Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
Bat signal به کسی نمی گه بتمن رو کجا پیدا کنن.
اون فقط نشونه اینه که بتمن تو شهر هست و داره با خلافکار ها میجنگه.
ایده bat signal هم مال گوردن بوده و همونطور که میبینیم اسپایدر من(شما بخونید دکتر اختاپوس:d)گوردن رو یه احمق میدونه.
که تحمل این برای من سخت بود.
تحملت رو ببر بالاتر
Bat Signal زمانی روشن می شه که گوردون یا حتی بعضا پلیس های دیگه با بتمن کار دارن و چند دقیقه بعد از روشن شدنش بتمن بالای ساختمان مرکزی پلیس ظاهر می شه
Bat Signal واسه این ساخته نشده که بگه شبا که ما می خوابیم آقا بتمنه بیداره

تحملت رو ببر بالاتر
Bat Signal زمانی روشن می شه که گوردون یا حتی بعضا پلیس های دیگه با بتمن کار دارن و چند دقیقه بعد از روشن شدنش بتمن بالای ساختمان مرکزی پلیس ظاهر می شه
Bat Signal واسه این ساخته نشده که بگه شبا که ما می خوابیم آقا بتمنه بیداره
ارجاعتون میدم به این پنل از Batman #0

ارجاعتون میدم به این پنل از Batman #0
عزیز شما اگه از سری New 52 شروع به خوندن بتمن کردید، خیلی ها 7، 8 سالی میشه که عمرشونو پای این داستانا گذاشتن. بت سیگنالو خود بتمن ساخته و به پلیس گاتهام داده تا موقع که لازمش داشتن روشنش کنن.

می دونم سوالم تکراریه اینجا ولی راستش جایی رو بشه راحت کمیک دانلود کرد پیدا نکردم!
میشه چند تا سایت خوب واسه کمیک معرفی کنید؟

عزیز شما اگه از سری New 52 شروع به خوندن بتمن کردید، خیلی ها 7، 8 سالی میشه که عمرشونو پای این داستانا گذاشتن. بت سیگنالو خود بتمن ساخته و به پلیس گاتهام داده تا موقع که لازمش داشتن روشنش کنن.
دست شما درد نکنه که مارو مطلع کردی .
اما اینجا بحث در مورد کاربرد بت سیگنال بود . دوست مون گفت فقط برای خبر کردن بتمنه من گفتم که به عنوان نماد حضور بتمن هم استفاده میشه.
سندش رو هم که ارائه کردم.

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 AM ارسال شده بود ----------

می دونم سوالم تکراریه اینجا ولی راستش جایی رو بشه راحت کمیک دانلود کرد پیدا نکردم!
میشه چند تا سایت خوب واسه کمیک معرفی کنید؟
We-Comical: Comics For Free...
این بالایی شیلتره:d
این پایینی هم بعضی هاش که حجمشون بالاست پولیه.
Comics, Download Free Comics
اما بهترین منبع تورنته.

یه خبر خوب برای طرفدار های سوپرمن :
اسکات اسنایدر نویسنده کمیک new 52 بتمن با جیم لی طراح مشهور در کمیک جدیدی از سوپر من با نام superman unchaid قراره همکاری کنند و در 12 ژوئن دو روز قبل از فیلم man of steel منتشر میشه .

اینجا چقدر خاک داره :d
حالا برای اینکه یه چیزیم گفته باشم
می دونم خیلی از شما الان میخواین amazing spider man رو اصلا نخونین(البته جدیدن باز داره قابل تحمل تر میشه)بهتون پیشنهاد میکنم ultimate comics spiderman رو بخونید که فوق العاده هست نویسندهش بندیسه و طراحش متغیره که کار همشون فوق العاده ست>:d

کامیک ها هفته ی دوم مارچ هم اومد. یه سری ها اسکنش اومده و بقیه هم فعلا ریویوهاش.
منکه فعلا فقط وقت میکنم کامیک های بتمن رو بخونم
این Requiem که رو جلد همه شماره ها خورده هم درنوع خودش جالبه !

شماره ی 18 بت گرل نسبتا خوب بوده. داستان داره خوب به اوج میرسه و ضدقهرمان این سری هم فعلا برادر سایکوپتِ باربارا هست.
طراحی های این سری هم خیلی خوبه و شخصیت پردازی بت گرل حرف نداره.
درکل یکی از کامیک های راضی کننده ی این هفته بود که نباید از دست داد.

