Red V
کاربر سایت
Batman #17
( Spoil )
بالاخره پایان یکی از بهترین ارک های حال حاضر در این چند ساله در دنیای کمیک ها منتشر شد و این سمفونی زیبا ، جنایی و عاشاقانه به بهترین شکل ممکن به پایان رسید . این ارک با شروع تهدید جوکر به نابودی کل خانواده بتمن شروع شد و با نامه ها و صحبت های عاشقانه جوکر در رابطه با بتمن به دیوانه وار کننده ترین شکل ممکن ادامه یافت و در تیمارستان و قصر زیبای ارخام به پایان رسید تا این سمفونی جنون امیز برای طرفدارانش بهترین آرک ممکن رو به ارمغان بیاره . داستان دقیقا بعد از شماره 16 و با بر روی تخت پادشاهی نشستن بتمن و یک شام دلپذیر با خانواده اش شروع میشه همراه با لذیذ ترین غذای ممکن و سرو شده توسط بهترین خدمتکار ممکن . داستان قصد نداره اهنگ سمفونی این ارک عظیم رو عوض کنه یا در ریتمش تحول ایجاد کنه بله میخواد کار خودش و هدف خودش رو انجام بده . هیچ اتفاق شکه کننده ای هم قرار یست در این شماره رخ بده بلکه قرار بهترین و محتمل ترین پایان ممن برای این ارک رقم بخوره و همین اتفاق هم در این شماره افتاده و خواننده با یکی از بهترین پایان های موجود روبرو میشه . اما چیزی که ما در این شماره میبینم نقطه ضعف بتمن و ترس این شخصیت افسانه ای هست اونم به بدترین شکل ممکن و این ترس تا جایی پیش میره که دیگه قدرت فیزیی دلیل برتری بتمن نیست و این دقیقا همین جایی هست که بتمن خودش را جوکر به پایین میکشه و اون رو با یک دروغ شکست میده ، دروغی که برای جوکر بدترین کابوس هست حال خودتان تشخیص دهید این دروغ چه چیزی میتواند باشد ! طراحی ها هنوز در نوع و شکل خود بهترین حالت ممکن هستند و هنوز هم که هنوز قدرت جادویی خود را نه تنها از دست نداده اند بلکه در این شماره قدرت خود را هرچه بیشتر نمایان میکند الته به شخص اوج طراحی های این آرک رو در شماره 16 میبینم که همه چیز در بهترین حالت ممکن خود بود . البته این شماره بیشترین چیزی که در طراحی ها خودنمایی میکند رنگ امیزی فوق العاده این کمیک است و صد البته این شماره بهترین کاور یک کمیک را دارد که دل هر شخصی را با خود به سرزمین بتمن میبرد . در اخر تجربه این آرک جز واجبات یک طرفدار کمیک است و تجربه نکردن ان شامل بدترین ضرر ها است .
10/10
خب این هم کمیک های این هفته و صد البته اینها کمیک هایی هستند که خودم ازشون شناخت دارم و ممکنه کمیک هایی باشند که بنده معرفی نکردم ولی در این هفته برای خودشون طرفدار داشته باشند:
Superboy #16
Batman #17
Secret Avengers #1
Suicide Squad #17
یکی دیگه از مشتقات کمیک های بتمن هست و در آرک Death Of The Family هم بود شماره 14 و پیگیری کردنش هم دیگه واجب بوده برای هرچه بیشتر فهمیدن این آرک .
Fatale #12
ای جان ای جان !! چه هفته ای ، چه هفته ای !! یعنی هلو ! یکی از بهترین سری های ممکن که پیگیری کردنش برای همه واجب هست و یکی از بهترین داستان های جنایی ممکن هست .
Scarlet Spiderman #14
اصولا اصلا میدونم این چی هست و فقط برای فرهود این رو معرفی کردم که اگه این رو دنبال میکنه بدونه شماره جدیدش اومده:d
The Walking Dead #107
قابل توجه محمد فروبری:d
Bedlam #04
یکی از بهترین سری های ممکن و صد البته یکی از دیوانه وار ترین های امسال و صد در صد پیگیری کردنش رو به طرفداران این نوع کمیک ها پیشنهاد میکنم .
Archer And Armstrong #07
Batgirl #17
Batman And Robin #17
خب آرک جدیدش از الان شروع شده و خودم هنوز دانلودش نکردم فقط امیدوارم به قدرتمندی شماره های قبلیش باشه چون واقعا یکی از برترین ها بود .
Demon Knights # 17
Xmen #41
Fantastic Four #04
Bloodshot #08
BeforeWatchmen : Comedian #05
Deatstroke #17
Charge #03
هفته نسبتا خوبی بود و امیدوارم لذت ببرید و بترکونید و صد البته محض رضای خدا یه نظر هم بدید تا فیض ببریم:d
Last edited by a moderator:

پتانسیل این تاپیک بیشتر از این حرف هاست 
عروسیه آقا .