود رسما دنباله یکی از برترین RTS های چند سال اخیر را معرفی کرد. در حال حاضر اطلاعاتی زیادی از بازی در دسترس نیست، ولی به نظر می آید بازی باز هم در خلال جنگ جهانی دوم رخ می دهد. در این شماره گیمرها کنترل نیروهای روس را بر عهده گرفته و در هوای برفی روسیه به مصاف نیروهای آلمانی می روند. Relic Entertainment ساخت این شماره را نیز بر عهده دارد و بازی برای عرضه در سال 2013 برنامه ریزی شده است.
Company of Heroes 2 revealed • News • PC • Eurogamer.net

پ.ن: تصویر خبر مربوط به شماره اول بازی است.

به به.عجب خبري.بعد يك مدت واقعا خبر خوبي بود.واقعا اين بازي يكي از بهترين RTS هاي چند سال اخير بود.به شدت از الان منتظرشم.

کلا غیر منتظره معرفی شد :دی واسه من که مدت هاست RTS رو کنار گذاشتم این میتونه یه بازگشت مجدد باشه :دی هنوز خاطرات شماره اول و اون گیم پلی نابش رو فراموش نکردم.

واوووو,چه بی هوا!!
تقریبا دیگه ناامید شده بودن همه,خیلی خبر خوشحال کننده ای بود!!
بعد از سری وارکرفت و استارکرفت بهترین استراتژی که تا حالا عرضه شده همین بوده,اگه اشتباه نکنم شماره اولش سال 2005 تو اکثر سایتها بهترین بازی PC شد!!
پ.ن:دلم لک زده واسه یه بازی تو جنگ جهانی!:d

آخرین ویرایش:
ای جانــــــــــــــــم! بعد از مدت ها بالاخره Relic و THQ سر عقل اومدند و تصمیم گرفتند ادامه یکی از بهترین استراتژی ها (به اعتقاد خیلی ها بهترین RTS تاریخ گیم) رو بسازند. با چشمانی اشک بار استقبال میشه از دنباله این بازی شاهکار...
14499370273772493954.gif

فک کنم کارگردان بازی بود که تصادف کرد و فوت شد . خیلی قهرمانانه مثه یه Hero ـه واقعی مرد بیچاره .
آره متاسفانه. اون Relic آخر استودیوئه و واقعا محل تجمع نابغه ترین های دنیای استراتژیه. این حادثه یکی از اتفاقات بد دنیای گیم بود که خصوصا به طرفدارهای استراتژی خیلی ضربه زد و شاید اگر اون مرحوم زنده بود نسخه دوم هفت سال بعد از CoH ساخته نمی شد. به نظر من حقشه اون راننده ماشین &@*#&* ـی که زده بود طرف رو کشته بود بیارن یه جا و طرفدارهای سبک RTS هم همه شون بیان و نفری یه ضربه (اعم از چک - پس گردنی - اردنگی) بهش بزنند!
swear1.gif

امیدوارم CoH 2 زیاد ضربه نخوره از این قضیه و جایگزین خوبی برای اون عزیز از دست رفته بذارند... :)
دومین خبر خوب امروز بعد از MMO ـه TES :d
اتفاقا جالبه که من می خواستم بنویسم این خبر انقدر خوبه که حال گیری ناشی از اون خبر رو جبران می کنه!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or