Company of Heroes 2 رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

Company-of-Heroes-Logo.jpg

مجله PC Gamer در آخرین شماره خود رسما دنباله یکی از برترین RTS های چند سال اخیر را معرفی کرد. در حال حاضر اطلاعاتی زیادی از بازی در دسترس نیست، ولی به نظر می آید بازی باز هم در خلال جنگ جهانی دوم رخ می دهد. در این شماره گیمرها کنترل نیروهای روس را بر عهده گرفته و در هوای برفی روسیه به مصاف نیروهای آلمانی می روند. Relic Entertainment ساخت این شماره را نیز بر عهده دارد و بازی برای عرضه در سال 2013 برنامه ریزی شده است.
Company of Heroes 2 revealed • News • PC • Eurogamer.net

پ.ن: تصویر خبر مربوط به شماره اول بازی است.

خبری از عرضش روی کنسول ها نیست ؟
این کنسول های کپک :d زده روشون نمیشه اینطور بازی ها رو بازی کرد شاید بتونه بازی رو اجرا کنه ولی با دسته میخوای چیکار کنی ؟ :-/ کلا باید PC رو داشته باشی در هر حالت ! نمیشه که همه چیز رو به کنسول سپرد ! کنسول در کنار PC حال میده >:d< !

خبری از عرضش روی کنسول ها نیست ؟
یعنی واقعا بدترین شکجه برای یک گیمر بعد اینکه بازی های TES:V و Diablo 4 و بزاری جلوش و دست و پاشو ببندی اینه که بهترین RTS تاریخ رو بهش بدی با کنسول بازی کنه.اگه تجربشو داشته باشی می فهمی چی می می گم.کنسول در ژانر استراتژی می تونه فقط TBS رو با گیم پلی خوب اجرا کنه.

خب دیگه ساله بعد هیچ بازی برای pc هم نیومد اشکال نداره

چه عمری پای نسخه یکش سوزوندیم ازون بدتر اینکه همش آفلاین بود:| دنیایی بود واسه خودش
این relic بالاخره یاد این بازی هم افتاد بعد این همه وقت"یادش بخیر نسخه اول جزئیاتش واسه اونموقع هیولایی بود جالبیش این بود رو سیستم درپیت من خیلی خوب اجرا میشد

سلام به همه ی دوستان و coh خور ها من که چندیدن ساله رو سرور های رلیک هر شب دارم بازیش میکنم و باش حال میکنم خوشحال کننده ترین خبر زندگی گیمری من بعد سال 2005 همین خبر بود
ولی بچه ها با این عکسا یی که از گیم پلی بازی فاش شده احساس میکنم از بهترین بازی rts 2013بشه

آخرین ویرایش:
احساس میکنم از بهترین بازی rts 2013بشه

احساس نکن مطمئن باش

اگه همون نسخه یک رو یه دست به گرافیکش بکشن 100% قضیه،اگه نکنن هم باز رقیب جدی واسه بازیهای دیگست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or