Command & Conquer:Tiberian Wars

سلام
امروز میخاستم محبوب ترین بازی تو سبک استراتژیک رو که قرار نسخه جدیدش بیاد معرفی کنم
به جرئت میتونم بگم که یک شاهکار بزرگ خواهد بود مثل نسخه های قبلش:cheesygri
بله Command & Conquer:Tiberian Wars
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Los Angeles
Genre: Real-Time Strategy
Release Date:
US: 2007
ناشر بازی شرکت Electronic Arts خودمون است
گرافیک بازی واقعا رفته بالا خیلی عالی شده بی نظیر است
هنوز تاریخ دقیق نگفتن برای انتشار بازی ولی به احتمال زیاد اویل سال 2007 خواهد آمد
من که بی صبرانه منتظر این بازی هستم
اینم از ترایلر بازی
Downloadحجم 14.6 MB

اینم یه چند تا شات زیبا از بازی برید ببینید هر کی ببینه میره تو کف بازی
کیفیت عکسها خیلی بالاست حیفم اومد کمش کنم یه کم دیر میان ولی ارزشش رو داره

سلام . :love: :love: :love:

دوستان مثل اينكه يه اشكالي تو ذخيره ي مراحلي كه قبلاً به صورت پيوست تو تاپيك گذاشته بودم وجود داشته كه العان تصيح شدشو با حجم كمتر مجدداً براتون پيوست كردم.:blushing: :love: .

در مورد فيلمي كه بعد از انجام مرحله ي پاياني نشون ميده به نظر من ساختمون فرماندهي اصلي فضايي هاست كه داره نابود ميشه چون تو مرحله ي قبلش Tower هارو نابود كرديم و در آخرين مرحله هم ساختمان فرماندهي اصلي رو منهدم ميكنيم و اون همون ساختمون اصلي است كه بعد از نابود شدنش Unit هاي فضايي ها ديگه قادر به ادامه ي فعاليت نيستند و نابود ميشن ;) :cheesygri .

به نظر من هم اين بازي اين قابليت رو داره كه براش ادامه بسازن و با توجه به پيشينه ي شركت EA و استديوي مونترال . حتماً ادامه اي براي بازي در نظر گرفتن :cheesygri .

فقط يادتون باشه اگه خواستيد از Save هاي پيوست شده استفاده كنيد مقصد رو My Documents قرار بديد :eek: .

تا بعد !!! :love:

Attachments

سلام
بازی رو نصب کرده بودم ویندوز بالا نمی اومد مجبور شدم ویندوز رو از دوباره نصب کنم حالا که می خوام از دوباره بازی رو نصب میکنم می گه حداقل یکی از زبانها رو برای نصب انتخاب کن انگلیسی رو انتخاب می کنم (خودش در حالت پیش فرض هم انگلیسی رو انتخاب کرده است) بعد که Next رو میزنم از دو بره میگه باید حداقل یکی از زبانها رو انتخاب کنی در حالی که انگلیسی رو انتخاب کردم بازم نرفت تموم سه تا زبان رو هم انتخاب کردم ولی دیگه هم این ایراد رو گرفت. داره روی اعصابم راه میره به خاطر یک گیر الکی دادن می شه لطف کنید بگید باید چکار کنم؟!
کسی به فکر من بدبخت نیست؟!!:(

نه بابا 9 گیگابایت یعنی فضای کمیه؟!
161.gif
162.gif
این مشکل برای یکی از بچه های این سایت هم به وجود اومده بود نمی دونم چکار کرد؟!

در مورد مشكل Hashem جان ، بايد عرض كنم مشكل كاربر قبلي كه Black Prince عزيز بود . اين بود كه Installer بازي از انتخاب زبان ايراد ميگرفت و اجازه ي تغيير مكان نصب به ايشون نميداد. اما مشكل شما مثل اينكه يه چيز ديگه است .
اگه لطف كني و متن Error رو كه ميده بنويسي بهتر ميتونيم راهنماييت كنيم . العان ما نميدونيم اشكال از كجاست . اگر هم Error نميده حداقل يه توضيح كاملتري از مشكلت بنويس فدات شم. :love:

تا بعد ! :cheesygri

اینم از تصویر. مشکل من هم مشکل بلک پرنس هست! در حالت پیش فرض خود بازی زبان انگلیسی رو انتخاب هم کرده ولی تا اونجا که می دونم یک ایراد غیر منطقی داره میگیره!!
162.gif
161.gif

در مورد مشكل دوست عزيزم Hashem .
براي نصب بازي و رفع اين مشكل تنها يه راه داري اونم اينكه قبل از اجراي Installer بازي ، اول مكان ProgramFiles رو به مكاني كه ميخواي بازيرو توش نصب كني تغيير بدي :eek: .
1 - براي اين كار بر روي منوي Start و بعد روي Run كليك كن سپس در Run عبارت RegEdit رو تايپ كن . در برنامه ي Registry Editor در سمت راست شاخه ها و زير شاخه هايي ميبيني .
حالا به ترتيب به اين آدرس برو :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion بعد از كليك بر روي شاخه ي CurrentVersion در سمت چپ گزينه هايي ميبيني كه در اصطلاح به اونا كليد ميگن ، حالا بر روي كليد ProgramFilesDir كليك راست كن و از منوي ظاهر شده گزينه ي Modify رو انتخاب كن . حالا آدرس كنوني ProgramFiles رو ميبيني ، اين آدرسو به آدرسي كه ميخواي بازي رو توش نصب كني تغيير بده و بر روي OK كليك كن .
2 - حالا Installer (نصب كننده) بازي رو اجرا كن ، سريال نصب بازي رو وارد كن و بدون اينكه روي چيز ديگه اي كليك كني (بر روي گزينه ي Manual يا Advanced كليك نكن و بازيرو به شكل عادي و Auto نصب كن ) فقط بر روي Next كليك كن تا مراحل نصب بازي طي بشه و بازي به طور كامل نصب بشه :cheesygri .
3 - حالا براي اينكه محل ProgramFiles رو به جاي قبليش برگردوني بايد مرحله ي 1 رو يك بار ديگه انجام بدي با اين تفاوت كه اينبار به جاي محل نصب بازي ، محل قبلي ProgramFiles رو وارد كن و سپس بر روي OK كليك كن ;) .

در ضمن ببخشيد كه اينقدر اپتدايي توضيح دادم اينكارو كردم كه همه بتونن از اين مطلب استفاده كنن مگر نه شما خودت در همين تاپيك اين مطلب رو البته خيلي كلي تر توضيح دادي :cheesygri.

تا بعد ! :love:

تو دیگه کی هستی؟!
38.gif

مشکل حل شد خیلی خیلی ممنون
43.gif

فقط تنها سوالی که اینجا برام مونده اینه که من قبلا مسیر رو به D:\PROGRAM FILES تغییر داده بودم و فقط 4.5 گیگابایت فضای خالی داشت (منظورم من از این مسیر توی رجیستری است که برای نصب نرم افزارها این مسیر رو بهش دادم وگرنه من بازیهام رو در درایو G نصب میکنم که 9 گیگابایت فضای خالی داشت) همچنین ویندوز من در درایو C قرار دارد حالا چرا با انجام دادن اینکار مشکل حل شد؟ در حالی که دفعه قبلی بازی این ایرادها رو نگرفت؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or