Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
مارول دیگه رسما گندش رو با این بیگ آرک ها در آورده
Avengers Vs. X-men که دیگه رسما بزرگترین شاهکارشونه
تمام ایده هاش از بیگ آرک های 2005 به اینوره
خدا رو شکر که DC از Flashpoint به اینور 5 ماهه گذاشته نویسنده ها کارشون رو بکنن و الکی شخصیت ها رو در گیر خط های بزرگ داستانی که آخرش به جایی نمی رسن نکرده
هر چند nDCU هم ایرادات خودش رو بزرگترینش فقدان ماکسول لرده

راسی بحث Flashpoint شد یه توضیحی در موردش میدید ؟! :دی من تبلیغاتش رو توی این کمیک های Arkham City دیدم جالب به نظر میزد، یه جورایی انگار به دنیاهای موازی دی سی هم مربوطه ؟

آقا شما به زبون کمیکی حرف میزنی ما زیر دیپلم ها متوجه نمیشیم :دی! یه توضیحی راجب این سری میدی؟ من فقط دیدم که گویا یه سری قدیمی هم داشته...
سری قبلی رو من نخوندم ولی این سری جدید کاملا ادامه دهنده همه بلاهایی از سال 2005 و داستان House of M بر سر Mutant ها تا الان اومده
اگه بخوام بشینم توضیح بدم قشنگ پیر می شم
6 سال متریال که تقریبا همه ش مهمه چون بالاخره ماجرای جهش یافته با بقیه دنیا تلفیق می شه هر چند شخصا تا قبل از Schism دنبال کردن کارهایی که Cyclops می کرد تنها قسمت جذاب مارول برای من بود اما با Schism گه زدن به همه چی
کلا پیشنهاد من به نویسنده های اصلی مارول (بروبیکر، بندیس، فرکشن و ... ) اینه که یه کم به خودشون استراحت بدن تقریبا تمام عناوینشون در جاده خاکی سیر می کنن
در کلام ساده می شه گفت که الان شرایط در دنیای مارول طوریه که به خاطر افزایش مجدد جمعیت جهش یافته ها، دوباره حرف از نابودیشون زده می شه و چشم دشمن بهشون نگاه می شه
حتما shattered heroes و regenesis دنبال بشن برای کسایی که می خوان سال دیگه خوندن Avengers Vs. X-men رو شروع کنن
من شخصا بی خیال مارول شدم
فقط چیزایی که مارک Icon رو دارن از مارول می خونم + Daredevil اونم بیشتر به خاطر اینه که به هسته اصلی مارول مربوط نمی شه
==
راسی بحث Flashpoint شد یه توضیحی در موردش میدید ؟!
biggrin1.gif
من تبلیغاتش رو توی این کمیک های Arkham City دیدم جالب به نظر میزد، یه جورایی انگار به دنیاهای موازی دی سی هم مربوطه ؟
Flashpoint یه خط داستانی بود که توش همه چی عوض شده بود
توماس وین بتمن بود و مارتا وین جوکر
سوپرمن هیچ وقت تبدیل به یه ابر قهرمان نشده بود چون در تمام عمرش تو یه دخمه زندانی بود
مهمترین ابرقهرمان Cyborg بود
موجودی به نام لکس لوتر اصلا وجود نداشت
و از همه مهمتر Wonder Woman و Aquaman در یه جنگ بزرگ بین آمازون و آتلانتیس، اروپا به نابودی کشیده بودن
تنها دو تا از ابرقهرمان ها دنیای قبلی یادشون بود Flash و Booster Gold
درکل ایده خوبی بود اگه از House of M کپی نشده بود اما پایانش مصادف بود با از اول شروع شدن دنیای DC که تا الان من تقریبا راضی هستم منهای یه چنتا ایرادی که داره (بزرگتریناش اینان: تعداد کتاب های خانواده بتمن خیلی زیاده و بوستر گلد که این همه تو این چند ساله پیشرفت داشت رو عقبگرد دادن و سوپرمنش حوصله سر بره و wildstorm رو کامل حذف کردن و اینکه یه سری کتابا کلا قابل خوندن نیستن)
بعدا سر فرصت نظرمو در باره nDCU می گم

آخرین ویرایش:

یه سری Sneak Peek از شماره ی بعدی بتمن که قراره پنج روز دیگه منتشر بشه اومده .... خیلی جالبه. بتمن ، گوردن ، الفرد ... همشون افسردگی گرفتن
دارن می کشن بتمنُ :d

