Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
الان دارم walking dead رو می خونم.اولین بارم هست که دارم کمیک بوک می خونم.
وحشتناک داره بهم حال میده.همه چی رو هم گذاشتم کنار تا یکم وقت پیدا کنم میشینم یک قسمت ازش رو می خونم.
پایه ترجمه کردنش هم هستم اگر فقط یکی بیاد ترجمه هارو اضافه کن!حس و وقتش نیس!:d
می دونم اگر بقیه هم بخونن عاشقش میشن.

در اخر این سریال walking dead چرا انقدر با کمیکش فرق داره؟
چرا Shane هنو زندس؟کی می خوان پس بکشنش؟خاک تو سرشون،چه سکانسی از توش در میومد!:d

به جای دعا کردن یه پولی جمع کنید donate کنیدبرای این کار که مثلا فلان کامیک که اکثرا دوست دارید ترجمه بشه. اونوقت یکی که سرش به تنش میرزه وقت میذاره واسه کار.

آقا من شنیدم همه از این Ultimate Spider Man ( سریال ) دارن بد می گن . هنوز شروع نکردم به دیدن . چطور این طور شده ؟ :دی اینطور که ویکی و اینا رو خوندم خیلی تخیلی شده . واقعا به چه رویی Spec Spidey رو کنسل کردن اینو گذاشتن ؟

پ.ن : شهاب خدا بگم چی کارت نکنه :دی این X-men Evolution که خیلی ازش تعریف می کردن :| رو مخ منم کار کردی :دی خیلی ها معتقدن بهترین Animated Series یه کمیک تا الان بوده :دی Rating هاشم عالیه ! چه خاطراتی باهاش داشتم یادش بخیر :(

پ.ن : ما یه چن سالی هست کارتون نتورک رو نداریم چقد از دنیا عقب افتادیم ! :| این X-men And Wolverine این مدت ترکونده بوده و من که خیر سرم از عاشق Wolverine ـم همینجوری تو نت برا خودم چرخیدم بدون این که بدونم :|

آخرین ویرایش:
دوستان اين صحنه و عكس مال كدوم كاميك هست ؟؟

I-read-this-comic-with-my-little-brother-5-years-old....-He-asked-me...-what-happened-to-spiderman...-and-as-a-tear-came-down-my-face...-all-I-could-say-was...-He-won-Matty...He-won...jpg

اگه چندتا لينك هم بديد كه راحت بشه چندتا كاميك مشهور رو دانلود كرد ممنون ميشم . Killing Joke رو كه خوندم اصلا بقيه كاميك ها در مقابلش پشم هستند . :d

دوستان اين صحنه و عكس مال كدوم كاميك هست ؟؟

I-read-this-comic-with-my-little-brother-5-years-old....-He-asked-me...-what-happened-to-spiderman...-and-as-a-tear-came-down-my-face...-all-I-could-say-was...-He-won-Matty...He-won...jpg

اگه چندتا لينك هم بديد كه راحت بشه چندتا كاميك مشهور رو دانلود كرد ممنون ميشم . Killing Joke رو كه خوندم اصلا بقيه كاميك ها در مقابلش پشم هستند . :d

Death of Spider-Man هستش كه توسط punisher تير خورده:d

دوستان من ترجمه می کنم هر کی بخواد!!!! فقط به من لینک بدین!!!!! پول هم نمی خواد بدین !!!! فقط بام همکاری کنین!!!!! یکی فقط بتونه جای انگلیسیش فارسیشو تایپ کنه حله!!! یا فوقش من به صورت فایل word درست میکنم، خوده بچه ها تطبیق بدن!!!!! پایه هستین؟؟؟؟؟

الان اين Ultimate Spiderman تموم شده يا نه ؟؟ فكر كنم يا Amazing تموم شده بود يا اين ولي مطمئنم يكيش هنوز را داره ادامه پيدا ميكنه و يكي هم تموم شده :d

@ صدرا اچ اچ اچ :

صدرا جان قربون دستت برام اگه بتوني تاريك ترين و قشنگ ترين كاميك هاي سوپر من رو كه كامل هم باشه بزاري ، عالي هست . براي اسپايدرمن هم همين طور :d Green Lantern هم اگه باشه كه عاليه ! خيلي دوست دارم كاميك هاي اين هيرو رو بخونم ولي خيلي كم گير مياد !!

فقط قربون دستت صدرا جان اگه چيزي ميزاريد كامل باشه . :d

---------- نوشته در 07:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من ترجمه می کنم هر کی بخواد!!!! فقط به من لینک بدین!!!!! پول هم نمی خواد بدین !!!! فقط بام همکاری کنین!!!!! یکی فقط بتونه جای انگلیسیش فارسیشو تایپ کنه حله!!! یا فوقش من به صورت فایل word درست میکنم، خوده بچه ها تطبیق بدن!!!!! پایه هستین؟؟؟؟؟

the watchmen را اگه بهتون بدم كامل ميتونيد ترجمه كنيد ؟؟ يمي سنگين هست و پر و پيمون !!

the watchmen را اگه بهتون بدم كامل ميتونيد ترجمه كنيد ؟؟ يمي سنگين هست و پر و پيمون !!
بده قربونت برم!!!!!!! :دی من انگلیسیم کامله خیالت تخت!!!!!! فقط تورنت نباشه!!!!!!! همون watchmen رو میگی که حجمش خیلی زیاده و با جلد سخت می فروشن دیگه؟؟؟

آخرین ویرایش:
بده قربونت برم!!!!!!! :دی من انگلیسیم کامله خیالت تخت!!!!!! فقط تورنت نباشه!!!!!!! همون watchmen رو میگی که حجمش خیلی زیاده و با جلد سخت می فروشن دیگه؟؟؟

اره عزيز . همون نسخه كامل و Hardbook هست

فقط لينك تورنت هست ! اپلود كردن اون فايل هاي cdf هم كار سخت و پر دردسري هست !!

اوني كه با جلد سخت ميفروشن absolute watchmen هست. البته نسخه معموليش هم هارد كاور هست كه فقط براي قشنگي بيشتره و گرنه هيچ فرقي نميكنه :d اگه خواستين لينكاش رو من دارم تورنت هم نيست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or