Commandos Strike Force

سلام

تاریخ دقیق منتشر شدن این بازی معلوم شد.

4 اوریل.

من راستش توی فروم گشتم گفتم شاید کسی قبلا یه همچین تاپیکی رو بار کرده باهش.ولی توی معرفی بازی ها اسمی از این بازی ندیدم.

اگه قبلا جایی بوده که من چشمم بهش نخورده مدیران بگن و یا دو تا تاپیک دو ادغام کنن.

بازی کوماندوز در واقع شماره 4 این بازی محسوب میشه.

بعد از بازی Coomandos 2:Men of Courage و شماره سوم این بازی با نام Commandos : Destination Berlin حالا قسمت چهارم این بازی در این تاریخ خواهد امد.

سبک بازی اول شخص شده که در صحنه های مبارزه تن به تن به نمای سوم شخص هم تبدیل میشه.

در بازی از 3 شخصیت صحبت شده.

Green Beret

Sniper

Spy

که هر کدوم بنا به موقعیت بازی میشه از یک کدوم کمک گرفت.

تا کنون GB و Sniper به طور کامل اطلاعاتشون مشخص شده ولی هنوز برای Spy مشخصات و قابلیت های اون مشخص نشده.

سعی میکنم در ادامه این تاپیک اول داستان بازی رو بزارم و بعدم به معرفی این بازی بپردازم.

خوشحال میشم دوستان هم کمک کنن.

خداحافظ

بازی مشکل FR نداره (قابل توجه اقا ارشام.دیدی یختو نگرفتم:cheesygrin: ;) :cheesygrin: ;) )
خب من هم که گفتم این بازی اصلا مشکل FR نداره.
من با این سیستم ذغالیم اصلا مشکل FR ندارم و شما باید این مشکل رو در جای دیگه ببینی نه در این دمو.

آخرین ویرایش:
سلام

نوشته شده توسط ChaosTheory:
خب من هم که گفتم این بازی اصلا مشکل FR نداره.

اول اینکه در مورد پست قبلیم یکم غلط تایپی داشتم که معذرت میخوام.

+++++++++++++++++++++++++++

خدمت اقا ارشام گل هم بگم :

من اون پست شما رو هم خوندم.نیازی به نقل قول نبود.

فقط خواستم بگم که مشکل FR نداشته بازی .

ممنون

خداحافظ

آقا من امروز که تو بازار بودم دیدم که یه دوستام بازیه Commandos را آورده
سبکش هم عوض شده بود میخواستم بدونم بازیش قشنگه اصلا اومده یا عکس روی جلد Cd الکی بوده؟

نوشته شده توسط ehsan_62:
آقا من امروز که تو بازار بودم دیدم که یه دوستام بازیه Commandos را آورده
سبکش هم عوض شده بود میخواستم بدونم بازیش قشنگه اصلا اومده یا عکس روی جلد Cd الکی بوده؟

سلام اقا احسان.

اگه صفحه قبل رو میخونی من یه چیزایی نوشته بودم که بازی اومده.

در بازی اینکه بازی قشنگی هستش یا نه ؟؟؟؟

به نظرم در خوب بودنش شک نکن.مپ های بعضی مراحل خیلی بزرگه . جدا زیبا کار شده.

دست این استودیوی اسپانیایی درد نکنه به نظرم کار جالبی شده.

برای عید و گذروندن اوقات در تعطیلات خیلی خوبه.

من مرحله 7 بازی هستم.فکر کنم بازی 12 یا 14 مرحله باشه.اینو از روی سمت Extras گفتم که بر اساس رد کردن هر مرحله براوت چند تا Art Works باز میکنه . البته توی یه مرحله برای من 4 تا ارت ورکس باز کرد ولی در باقی قسمت ها 2 تا باز کرد.

خداحافظ

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
دقیقا این بازی سبکش چیه؟؟؟ fps هست؟؟؟؟
سلام

بله

برای بار چندم.سبک بازی FPS شده.

میخوای اقا امین بازم بگم .

FPS .با سه تا شخصیت.

Green Beret-Spy-Sniper

قابلیت سویچ کردن روی شخصیت ها رو هم دارین.یعنی میتونین با هر 3 تا بازی کنید.البته بستگی به شرایط داره.

ممنون.

