Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
کامیک های این هفته هم دراومد که به نظر بهترین هاش اینا بودن.

Batwoman# 16

بهترین شماره ی batwoman از اول تا الان بود. یه سری از بهترین تصویرسازی های امسال رو تا اینجا داشت این شماره.
داستانش هم مدام داره اپیک تر میشه. واقعا نباید از دستش داد

The Avengers #3

هنوز اسکنش نیومده ولی میگن با اینکه نسبت به دو شماره ی قبل تاحدی افت کرده ولی هنوزم قابل خوندنه.
پنل های اکشنش حرف نداره. فقط نگاه کردن به پنل های مبارزه ی هالک فک آدم رو میندازه زمین.
با اینکه داستانش خیلی جاها ناامید کننده میشه ولی بازم ارزش خوندن رو داره

A+X #4

اینم سه شمارش خیلی فان بود. اسپایدرمن و Beast تو آینده از خواب پا میشن و میبینن دور و برشون رو یه عالمه زامبی و موجودات عجیب غریب گرفته.
میگن تا اینجا بهترین تیم بندی این سری بود. هرچند قسمت دوم که Captain America و Quentin Quire بودن هم جالب بود
ولی گویا این شماره بهترینش تا اینجا بوده

FF #3

و شماره ی سوم FF که همچنان فوق العادس.
داستانش شاید خیلی سر است باشه ولی پر از لحظه های باحاله که باعث میشه ادم یه لحظه نتونه سرش رو بلند کنه.
FF رو حتما بخونید.

و البته علاوه بر اون لیست ، این کمیک ها هم عالی بودند:

گرین لنترن
واندرومن
هاربرینجر
ایکس او منووار
ویچ داکتر

و البته با ارفاق شاید بشه از جاستیس لیگ هم نام برد. همینطور هالک و ایکس من لگیسی.

آخرین ویرایش:
Fatale-10_C.jpg

Fatale
چرا این کمیک انقدر خوبه ؟؟ چرا انقدر داستانش جذابه ؟؟ چرا قندر طراحی هاش خوبه ؟؟ چرا ایقدر جو کمیک خفن هست ؟؟ چرا این کمیک در کنار SAGA بهترین کمیک سال هست ؟؟ جواب فقط میتونه یه چیز باشه و اونم Ed Brubaker هست و بس !! فکر کنم اکثر اون کسایی که چیزی از کمیک میدونند هر چقدر کم مطمئنا این چیز فوق العاده رو تجربه کردند و منتظر شماره 12 هستند . در اخر واقعا این کمیک حرف نداره !

10/10

batman2_dc_new_52_cover.jpg

Batman

بهترین و ترسناک ترین و خفن انگیز ترین و هیجان انگیز ترین کمیکی که میتونید در رابطه با یک ابر هیرو پیدا کنید همین کمیک هست و بس ! کمیکی هست برای همه سلایق و همه جوانب و همه حالات !! طراحی های فوق العاده برای کسانی که به جلوه دیداری کمیک ها اهمیت فراوان میدند ، دیالوگ هایی بس بسیار زیاد و پرتعداد و کاملا پر معنا برای کسانی که به داستان های سنگین و پر معنا علاقه دارند ، کمیکی پر زد و خورد برای کسانی که عاشق جنگ و دعوا در کمیک ها هستند و همچنین نبرد های حماسی و در اخر کمیکی کاملا رمز الود و جنایی و کاراگاهی برای کسانی که عاشق کمیک های جنایی هستند !! حالا فکر کنید یکنفر تمامی این المان ها براش مهم باشند و این چیزاس که ادم پی میبره که این Batman صد در صد براش یه حوری بهشتی هست !!

9.5/10

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ.ن 1 :
میشه خواهش کنیم تاپیک رو مهم کنید !! قول میدم ( میدیم ) تاپیک رو بروز نگهداریم و بارش رو بالا ببریم . خواهش میکنم .

پ.ن 2 :
این new 52 کمیک های سوپرمن چحوری هست ؟؟ اصلا منشتر شده هنوز ؟؟ از نظر کیفیت چجوری هست ؟؟ چرا پس حرفی در رابطه باهاش نیست ؟؟

بالاخره قسمت آخر Sweet Tooth هم دراومد و اخرش اونقدر فک انداز بود که ادم میخواست سر به بیابون بذاره !
یکی از جالب ترین و عجیب غریب ترین کامیک هایی هست که هرکسی باید تو سبد خانوار قرار بده.
کلا چهل شماره بود.

خوشحالم كه مهم شد:d

وحيد در مورد fatale دست رو نقطه ظعف من كذاشتي ها:d. البته همش بروبكر نيستا

ممنون از کسی که مهم اش کرد >:d<

صد در صد طراحی های شان فیلیپس هم در حد پروردگار هست ولی واقعا اگه بروبکر رو ورداری از کمیک واقعا چیزی ازش نمیمونه !

جون بروبكر جنايي نويس هستش و كميك هاي جنايي كم نداره اين به نظرت مياد:d. *من اون موقع بهت كفتم image وdark horse و واليانت امسال سالشونه

به زودي در مورد preacher هم معرفي ميزنم مكه يكي زودتر بزنه:d

یکی از مشکلات من پیدا کردن نرم افزار حرفه ای برای خوندن کمیک ها بود !

بعد از اینکهع کلی نرم افزار زیر و رو کردم ، رسیدم به Comic Rack .

نرم افزارهای دیگه یک سوم این هم امکانات ندارن !! سرعت و راحتی خوندن باهاش بی نظیره !

آپدیت هم میشه مرتبا و اینطور نیست که ورژن زده باشن 6 ماه ولش کنن و ...... و به فید بک ها خیلی توجه میکنن و امکانات جدید اضافه میکنن و مشکلات قبلی رو فیکس و ....

کوچکترین نقطه ضعفی توش ندیم !

کمیک خون حرفه ای هستین جزو واجباته این نرم افزار.
-----------------

آخرین ورژنش رو از سایت رسمیش بگیرین - ComicRack )

یه نسخه اندروید هم داره ، که اصلا دیوانه کنندست !! چقدر راحت میشه با گوشی کمیک خوند ! خیلی بیشتر از مانیتور حال میده واقعا !!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyo.comicrack.viewer.free

بهترین برنامه برای کمیک فقط و فقط و فقط CDisplay هست و بس !

در عین اینکه ساده هست ، فوق العاده هم کاربردی هس و استفاه اش برای همه راجت هست .

پ.ن : دوستان یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم !! ایا میشه از قایل های با پسوند cbz و cbr پرینت گرفت یا نه ؟؟ خیلی مهم هست و ممنون میشه اگه بگید .

من که کلاً با این برنامه های کمیک خوان مشکل دارم ! :دی خوشگل و باکلاس هستن ولی برام راحت نیستن. همون اول فایل رو تبدیل میکنم به rar و بازش میکنم و عکس ها رو دونه دونه می بینم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or