به قول سینا این کلینت بارتون لویی کمیک هاس :d
درسته که این ارک اخر خوب نبود ولی به نظر من پایان خوب و حماسی ایی داشتاینهمه انتظار و انتظار و انتظار Batman #40 اشغال ترین چیزی بود که میشد برای خاتمه داد... عملا حالم بهم خورد و کلا طول خوندن کمیک Poker Face بودم. خیلی بد بود، خیلی...
تنها نکته مثبتی و عالی اش که قابل تحملش میکنه طبق معمول نقاشی ها و طرح های بینظیر گرگ کاپلو هست و تمام.
جدا از طراحی خفن کاپولو. دیگه برگ برنده اسنایدر همین بود یعنی دیگه آخرش کاری که می تونست بکنه این بود دیگه ولی به نظر من کار کرد. مخصوصا اون دیالوگ آخر بتمن به جوکر. حداقل تا صفحات آخر اگر همه چیز بد بود پایان خوبی بود. اگر غیر از این بود من فحش میدادم :dاینهمه انتظار و انتظار و انتظار Batman #40 اشغال ترین چیزی بود که میشد برای خاتمه داد... عملا حالم بهم خورد و کلا طول خوندن کمیک Poker Face بودم. خیلی بد بود، خیلی...
تنها نکته مثبتی و عالی اش که قابل تحملش میکنه طبق معمول نقاشی ها و طرح های بینظیر گرگ کاپلو هست و تمام.
دوستان یه کامیک وسترنی هست که شخصیت ضد-قهرمانی داشته باشه و توش حوادث فوق طبیعی نباشه؟! مثلا یهو آدم های فضایی نیان وسط!
یک وسترن معمولی باشه و در عین حال خفن باشد.![]()
Scalped رو داشتم رو هاردم نمیدونستم وسترنه مرسی که یادم انداختیشScalped رو یک نگاه بنداز:d علاوه بر یک سری تم های وسترن یکی از بهترین داستان های جنایی هم هست:d Jonah Hex هم هست که ضد قهرمان باشه ولی خب حوادت سوپرنچرال اساس داستان هست:d
حالا منظورت از وسترن ژانر بود یا کمیک های غرب:d چون تو سبک وسترن کلی داستان وسترنی هست مال فرانسه که ترجمه شده ونشده موجوده. مثل bouncer