Aurlito
کاربر سایت
داشتم در مورد کارهای استاد آلن مور فکر میکردم دیدم ایشون بسیار به غایت، یا همون گمبیت، علاقه دارن. مثلا در واچمن و وی، هردو، گمبیت به کار گرفته شده. خودتون میدونید که کدوم بخشها رو میگم...
منظورتون از گمبیت چی بود ؟
منظورت چیه؟البته Alan Moore با وجود این که تمام کارهاش تأثیرگزار و خیلی از کاراشم واقعاً خوبن یه نقص بزرگ داره و اونم اینه که میخواد حتماً داستان به اون نتیجهای که میخواد برسه. توی واچمن و V جفتش این مشکل وجود داشت.
ببین فرق داره با این که یه داستان به صورت طبیعی حرفشو بزنه یا کاملاً Forced شده. الان توی واچمن اون بخشی که Rorschach با اون روانپزشکه صحبت میکنه و روش تأثیر میزاره خیلی forced عه.منظورت چیه؟این دیگه چه ایرادیه؟
هر نویسنده ای دلش میخواد داستان به اون نتیجه مد نظرش برسه!
کار های BKV رو اگه بخونی چی میگی پس؟
![]()
البته خودت آشنا هستی با این سری ولی خیلی سالاره مخصوصا برای بچه های دهه 60. برخلاف ظاهرش صرفا کارتونی نیست و روی مسائل مهم سیاسی - اجتماعی دست میزاره. توی دو جلد تمام اپیزودها ترجمه و منتشر شده. من مجموعه کاملشو دارم:دوستان کتاب و مجله کمیک و مصور
به زبان فارسی چیزی میشناسید که معرفی کنید؟
از کجا میشه پیدا کرد؟
آخ تنتن!البته خودت آشنا هستی با این سری ولی خیلی سالاره مخصوصا برای بچه های دهه 60. برخلاف ظاهرش صرفا کارتونی نیست و روی مسائل مهم سیاسی - اجتماعی دست میزاره. توی دو جلد تمام اپیزودها ترجمه و منتشر شده. من مجموعه کاملشو دارم:
![]()
بجز این دیگه ارزش نداره بخوای کمیک های ترجمه بگیری. چون مسئله سانسور در میون هست.ممنونم
این سری تن تن دارم چنتا جلد