A.T.HELLBOY
کاربر سایت
یه سر به سایت nerdstation بزن یا اگه دیدی نبود با مسئولش صحبت کن احتمالا برات پیدا کنه.سلام
بچه ها نسخه فیزیکی کامیک ها رو جایی سراغ دارین بشه گیر اوورد ؟ من Batman The Long Halloween رو میخوام.
نه بابا خیلی اومده بعدترشداستان deadly class تموم شدش؟ من از چپتر 26-7 بود دیگه نخوندم.
اگر تموم شده برم سراغش![]()
سریالش رو که ندیدم و شنیدم خیلی معمولی بوده. مثل اینکه کنسل هم کردن. حیف شد، کاش دست شبکه بهتری میافتاد و کاش پروداکت بهتری می داشت.نه بابا خیلی اومده بعدترشمنم که انقدر دوستش داشتم بیخیالش شدم فعلا تا ببینم کی تموم میشه و دوباره کامل بخونم. البته ربطی به کیفیت این بنده خدا ندارهها
کلا خیلی وقته دوباره یهویی از دنیای کمیک جدا شدم، بخصوص بعد از تموم شدن Wicked+Divine.
اما درباره ددلی کلس، یکم روند داستان و شخصیت پردازیاش رو ورطه تکرار افتاده بود با اینحال ولی هنوز جذاب بود و طراحی کمیک و آرت استایلش هنوز هم بی نقص بود بخصوص صحنههای اکشن. احساسم اینه ریک ریمندر بخاطر ساخته شدن سریال زیادی کش داد داستان و کمیک رو و میشد بهتر از اینا و تو اوج تمومش کنه.
معمولی نبود، بد بود! خیلی بدسریالش رو که ندیدم و شنیدم خیلی معمولی بوده. مثل اینکه کنسل هم کردن. حیف شد، کاش دست شبکه بهتری میافتاد و کاش پروداکت بهتری می داشت.
Graphic novel هستن و اره زیاده.کمیک بوک تک قسمتی طولانی (نمیدونم چطوریه ولی اگه مانگا خوندید مثل وان شات) از بتمن و سوپرمن داریم؟
کمیک بوک تک قسمتی طولانی (نمیدونم چطوریه ولی اگه مانگا خوندید مثل وان شات) از بتمن و سوپرمن داریم؟
شهرکتاب فرشته بعضاً یه چیزایی داره. من هارد کیس چندتا کمیک رو دیدم داشته اونجا. هرچند به نظرم به یکی بگی برات بخره بیاره منطقیتره.سلام
بچه ها جایی میشناسین بشه کمیک بوک ارجینال گیر اوورد ؟ Batman:The Dark Knight Returns 30th Anniversary Edition رو میخوام.
Login • Instagramسلام
بچه ها جایی میشناسین بشه کمیک بوک ارجینال گیر اوورد ؟ Batman:The Dark Knight Returns 30th Anniversary Edition رو میخوام.
پرسیدم، نداشتن.شهرکتاب فرشته بعضاً یه چیزایی داره. من هارد کیس چندتا کمیک رو دیدم داشته اونجا. هرچند به نظرم به یکی بگی برات بخره بیاره منطقیتره.
اینم Killing the Joke رو داره ورژن ابسولوتش رو ولی خیلی گرونه