Commandos Strike Force

سلام

تاریخ دقیق منتشر شدن این بازی معلوم شد.

4 اوریل.

من راستش توی فروم گشتم گفتم شاید کسی قبلا یه همچین تاپیکی رو بار کرده باهش.ولی توی معرفی بازی ها اسمی از این بازی ندیدم.

اگه قبلا جایی بوده که من چشمم بهش نخورده مدیران بگن و یا دو تا تاپیک دو ادغام کنن.

بازی کوماندوز در واقع شماره 4 این بازی محسوب میشه.

بعد از بازی Coomandos 2:Men of Courage و شماره سوم این بازی با نام Commandos : Destination Berlin حالا قسمت چهارم این بازی در این تاریخ خواهد امد.

سبک بازی اول شخص شده که در صحنه های مبارزه تن به تن به نمای سوم شخص هم تبدیل میشه.

در بازی از 3 شخصیت صحبت شده.

Green Beret

Sniper

Spy

که هر کدوم بنا به موقعیت بازی میشه از یک کدوم کمک گرفت.

تا کنون GB و Sniper به طور کامل اطلاعاتشون مشخص شده ولی هنوز برای Spy مشخصات و قابلیت های اون مشخص نشده.

سعی میکنم در ادامه این تاپیک اول داستان بازی رو بزارم و بعدم به معرفی این بازی بپردازم.

خوشحال میشم دوستان هم کمک کنن.

خداحافظ

سلام

طبق قولی که داده بودم در مورد اسلحه های بازی یکم توضیح میدم:

اسلحه های بازی به 4 قسمت تقسیم میشن :

German

American

Russian

Explosive

حالا برای شروع از German شروع میکنم و اسلحه های المانی ها :

ببخشید اگه عکسا یکم بده.خیلی روش وقت نزاشتم.شرمنده :( :( :( :(

Pistol

Sub Machinegun

Rifel

Machinegun

Sniper Rifle

خداحافظ

مرسي محمدرضا

چه عجب توي اين بازي تفنگ صدا خفه كن اضافه شد ؛ اون موقع كه سريهاي قبل كماندوز رو بازي ميكردم هميشه برام سوال بود كه چطور يه تيم كماندوز كه ، عمليات سري و مخفي كارانه انجام ميدن يه صدا خفه كن ندارن

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
مرسي محمدرضا

چه عجب توي اين بازي تفنگ صدا خفه كن اضافه شد ؛ اون موقع كه سريهاي قبل كماندوز رو بازي ميكردم هميشه برام سوال بود كه چطور يه تيم كماندوز كه ، عمليات سري و مخفي كارانه انجام ميدن يه صدا خفه كن ندارن

سلام

راست میگیا. اصلا در این یک مورد مخم زیاد باهام یاری نکرد که ببینم چرا اسلحه صدا خفه کن نداره.خوب شد گفتی.:confused: :confused: :confused:

جدا راست میگی اقا مصطفی.;) ;) ;) .باور کن اصلا به این یه مورد فکرم نرسیده بود.مرسی

امیدوارم که این اسلحه ها کارامونو توی بازی راه بندازه.

در ضمن بقیه 3 قسمت اسلحه های بازی رو هم به ترتیب هر روز میزارم تا تموم بشه.

خداحافظ

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

اقا ارشام.

من تا حدودی با حرف شما مخالفم.البته با 90% که گفتین.

فکرکنم یکی از دوستان گفته بود و خودمم خوندم که مثلا برای بازی مثل TimeShift دموی بازی پر ایرادات الکی و باگ های زیادی بوده.و اتاری قول داده که این ایرادات در نسخه نهایی نباشه.به نظرم این مسئله در مورد این دمو هم یکم صادقه.

توی همین دمو در مرحله اول بازی سایه ها و طراحی آب خیلی خوب نیست و معلومه هنوز مشکل داره.و باید روش کار کنن.

ولی توی مرحله دوم این بازی نه !!!!! فکر کنم مرحله دوم بازی کاملا تکمیل شده و همه چیز سر جاشه.

حتی FR بازی در مرحله دوم زمین تا اسمون با مرحله اول بازی فرق میکنه.به نظرم من (نظر شخصی خودمه ) مرحله اول بازی هنوز به طور کامل توی اون موقع که دمو پخش شده به صورت کامل و تکمیل شده پخش نشده و هنوز ایراداتی بهش میشه.حتی از نظر بعضی عکس العمل ها به نظرم هنوز ایراد داره.

این چیزایی که گفتم نظر شخصیم بود.با تمام احترامی که به حرف اقا ارشام قائلم.