این ارت ورکس رو هم از توی بازی براتون گذاشتم.برا اقا بهزاد که عاشق Sniper بودن:

اگه بازی رو کرده باشین توی قسمت Extra بازی هست.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام

سایت PC Gamer UK به بازی نمره 85 از 100 روداده و همچنین سایت PC Format UK به بازی نمره 84 از 100 رو داده.

بازی چیز خوبی در اومده.

+++++++++++++++++++++++

در ضمن اقا روهام بله.این بازی کامله.

خداحافظ

این بازی فقط برای وقت پر کردن خوبه هیچ چیز جدید جالبی نداره
گرافیکش هم از Cod 1 پایین تره
اصلا ارزش نداره 6 تا Cd بخریم، مشکل فریم هم خیلی داره
با اینکه اصلا گرافیک جالبی نداره سیستم قوی میخواد
از لحاظ هماهنگیه صدا و حرکت لب کارکتور ها هم که دیگه خیلی مسخره هستش

منم با نظر اقا احسان موافقم.واقعا بازیه مضخرفیه و اصلا ارزش اینکه پول 6 سی دی بدین نداره.
منم که به حرف بعضی ها گوش کردم ورفتم این بازیو خریدم الان دارم میسوزم.

سلام
بچه ها نقد اين بازي روي سايت قرار گرفت. خوشحال ميشم كه بخونيدش. اينم لينكش :
سامان نقد خیلی خوبی بود .
دستت درد نکنه .
من تا حالا 2 دل بود که بگیرمش یا نه .الان دیگه مطمئن شد که نباید بگیرمش .

سلام

این بازی فقط برای وقت پر کردن خوبه هیچ چیز جدید جالبی نداره

راستش با کلمه هیچش یکم مخالفم.خیلی تو سرش زدین.چند تا از مراحل جدا مپ های جالبی داشت.

گرافیکش هم از Cod 1 پایین تره

اقا احسان اگه اگه اگه اشتباه نکنم انجینی که بازی مثل CoD رو درست کرده بود فکر کنم الان مطمدن نیستم باید انجین بازی کوئک3 بوده باشه.البته یکم بهترش و ایجاد افکت های تصویری و انفجار بهتر.راستش یادم نیست که دارن درست میگم یا نه .ولی اصلا مقایسه CoD با این بازی اشتباهه.قرار بوده این بازی مثل کال بشه.ولی با کال شدن 3-4 سال فاصله داره.

اصلا ارزش نداره 6 تا Cd بخریم، مشکل فریم هم خیلی داره
با اینکه اصلا گرافیک جالبی نداره سیستم قوی میخواد

بله.من الان توی مرحله 11 که باید با Sniper برم 10 تا نازی رو بکشم شدیدا مشکل فریم پیدا کردم.خدا رو شکر یکی دیگه هم مثل من مشکل فریم پیدا کرده.من فکر میکردم فقط من مشکل فریم دارم.البته توی یعضی مراحل.ولی این مرحله رو اصلا نمیشه رد کرد.فریمم 3-4 هستش.

از لحاظ هماهنگیه صدا و حرکت لب کارکتور ها هم که دیگه خیلی مسخره هستش

بازی مثل کال هم که قرار نبود بریم تو دهن طرف که ببینیم مشکل هماهنگی لب و صدا داره یا نه.
قبول دارم که کال خیلی بهتر بوده.حتی شماره یکه کال هم از این بازی بهتره.

ولی خیلی هم این بازی افتضاح نیست.حتی به خاطر موسیقی و اهنگ بازی شده سعی کن بازی رو تموم کنی.چون همون طور که قبل گفتم بازی موسیقی زیبایی داره.مثل باقی کار های سری بازی های کوماندوز.اگه مشکلت با فریم ریت حل شد به منم یه ندا بده.

من به شخصه خیلی از خریدن این بازی پشیمون نیستم.خوب اینم یه نظره دیگه.;) ;)

خداحافظ

نظر من کال هنوز رقیب نداره ولی این بازی رو اگه نخوایم با بازیهای دیگه مقایسه کنیم میشه گفت سوییچ کردن بین کارکتر ها و نوع بازیه مخفیانه در جنگ جهانی و اکثر بازیهایی که چیزی جر کشتن و اکشن های سریع رو در جنگ نمیبینن، میتونه خوب باشه. البته کاش امکانات برای مخفیکاری بیشتر بود. و خیلی ای کاش های دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or