Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
شروع كردم به خوندن كميك هاي اصلي آستريكس به زبان اصلي.تازه دارم ميفهمم كه چي بودن

:d يه قسمتش هم انگار مال ايران بود اسم انگليسيشو كسي ميدونه؟

94448866278646416419.gif

آخرین ویرایش:
شماره ی صدم The Walking Dead واقعا فوق العاده بود. وحشت واقعی. یکی از بهترین شماره های چند وقت گذشته بود.
به شدت نفس گیر و غمگین..

i439629_wa-488-x-375-.jpg

يه اتفاق جالب اينكه با توجه به اين كه انتخاب آمريكا نزديكه شماره255 spawn با توجه به برنده انتخابات دو پايان متفاوت خواهد داشت:d

كاوراش آشنا نيست يه كم؟:d

---------- نوشته در 09:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

illegal-superheroes2-625x941.jpg

illegal-superheroes-625x474.jpg

اين عكس هم با موضوع Illegal Superheroes
:d هست كه ابر قهرمانايي رو نشون ميده كه غير قانوني به آمريكا اومدن يا فعاليت ميكنن

batgirl-spoiled2-625x342.jpg

اين عكس هم مربوط به سريال fan made هست كه تو نت در حال پخش هست. سريال بدي نيست

---------- نوشته در 09:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------

شروع كردم به خوندن كميك هاي اصلي آستريكس به زبان اصلي.تازه دارم ميفهمم كه چي بودن

:d يه قسمتش هم انگار مال ايران بود اسم انگليسيشو كسي ميدونه؟

اگه كسي اسم اون قسمت رو ميدونه لطف كنه بگه. دوستاني كه فارسيش رو داشتن(من خودم اون شمارش رو ندارم بدبختي):-s

اين از كاورهايDeadpool Kills The Marvel Universe هست. كميك بدي نيست.

DEADPOOL1.jpg

دوستان قوي ترين فرد تو مارول كيه؟ مگه Sorcerer Supreme قوي ترين رنك تو كهكشان نيست. پس Dr.Strange بايد قوي ترين فرد باشه. درحالي كه بعضي ها ميگن thor قوي ترينه.(از نظر قدرت بدني نميگما)

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگه كسي اين سري كميك رو خونده يا لينكاشو داره ما رو بي نصيب نذاره:d:x

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

نميدونم دوستان Spirou & Fantasio رو يادشون مياد يا نه(اصلا كميكاش به فارسي ترجمه شده بود؟ فقط يه قسمتش رو يادمه من تو مجله جديد خدابيامرز خوندم:d) انگار 8 قسمتش به انگليسي ترجمه شده اگه كسي خواست تو پروفايل به من بگه:d

Spirou-fantasio-7_image_player_432_324.jpg

من دو تا سوال داشتم یعنی کمک
یکی اگه میشه لینک از والکینگ دد رو بزارید دعاتون میکنم
دو اینکه علاقه به ترجمه دارم تاپیکی چیزی هست گروه ترجمه بخواد کمیک ها رو ترجمه کنیم دوستان پاکار هستن؟

من دیدم اینجا دوستان علاقه‌مند به کمیک زیاد هستن و یه جورایی تنها سایت تخصصی فارسی که در حال حاضر داره فعالیت می‌کنه همین هست، اگر مایل به همکاری در هر یک از بخش‌های سایت هستید به من اعلام کنید یا در سایت ذکر کنید، ممنونم.
فانتزیِ کمیک|مرجع تخصصی کمیک

من دیدم اینجا دوستان علاقه‌مند به کمیک زیاد هستن و یه جورایی تنها سایت تخصصی فارسی که در حال حاضر داره فعالیت می‌کنه همین هست، اگر مایل به همکاری در هر یک از بخش‌های سایت هستید به من اعلام کنید یا در سایت ذکر کنید، ممنونم.
فانتزیِ کمیک|مرجع تخصصی کمیک

برعکس بنده این سایت رو چک کرده بودم و واقعا سایت خوبی هست . ایشالا موفق بشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or