کسی secret wars رو شروع کرده؟
عالی بود واقعا ، مخصوصا جلد دو که محشر بود: |
---
Old man logan هم جدیدش اومد که تخت secret wars ـه ، بشتابید که شماره قبلی عالی بود ، این جدیده هم خیلی خوب شروع شده
اره داداش خوبه من خودم با سی سی کار میکنم چنتا کمیکم تستی ادیت کردمدوستان يه سوال دارم شايد جاش اينجا نباشه اما لطفا جواب بدين
براي اديت کميک فتوشاپ سي سي به درد ميخوره؟
ختم به خیر ترین رابین Dick بود به نظرم.. Todd هم که همون قضیه A mask to cover another maskاه :d
Damian برگشتش جالب بود.. ولی در کمال تعجب و حیرت من Todd رو ترجیه میدم:d
پ.ن: این Tim به نوعی ریبوت Beyond بود درسته؟
DC خیلی جالبه یهو میزنه زیر میز میگه همه چیز رو عوض کنید!:d البته کار خوب هم انجام شده و شکی نیست مثلا اینکه Harley رو از زیر سایه Mr.J در بیارن و ...من خودم از توی New 52ـها فقط JL رو دنبال میکنم بقیه و اغلبشون تو در و دیوارن ، یکی از خوبهاش بتمن بود که اون آرک آخرش با شماره 40 کلا نابود شد این آرک جدیدشم که اصلا جیم گوردون شده بتمن اصلا یه چیزه عجیب و غریبیه کلا این rebootـای مارول و DC اعصاب خورد کنن الانم بعده ریبوت کامل با Flashpoint دوباره با این شماره های جدید Convergence همه چی رو از اول درست میکنن باید کلا بیخیال همه چی شد #نه این Batman Beyond جدیدی که داره میاد ادامه ی New 52 Future Endsـه، من خودم تا شماره 18 خوندم دیگه بیخیالش شدم داستانش خیلی نچسبه ولی در کل تا اونجایی که میدونم توی آینده تری مک گینیس که Batman اصلی توی داستانای Beyond و زیر نظر بروس پیر کار میکنه برای جلوگیری از تبدیل شدن همه بر و بچ به سایبورگ از طریق ماشین زمانی که بروس میسازه میره به گذشته تا همه چی رو درست کنه ولی به جای 35 سال ، 5 سال دیرتر میرسه و تمام اتفاقا افتادن ، حالا نمیدونم چی میشه ولی آخرش مث اینکه تیم دریک زمانه گذشته یجوری اون شخصیت منفی اصلی که brothereye هست رو راضی میکنه که بیخیال این کارا بشه و میاد توی زمان آینده ولی میبینه خبری نشده و همه چی تو دیواره :d ، حالا توی این Batman Beyond جدیده تیم دریک جای اون تری رو گرفته و از برادرش مراقبت میکنه و Batman زمان آینده بجای تیم شده:d
کمیک مافیایی خوب چیزی سراغ ندارید؟