بتمن 18 رو هنوز نخوندم ولی ریویوهاش خیلی جالب نیست.
بعد از تموم شدن Death of the Family شاید یکم افت داشته و درحد اندازه ی شماره های قبل نبوده.
من اصلا از این Harper خوشم نمیاد و این شماره هم تمرکز داستان روش بوده. به نظر رابین بعدی میشه و این اصلا خبر خوبی برا من نیست.
درکل یه جور آرامش قبل از توفان بود.

بتمن و رابین اما گویا فوق العاده بوده و خب با توجه به اتفاقات شماره های قبل چیزی به جز این هم پیشبینی نمیشد.
خیلی داستان این سری داره خوب پیش میره و اصلا نمیشه تا ماه بعد صبر کرد. به نظر تا اینجا بهترین شماره ی این ماه بوده....

آخرین ویرایش:
یه جیز رو از کراس اور اکوامن و جاستیس لیگ فهمیدم که Orm واقعا جزا خفن ترین و مرد ترین کاراکتر هایی هست که تا حالا میشناسم دوتا دلیل هم دارم : 1- برای مردمش بود و برادرش رو خیلی خیلی دوست داشت حتی وقتی که ارتور بهش مشت میزد و تاج اش رو میشکوند . / 2- بخاطر همون صحنه که ارتور گفت من میخوام پادشاه بشم ، مثل خیلی از ویلین ها دغل باز نبود و مثل یه ادم با شرف و راستگو تا شنید که برادر مورد علاقش و کسی که بعنوان شاه حقیقی قبولش داشت میخواهد تاج و تخت رو بگیره ، خیلی خفن و مردونه گفت قبول و تسلیم شد و تازه خوشحالم شد .

در کل Orm رفت جز محبوب تریت کاراکتر هام و امیدوارم با این بلایی که آرتور سرش اورد تبدیل به دشمنش نشه !!

یه سوال چرا Mera نمیتونه به اتلانتیس بره ؟؟

دوستان اینجا کی سری ultimate رو خونده؟
من اسپایدر منشو (ultimate comics spiderman)دارم میخونم یه سوال دارم پیتر اونجا چجوری مرده؟
میدونم یه ارک داره برای خودش اما وقت خوندنشو ندارم ممنون میشم یکی برام توضیح بده

دوستان اینجا کی سری ultimate رو خونده؟
من اسپایدر منشو (ultimate comics spiderman)دارم میخونم یه سوال دارم پیتر اونجا چجوری مرده؟
میدونم یه ارک داره برای خودش اما وقت خوندنشو ندارم ممنون میشم یکی برام توضیح بده
یعنی کسی دنیای ultimate رو دنبال نمیکنه؟:-o

غیر اینکه این شوخی های مارول و دی سی داره باحال می شه، کتاب Daredevil رو هر کس دنبال نمی کنه همین الان بره دنبال کنه چون به نظر من تنها کتاب بدرد بخوریه که مارول داره چاپ می کنه.
مسئله دیگه اینکه Mark Waid قراره از هفته دیگه کتاب Green Hornet رو هم بنویسه که اون رو هم به شدت باید دنبال کرد
==
یعنی کسی دنیای ultimate رو دنبال نمیکنه؟
من یه زمانی دنبال می کردم
همین Spider-man بندیس به همراه X-men و Ultimates میلار
من فقط نمی دونم چرا دارن ادامه میدن Ultimate رو
منهای همین اسپایدرمن ،اونم تا حدودی، بقیه کتاب هایی که مارک Ultimate رو دارن سالهاست خوب نبودن
همین بندیس کتاب های مستقلی که می نویسه به شدت بهتر از کارای شرکتیش هستن
در مورد سوالت
نورمن آزبورن که همه فکر می کردن مرده بدون هیچ دلیل موجهی معلوم می شه زنده س. آزبورن دشمنای عنکبوتی رو آزاد می کنه. در یه ماجرایی عنکبوتی، کاپیتان آمریکا رو نجات میده ولی خودش تیر میخوره. بعد بقیه دشمنا غیر از آزبورن و اختاپوس (که کشته شده) میریزن سر پیتر. زمانی که به نظر میاد همه چی داره به خیر و خوشی تموم می شه آزبورن پیداش میشه. خلاصه وسط دعوا مری جین میاد با وانت میزنه به آزبورن و پیتر از اینکه ام جی رو از تو ماشین در میاره ماشینو می زنه تو سر آزبورن که ماشین منفجر می شه و هر دو میمیرن. این بود انشا من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or