Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
کیوان @

دمت گرم مطلب خیلی خوبی بود.
آقا مهدی رو میشناختم تا حدودی. البته نه تا این حد. ولی اصلا یادش نبودم. تو مجله و فروم بازی رایانه یه سری از مقاله هاش رو خوندم. وقعا آدم پر اطلاعاتیه.

باید برا اطلاعات بیشتر برم سراغش :دی
این انیمیشنا رو هم باید گیر بیارم ببینم حتما. نمیدونم چرا جدیدا علاقه ی خاصی به کمیک و شخصیت های کمیک استریپی پیدا کردم :دی

امشب داشتم یه چرخی تو نت میزدم یه اطلاعاتی در مورد کمیک Batman: The Killing Joke پیدا کنم، اتفاقی لینکش رو تو فروم بازینما پیدا کردم. دانلود کردم دیدم فارسیه :دی
حال کردم :دی همین امشب هم خوندمش.
لینکش رو میذارم برا کسایی که نخوندن یا میخوان دوباره بخونن.

لینک
======
واقعا جای تأسفه که تو ایران اکثر افراد علاقه ای به کمیک نشون نمیدن و ترجمش نمیکنن.
واقعا ترجمه کردنش برا کسی که زبانش خوب باشه (حتی در حد خبر گذاشتن تو همین سایت) خیلی آسونه. نه متن سخت و دشواری داره، نه زیاده.
ولی برا یکی مثل من که زبانش در اون حد خوب نیست خوندنش سخته یه مقدار.
ترجمه ـش کار نداره ولی مجوز چاپ گرفتن براش کار حضرت فیل که چه عرض کنم کار حضرت ماموته
biggrin1.gif
نه برای چاپ :دی
همینجوری محض رضای خدا ترجمه کنه بذاره تو نت دعاش میکنیم :دی مثل همین بچه هایی که خبر و مصاحبه و مقاله و... ترجمه میکنن میذارن تو سایت های مختلف.

آخرین ویرایش:
واقعا جای تأسفه که تو ایران اکثر افراد علاقه ای به کمیک نشون نمیدن و ترجمش نمیکنن.
واقعا ترجمه کردنش برا کسی که زبانش خوب باشه (حتی در حد خبر گذاشتن تو همین سایت) خیلی آسونه. نه متن سخت و دشواری داره، نه زیاده.
ولی برا یکی مثل من که زبانش در اون حد خوب نیست خوندنش سخته یه مقدار.
همینه میگم روی بیارید به مانگا :-" :d

ولی آره کاش این کمیک ها هم ترجمه میشد! :-s اینجوری کمیک خون های ایران هم بیشتر میشد و کلا بهتر بود! شاید منم اضافه میشدم به کمیک خون ها :d

همینه میگم روی بیارید به مانگا :-" :d

ولی آره کاش این کمیک ها هم ترجمه میشد! :-s اینجوری کمیک خون های ایران هم بیشتر میشد و کلا بهتر بود! شاید منم اضافه میشدم به کمیک خون ها :d
از نظر من مانگا خیلی بیخوده چون سیاه سفیده البته یه چیزای خوبی مثل اینکه بین انیمه و مانگا رابطه ی خوبی برقرار یعنی این دو تا مکمل هم دیگرند اما کمیک و انیمیشن نه.

دوستان کسی اطلاعات جامعی در مورد کمیک های X MEN داره که چند قسمت هست . و برای شروع کدوم ها رو میشه خوند؟؟؟ در ضمن اگر امکانش هست یکی لینک های X MEN :FIRST CLASS رو بذاره . صفحات قبل پویا گذاشته بود ولی لینکاش مثل اینکه دیگه قابل استفاده نیست .

به نظر من به جای اول خوندن کمیک ها سعی کنین انیمیتد سریز ِ هر کمیکی رو ببینین ، مثلا اکس من خیلی انیمیتد سریز قوی ـی داره ؛ اونو ببینین بعد شروع کنین به کمیک خوندن که نخواین از ابتدای ابتدا شروع کنین و گمراه شین ؛ اینطوری در مورد شخصیت هر فردم یه اطلاعاتی دارین و گمراه نمی شین ( تجربشو داشتم )

وای خدا هر کس فن اسپایدی باشه و این The Spectacular Spider Man Animated Series رو ندیده باشه واقعا فنش نیست :| من از خودم شرمنده شدم وقتی چن قسمتشو دیدم . به راحتی بهترین انیمیتد سریز ِ اسپایدیه . شخصیت پردازی ها وحشتناک عالیه . داستان عالیه ، جو سری عالیه . اصا همه چی روانیه . این طراحیاش یه خرده رو اعصابه که به درک :دی حیف سیزن 3 ـی در کار نیست . خدا خدا می کنم بیاد :( من 10 سال پیش همچین حسی داشتم وقتی The Amazing Spider Man بازی می کردم . یعنی بدونید چه حس فوق العاده ایه :دی

فک نکنم کسی انقد بیکار باشه :دی
چرا باو ملت از این هم بیکار ترن :دی
باور کن ترجمه ی یه کمیک برا کسی که زبانش خوبه کار یه صبح تا ظهره. این همه آدم میشینن خبر و مقاله ترجمه میکنن میذارن.

اصلا چرا راه دور بریم، مثلا قسمت جدید Game of Thrones میاد 3-2 ساعت بعد زیرنویسش رو میذارن تو سایت. دیگه کمیک که اکثر دیالوگ هاش کوتاه و سادست طبیعتا خیلی راحت تره.
مشکل فقط کمبود مخاطبشه. اگه تو ایران در حد سریال مخاطب داشت الان ترجمه هاش پر بود.
=====
کمیک Batman: Year One رو خوندم (البته بیشتر عکساشو نگاه کردم :|) و انیمیشنش هم دیدم.
انیمیشنش به شدت به کمیک وفاداره و قیافه ی شخصیت ها و حوادث دقیقا همونیه که تو کمیکه. دیالوگ ها هم اکثرا همونه. هرکی ندیده پیشنهاد میکنم ببینه.
Batman: The Animated Series رو هم شروع کردم به دیدنش. اون هم خیلی باحاله حتما ببینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or