Company of Heroes 2 رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

Company-of-Heroes-Logo.jpg

مجله PC Gamer در آخرین شماره خود رسما دنباله یکی از برترین RTS های چند سال اخیر را معرفی کرد. در حال حاضر اطلاعاتی زیادی از بازی در دسترس نیست، ولی به نظر می آید بازی باز هم در خلال جنگ جهانی دوم رخ می دهد. در این شماره گیمرها کنترل نیروهای روس را بر عهده گرفته و در هوای برفی روسیه به مصاف نیروهای آلمانی می روند. Relic Entertainment ساخت این شماره را نیز بر عهده دارد و بازی برای عرضه در سال 2013 برنامه ریزی شده است.
Company of Heroes 2 revealed • News • PC • Eurogamer.net

پ.ن: تصویر خبر مربوط به شماره اول بازی است.

هی وای من:d
نمی دونین چقدر خوش حال شدم.
تنها بازی که من هیچ وقت از بازی کردنش خسته نمی شم.و هیچ وقت تکراری نمی شه برام سینگلش.
(من تا روزی یه دست بازی نکنم شب خوابم نمی بره):d
واقعا مرسی از خبر.

یک خبر غیر منتظره و فوق العاده با ای عنوان بزرگ شدیم:d

وای خددددداااااااا من commandos جدید میخوام این عنوان دیگه منو با دنیای استراتژیک اشنا کرد:((

کاور PC Gamer :
Untitled-2.jpg

گویا برف نقش مهمی رو توی بازی ایفا می کنه و جنبه ی استراتژیک داره. به طور مثال، سرعت نیرو ها و تانک ها رو کم می کنه، ولی ازش میشه به عنوان کاور استفاده کرد. سیستم کاورگیری به طورکلی در بازی وجود داره و دیوارهای کوتاه به عنوان نمونه نام برده شد.
Campaign بازی احتمالا به طور کل راجع به نیروهای روس هست. ( Campaign شماره ی اول درباره ی نیروهای آمریکایی بود. )

منبع: NeoGAF

اووووووووووف عجب خبرایی امروز میاد TES ONLINE حالا COH 2 ایول :d
بعد بگید THQ ورشکست میشه ;;) دیگه Reclic یک اطلاعاتی از Dawn Of War 3 بده ریا نشه :d

باورم نمیشه:دی جدا؟ :دی
اون موقع که شماره‌ی اولش ریلیز شد قشنگ میشد تفاوت رو با عناوین موجود اون زمان دید. جدای از بحث گیم‌پلی، گرافیک بازی هم خارق‌العاده بود. وقتی زوم میکردی باز هم جزئیات عالی بودن. با سیستم‌های متوسط هم سازگاری خوبی داشت.

آخرین ویرایش:
لعنتی ! عجب خبری بود، با اینکه قبلا شایعه ش بود و تا حدودی انتظارش رو داشتم باز هم سورپریز شدم.
شماره اول به راحتی جزو بهترین RTS ها بود، بازی از Production Value بالایی بهره می برد، گرافیک ، هوش مصنوعی ، صداگذاری ، شیوه روایت داستان ، اتمسفر (بیشتر از هر بازی اول شخص نظامی ای حضور در میدان جنگ رو احساس میکردی) ، سیستم جمع اوری منابع بر اساس نقاط استراتژیک که عملا نیاز به مدیریت جداگانه منابع رو از بین می برد و باعث سریع تر شدن بازی میشد و کلی نکات دیگه که الان حضور ذهن ندارم.
البته چند تا از طراحان ارشد بازی دیگه در Relic نیستد از جمله Jay Wilson (که الان طراح ارشد Diablo 3 هست) و Brian Wood (که در تصادف جان باخت) که امیدورام ضربه ای به پروژه نزنه.

آخرین ویرایش:
پس ظاهرا ً سال بعد سال PCبازها و استراتژیست هاست !
Generals 3
Company of heroes 2
Dawn of war 3
اگه هر سه بازی منتشر بشه و انتظارات رو برآورده کنه به جرات باید بگم سال 2013 بهترین سال گیمری من خواهد بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or