Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
مارول کمپین Ant-Man رو شروع کرده و شماره اول کمیکش دقیقا "عالی " بود.
======
شماره سی و هشت Justice League چقدر سر و صدا کرده! به بتمن سوپرپاور دادن. بعد از مبتلا شدن به ویروس Amazo یه سری سوپرپاورهای خفاشی بهش دادن که باعث شده بیناییش رو از دست بده ولی قدرت شنوایی و کنترل صوت پیدا کرده ( sonic scream ). ویروس رو Lex Luthor تو شهر پخش کرده که مردم و یه سری از اعضای Justice League رو آلوده کرده. ویروس سوپرپاورهای اعضای جاستیس لیگ مثل فلش و شازم و آکوامن رو میگیره و به مردم عادی ( مثل بتمن ) میده. ولی مشکل اینه که بدنشون فقط برا یه مدت کوتاهی میتونه این قابلیت هارو تحمل کنه و بعد دچار فروپاشی میشه.... درکل این شماره های Justice League نسبتا جالب شده. اگه تونستین دنبال کنید.

قسمت 38 بتمن هم اومد. این آرک EndGame عالی داره پیش میره ( از قسمت 35 شروع میشه ) نویسنده های خیلی خوبی هم پاش هستن. بعد از Zero Year که من اصلا ازش خوشم نیومد، دوباره یه ارک خوب شروع شده.
کمیک Gotham By Midnight هم جدیدا داره درمیاد که دو شمارش منتشر شده و از سری داستان های جانبی بتمن هست که خوده بتمن توش نیست. تم Horror داره و جالبه. درمورد یه گروه task force کوچیک که پرونده های ماورا طبیعی گاتهام رو برسی میکنه.
درضمن Thor مونث هم کاملا داره انتظار هارو براورده میکنه !

بصورت کلی کمیکی نمیشناسم انقدر کیفیت فوق العاده عالیش رو در تک تک Issue ها حفظ کرده باشه. شخصیت ها و طراحی های Saga عملا تبدیلش کرده به یکی از بهترین کمیک های عمرم.

چقدر این Image دوست داشتنی هست. با اختلاف زیاد در حال حاضر شده بهترین پابلیشر کمیک های غیر سوپر هیرویی، کمیک هایی که هدف دارن و داستان مهم ترین بخش از اونا هست.

قبلا هم فکر کنم از Saga به اندازه کافی تعریف کردم تو این تاپیک :دی به قری این کمیک خوب هست که بعد از چندین ماه حتی سر نزدن به یه سایت کمیک ولی با خوندن Issue های قبلیم اصلا نتونستم ست از سرش بردارم و دوباره رفتم قسمت های جدید رو دان کردم. Saga رو از دست ندید به هیچ وجه !

nhg5eh7cl9aww79gbka4.jpg

بین ولورین و بتمن دو به شک هستم :-? حالا چرا این دوتا اصلا :دی:

1- ولورین مهمترین قابلیتی که داره اینه که در یک کلام: نمیمیره:دی

2- بتمن هم که تنها دلیلی که باعث بشه بین گزینه هام باشه اینه که برای تک تک این آدما صددرصد قبلا نقشه کشیده و میدونه چجوری متوقفشون کنه.

بقیشون در حد این حرفا نیستند و میشه هزاران دلیل اورد که همون 5 دقیقه اول دهنش سرویس میشه.

nhg5eh7cl9aww79gbka4.jpg

بین ولورین و بتمن دو به شک هستم :-? حالا چرا این دوتا اصلا :دی:

1- ولورین مهمترین قابلیتی که داره اینه که در یک کلام: نمیمیره:دی

2- بتمن هم که تنها دلیلی که باعث بشه بین گزینه هام باشه اینه که برای تک تک این آدما صددرصد قبلا نقشه کشیده و میدونه چجوری متوقفشون کنه.

بقیشون در حد این حرفا نیستند و میشه هزاران دلیل اورد که همون 5 دقیقه اول دهنش سرویس میشه.

عزیز دل برادر من به سلیقه شما احترام میذارم، ولی انصافا بگو ولورین چجوری میخواد سوپرمن یا اصلا فلش رو بزنه? :d

دوستان از کجا میتونم کمیک دانلود کنم؟ :-/
الان من دنبال لینک fables هستم ولی پیدا نمیکنم اگه یکی لینک بده یا سایت معرفی کنه خوشحال میشم:دی

آخرین ویرایش:
دوستان از کجا میتونم کمیک دانلود کنم؟ :-/
الان من دنبال لینک fables هستم ولی پیدا نمیکنم اگه یکی لینک بده یا سایت معرفی کنه خوشحال میشم:دی

Fables | ComicsForest
این سایت خیلی خوبیه،فقط لینک رایگان یا مستقیم نداره.....

e اصلا حواسم نبود پست برای 8 روز پیشه :">
به هر جال،اون سایت خوبیه بوکمارکش کنید :d

سبکش چیه پویا؟

درمورد یکی از در و دهات های آمریکا با یه عالمه hillbilly. این وسط یه نفر که برگشته به شهر قدیمش و همه به خون اش تشنه ان و فقط یه چوب بیسبال برا دفاع از خودش داره. و یه عالمه ادم عجیب غریب و داستان های عجیب غریب دیگه.

images

از چند روز پیش شروع کردم دوباره کمیک ها رو بصورت جسته گریخته میخونم. تا شماره 5 Hawkeye بود که خونده بودم و ولی تو این چند روز تا Issue 21 رو کامل خوندم.

شماره 11 این کمیک که کاورش رو بالا میبیند یکی از بهترین تک شماره های زندگیم بود که تا حالا خونده بودم. این سری کمیک با Saga واقعا جز کمیک هایی هستند که فکر نکنم حالا حالا ها بتونم نمونه اشون رو ببینم.
لازم به ذکر که بگم این شماره 11 داستان رو از دید یه سگ روایت میکنه. حالا از نحوه فوق العاده خفن روایت داستان این شماره بگذریم، هرکی که با دقت و حوصله بخونه میتونه چند شماره بعد رو حدس بزنه و اتفاق های مهم شماره های بعد رو بفهمه.
یه چیز عجیبی بود واقعا. البته هر قسمت این کمیک این حس فوق العاده رو بهتون میده و کلینت بارتون رو براتون تبدیل به بهترین Unluckiest Super Hero Of All Time میکنه. بخونید این کمیک رو بخدا حیف..

----------------------------------------

alla2m0btp2unuzukcus.jpg

به بهونه سریال یه سری هم زدم به کمیک های Daredevil و هرچند که خیلی خیلی عقب هستم و باید از ابتدا بخونم ولی خب گفتم فعلا سر به یک سری کمیک خوب و تموم شده و جدیدش بزنم تا ببینم حال و هوای این کمیک چجوری و چقدر فرق داره با سریال. البته قبلا کم و بیش DD میخوندم ولی نه بصورت کامل.
این سری رو که من شروع کردم Daredevil Vol 3 هست. کار فوق العاده خوبی بوده و تا شماره 15 که خوندم واقعا راضیم کرده ولی خب خیلی اتفاق ها قبل این سری رخ داده که اصلا به بقیه پیشنهاد نمیکنم برای اولین بار سراغ این سری برن.
طراحی و داستان خوبه، البته در واقع خیلی خوبه. حالا هنوز تموم نکردم و بعدا خبرتون میدم وقتی کامل خوندم سری رو ولی واقعا تا اینجا راضی کننده بوده و توقعاتم رو برآورده کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or