یه سری Sneak Peek از شماره ی بعدی بتمن که قراره پنج روز دیگه منتشر بشه اومده .... خیلی جالبه. بتمن ، گوردن ، الفرد ... همشون افسردگی گرفتن
دارن می کشن بتمنُ :d
البته داستانش اینجوری نیستا (یعنی تا شماره 4 که منتشر شده از این خبرا نبود)
تقریبا تنها عنوان خانواده بتمن تو nDCu همینه
بعد از تقریبا یک دهه اومدن یه نقش منفی جدید معرفی که خیلی متفاوته
این جریان کشتن هم تو nDCu داره میره رو اعصاب
در حال حاضر بروس وین، بری الن، هل جردن و اسلید ویلسون (تازه فقط تو عناوینی که من می خونم خدا می دونه تو کتابایی که من نمی خونم چند نفر دیگه رو کشتن) همه شون آخر یکی از کتاباشون تو یه شرایطی قرار گرفتن که انگار کشته شدن (انفجار، شلیک گلوله تو سر، سوختن، انفجار) بعد تو شماره بعدی معلوم شده هیچی نشده

کاور قسمت بعدی AVENGERS VS. X-MEN اومد. یه سری Preview از این مجموعه اومده که به نظر جالب میرسه.
کاراکترهای جالبی رو به جون هم انداختن . میگن یکی از بزرگترین جنگ های کامیک بوکی هست :d
اینجور که از کاور این شماره بر میاد Iron Man و Magneto به جون هم افتادن. این شماره اپریل منتشر میشه

کاور قسمت بعدی AVENGERS VS. X-MEN اومد. یه سری Preview از این مجموعه اومده که به نظر جالب میرسه.
کاراکترهای جالبی رو به جون هم انداختن . میگن یکی از بزرگترین جنگ های کامیک بوکی هست :d
اینجور که از کاور این شماره بر میاد Iron Man و Magneto به جون هم افتادن. این شماره اپریل منتشر میشه

e e اینکه همون پیشبینیه من شد :)) :دی :

http://forum.bazicenter.com/thread6784/page24/#post1774907

دوستان ترو خدا يه ادرس سايت بديد تا بنده كاميك بوك ها رو به هر قيمتي چه گرون و چه فوق گرون بخرم !!! بصورت كاغذي . خواهش ميكنم .

پيشايش تشكر

سلام
دوستانی که از سیستم عامل اندروید استفاده میکنن من یه app میخوام معرفی کنم که فکر کنم app رسمی خود dc هست میتونید کامیکهای بسیار زیاد و خوبی رو ازش دانلود کنید البته بصورت رایگان هرچند که بیشتر کامیکهاش فروشیه و اگر کسی بتونه بخره بنظرم عالیه....اینم بگم برای دانلود این app اول باید application مای کت(my ket ) رو دانلود کنید که فراوونه تو نت و بعد از اون از قسمت کامیک مایکت میتونید app مورد نظر رو که اسمش (DC Comic:comixology) هست که میتونید از تو مایکت دانلود کنید....البته بیشتر بدرد کسی میخوره که تبلت داره یا صفحه گوشیش 3 اینچ به بالا باشه و البته تاچ باشه....
امیدوارم خوشتون بیاد

دوستان ترو خدا يه ادرس سايت بديد تا بنده كاميك بوك ها رو به هر قيمتي چه گرون و چه فوق گرون بخرم !!! بصورت كاغذي . خواهش ميكنم .

پيشايش تشكر

سایت نمیشناسم ولی مغازه هم تو انقلاب چنتایی هست و هم یکی تو کریمخان( از هفت تیر به سمت ولیعصر بری، دست چپ قبل ازپل)

سلام.
دوستان من اين هارو از كجا مي تونم دانلود كنم ؟
Joker's Asylum: Joker
Joker's Asylum: Penguin
Joker's Asylum: Poison Ivy
Joker's Asylum: Scarecrow
Joker's Asylum: Two-Face
و از همه مهمتر :
Joker's Asylum II: Harley Quinn!!!!
ممنون

اساسا این marvel vs xmen ـه! حتی ولورین هم سمت avenger هاست با وجود اینکه ally ـه نه تو تیم اصلی. اون شخصیت های اصلی رو مینداختن به جون هم جالب تر بودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or