آره همین صد تا درسته فعلاچند قسمت the walking dead تا حالا اومده؟
یک لینک تورنت خوب ازش گیر اوردم 100قسمت تو 17 فصل،همین؟
نه برای چاپترجمه ـش کار نداره ولی مجوز چاپ گرفتن براش کار حضرت فیل که چه عرض کنم کار حضرت ماموته![]()
همینه میگم روی بیارید به مانگاواقعا جای تأسفه که تو ایران اکثر افراد علاقه ای به کمیک نشون نمیدن و ترجمش نمیکنن.
واقعا ترجمه کردنش برا کسی که زبانش خوب باشه (حتی در حد خبر گذاشتن تو همین سایت) خیلی آسونه. نه متن سخت و دشواری داره، نه زیاده.
ولی برا یکی مثل من که زبانش در اون حد خوب نیست خوندنش سخته یه مقدار.
:d
اینجوری کمیک خون های ایران هم بیشتر میشد و کلا بهتر بود! شاید منم اضافه میشدم به کمیک خون ها :dاز نظر من مانگا خیلی بیخوده چون سیاه سفیده البته یه چیزای خوبی مثل اینکه بین انیمه و مانگا رابطه ی خوبی برقرار یعنی این دو تا مکمل هم دیگرند اما کمیک و انیمیشن نه.همینه میگم روی بیارید به مانگا:d
ولی آره کاش این کمیک ها هم ترجمه میشد!اینجوری کمیک خون های ایران هم بیشتر میشد و کلا بهتر بود! شاید منم اضافه میشدم به کمیک خون ها :d
من از خودم شرمنده شدم وقتی چن قسمتشو دیدم . به راحتی بهترین انیمیتد سریز ِ اسپایدیه . شخصیت پردازی ها وحشتناک عالیه . داستان عالیه ، جو سری عالیه . اصا همه چی روانیه . این طراحیاش یه خرده رو اعصابه که به درک
من 10 سال پیش همچین حسی داشتم وقتی The Amazing Spider Man بازی می کردم . یعنی بدونید چه حس فوق العاده ایه چرا باو ملت از این هم بیکار ترنفک نکنم کسی انقد بیکار باشه![]()
) و انیمیشنش هم دیدم.