موفق باشید

خداحافظ
منم یه جورایی با محمد رضا موافقم هستم معمولا ایرادات بازی در دمو رو خیلی کم میشه که در بازی نهایی رفع کنند بعید میدونم
به نظر من دمو بازی رو برای این میدن که طرف بازی کنه ببین اگه خوشش میاد نسخه نهایی رو بره بخره البته این نظر من بید:cheesygri

سلام

قسمت سوم از اسلحه های این بازی :

Russian

Sub Machingun

Sniper Rifle

به نظر اسلحه روسی در بازی خیلی کم گنجونده شده.:confused: :confused:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اینم یه تریلر جدید از این بازی :

در مورد Team Tactics

اینجا کلیک کنید

حجم:3.99

خداحافظ

آخرین ویرایش:
خطاب به محمدرضا جون که چند وقت پیش با هم در مورد دموی این بازی بحث میکردیم:
دموی این بازی تازه امروز به دست من رسید. توی همون قسمت انتخاب مرحله اگه اون پایین رو نگاه میکردی نوشته بود:
The missions in this demo contain only part of the missions as they appear in the final game.

یعنی اینکه قرار نیست تغییری در اون مراحل که در دمو وجود داره بدن و همون طور که قبلا گفتم دمو رو از مراحلی میدن که ساخت اونا تموم شده و دیگه کاری باهاشون ندارن و این یعنی اینکه انتظار نداشته باشید نسخه ی نهایی با دمو از نظر کیفیت اختلاف داشته باشه ;)

این رو هم بگم که تکین این بازی رو در یک dvd منتشر کرد.

سلام

به اقا ارشام.

منم اون جمله رو خوندم.

ولی یه نظر دارم.

بهتر نیست صبر کنیم تا ورژن فاینال بازی بیاد و بعد ببینیم که توی نسخه نهایی در FR بازی بازم مشکلی داریم یا نه ؟؟؟؟

من به نظرم توی این بازی مشکل FR اصلا نداریم.

یکم صبر کنیم تا بفهمیم بالاخره چی میشه.

من به نظرم صبر کنیم.

هر دو تا مون.

چون من به نظرم توی مرحله اول مشکل FR حتما حل میشه.(شک نکن :cheesygri :cheesygri )

در ضمن تکین نسخه فاینال بازی رو پخش کرده ؟؟؟؟

فکر کنم بازی 5 اوریل مییاد ؟؟؟؟

یعنی نسخه کامله ؟؟؟؟

یا بازم از یه جایی یه چیزی دانلود کرده و DVD کرده داده دست مردم.؟؟؟

اقا ارشام با عرض معذرت.لطفا از این چیزی که دارم میگم به دل نگیر.منظورم اصلا شما نیستی.چون توی سایت جدا کارتون حرف داره.

میشه از واژه منتشر کردن استفاده نکنیم . فقط داده بیرون.این به نظرم یکم از منطقی تره.تکین هیچ چیز رو متتشر نمیکنه.

این EIDOS هستش که بازی رو منتشر میکنه و تکین فقط کپی می کنه میده دست ما.

به نظر من واژه منتشر درست نیست.تکین لطف کرده و بازی رو داده بیرون.

بازم از اقا ارشام ممنونم.

لطفا این یه نوشته کوچولو رو هم فراموش کن فقط یکم با این لغت من به شخصه مشکل دارم.

ببخشید.

امیدوارم چیزی به دل نگیرفته باشی.

معذرت.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
چون من به نظرم توی مرحله اول مشکل FR حتما حل میشه.(شک نکن :cheesygrin: :cheesygrin: )

خب پس مشکل بحثمون حل شد. من با این سیستم ذغالیم اصلا مشکل FR ندارم و شما باید این مشکل رو در جای دیگه ببینی نه در این دمو.

در ضمن تکین نسخه فاینال بازی رو پخش کرده ؟؟؟؟

وقتی میگم یه dvd یعنی نسخه ی اصلی دیگه. چون دیوونه نیستن که همین دمو رو روی dvd بزنن!

یعنی نسخه کامله ؟؟؟؟
بله کامله. البته من هنوز نگرفتم اگه یه وقت مشکل داشت نیای یخه منو بگیری!

یا بازم از یه جایی یه چیزی دانلود کرده و DVD کرده داده دست مردم.؟؟؟

تورنت این بازی هم فکر کنم همین دیروز اومده و اینا هم دانلود کردن. معمولا تورنت زودتر میاد.

بچه ها سلام:)

در این سایت شما سیدی فیلم و نرم افزار و بازیهای مورد علاقه تان را میتوانید تهیه کنید . قیمت خرید سیدی از این سایت در پایین ترین حد خود قرار دارد که شما میتوانید به راحتی از این فرصت استفاده بنمایید. البته این سایت تازه به وجود آمده و نیازمند به نظرات شما برای خدمات و ارائه محصولات بیشتر و مورد نظر شما میباشد.قیمت هر سیدی در این سایت 450 تومان است. برای چند ماهه اول کار سایت بعد از خرید هر پنج عدد سیدی یک عدد سیدی به شما به طور رایگان برایتان رایت میشود. www.persiancdshop.com

این بهترین موقعیت است با این او ضاع گرانی سیدیها در بازار، پس بیایید و استفاده بکنید از این موقعیت که این موقعیت فقط تا شش ماه برای شما هست .

با تشکر و اعتماد و اطمینان از کسانی که از این سایت خرد میکنند و مهمتر از همه برای وقتشان ارزش قائل هستند و وقت خود را برای خرید یک سیدی در بیرون از خانه تلف نمی کنند.

ما نیازمند نطرات شما برای بهتر شدن این سایت هستیم پس کم و کسری این سایت را به آدرس ایمیل ما ارسال نمایید تا که بتوانیم در جهت خدمات هرچه بهتر به شما قدم به جلو بگذاریم.

poyadoom1@gmail.com

سلام

بر اقا ارشام گل.

خب پس مشکل بحثمون حل شد. من با این سیستم ذغالیم اصلا مشکل FR ندارم و شما باید این مشکل رو در جای دیگه ببینی نه در این دمو.

از اول بحثمون خیلی هم مهم نبود.ممنون که مشکل حل شد.(البته مشکلی هم نبود)

وقتی میگم یه dvd یعنی نسخه ی اصلی دیگه. چون دیوونه نیستن که همین دمو رو روی dvd بزنن!

ممنون.

بله کامله. البته من هنوز نگرفتم اگه یه وقت مشکل داشت نیای یخه منو بگیری!

اقا ارشام ;) :cheesygri ;) :cheesygri

من برا چی باید بیام یخه شما رو بگیرم.والا این یکی رو نمیدونم.مگه قرار بوده من بیام یخه شما رو بگیرم.اره ؟؟؟؟؟

مگه با هم دعوا داریم .:(( :(( :(( (نزنی منو ها ;) :cheesygri )

همین که گفتی که نسخه کامل بازی اومده.منم ممنونتم.

به محض اینکه بتونم بازی رو بگیرم خودم مییام میگم که بازی نه مشکل FR داشته و بازیشم خیلی قشنگ بوده.

که هر دو تامون خوشحال شیم و بریم بازی کنیم.حله ؟؟؟؟

خداحافظ

سلام

Explosives در بازی کوماندوز:

Grenades

Smoke Grenades

Gas Grenades

Molotov

Sticky Bomb

PanzerFaust

Anti tank Mine

خب اینم تمام اسلحه ها و وسایل جنگی در این بازی.

فکر کنم بازی هم اومده و منتظر باشیم تا دوستان بیان و نظرشونو بگن.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام

به اقا ارشام.

میخوام یختو بگیرم.:cheesygri :cheesygri :cheesygri

شوخی کردم.

++++++++++++++++++++++

من بازی رو گرفتم.

حالا نظرمو بگم:

گرافیک بازی خیلی بالا نیست البته در حذ قابل قبولیه و به خوبی شما رو وارد اون زمان میکنه.

بازی حالت سوئیچ داره.یعنی من که رسیدم مرحله دو بازی میتونید هم با Sniper بازی کنید و هم با Green Beret.

منوی بازیخوب طراحی شده و در قسمت صدا هم حالت Sorrund هم موجوده.

بازی مشکل FR نداره (قابل توجه اقا ارشام.دیدی یختو نگرفتم:cheesygri ;) :cheesygri ;) )

فقط وقتی بازی رو سیو می کنم و لود رو بازی میکنم یکم بازی کند میشه و مجبورم از اون مرحله خارج شم و بعد وارد شم.که مشکل حل بشه.

در مورد AI بگم که تا اینجا تعطیل میزنن.خیلی هوش مصنوعی دشمن ها بالا نیست.

در مورد شنا کردن در آب

خیل خوب طراحی شده من که لذت بردم باهاش.

اسنایپر در حالت عادی 6 تا چاقو داره و با دکمه H جونتون پر میشه.و تک تیراندازش هم خوب طراحی شده و خطا هم توش خوب در اومده و میشه نفستو حبس کنی .

GB هم خوب طراحی شده و صورت ها تقریبا خوب طراحی شده.

در بازی قسمت Extra هم هست مثل بازی PoP.

بعد از اتمام هر مرحله براتون یه سری Art Works های بازی رو باز میکنه و برا مثال در مرحله اول برای من 2 تا ارت ورکز رو باز کرد.

در کل :

به نظرم بازی بدینیست و میشه به عنونا یه سرگرمی در عید باهاش کنار وامد.ولی میشد بهتر بشه از نظر گرافیک.

سینماتیک های بازی خیلی خوب نیست و همون کیفیت بازی رو داره.

در نهایت :

حتما امتحانش کنید و از دست ندید این بازی رو .

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or