Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
دوستان مجموعه سندمن رو کسی خونده ؟ اثر Nail Gaiman
من دیجیتالی گرفتمش ولی حوصلم نمیشه بخونم یه توضیحی بدید لطفا بلکه مشتاق شیم ، البته بدون اسپویل :D
برنامم هست بخونم، هنوز وقت نشده ولی تعریفش رو زیاد شنیدم.:دی حوصله نداری چیز طولانی بخونی بشین A Contract With God اثر Will Eisner رو بخون.

دوستان مجموعه سندمن رو کسی خونده ؟ اثر Nail Gaiman
من دیجیتالی گرفتمش ولی حوصلم نمیشه بخونم یه توضیحی بدید لطفا بلکه مشتاق شیم ، البته بدون اسپویل :D
بهترین کامیک فانتزی تاریخه، بخونش.
این بتمن Grant Morrison یه چیز خر تو خریه.:D آدم اصاً‌ نمی‌فهمه چه اتفاقی داره میوفته.:D
Grant Morrison is the worst

• Like
Reactions: Sega_genesis
بهترین کامیک فانتزی تاریخه، بخونش.

Grant Morrison is the worst
به نظرم خیلی متظاهرانه کلاً مینویسه. همچین همه چیو سمبلیک میکنه و الکی پیچیده اصاً معلوم نمیشه داستانش چی به چی هست.:دی حالا توی این Omnibus ـی که ازش دانلود کردم کتاب اولش رو خوندم هنوز دو تا کتاب دیگش مونده.:دی

به نظرم خیلی متظاهرانه کلاً مینویسه. همچین همه چیو سمبلیک میکنه و الکی پیچیده اصاً معلوم نمیشه داستانش چی به چی هست.:D حالا توی این Omnibus ـی که ازش دانلود کردم کتاب اولش رو خوندم هنوز دو تا کتاب دیگش مونده.:D
داستاناش رو خیلی پخش و پلا مینویسه و ادعا داره که اینا همه به یه Masterplan ختم میشه، آخرشم هیچی نمیشه :D

• Like
Reactions: Daedalus
نمونه اسکچ برای یه کمیک رئالیستی (که هیچوقت تکمیل نخواهم کرد چون تو ایران منابع مالی و انگیزشی براش وجود نداره.)

7wdv_img_20180731_175933.bmp

pusw_img_20180731_1759421111111.jpg

آخرین ویرایش:
این Amazing Spider-Man ـه Spencer عالیه یعنی.:دی فوق‌العادست.:دی از اونور Spectacular Spider-Man نوشته‌ی Zdarsky هم ۱۰ تا نسخه هیولا داشته تا الان ولی حیف که دو سه ماه دیگه تموم می‌شه.:-<

ax2QKXL_460s.jpg

تولد 92 سالگی استن لی مبارک! :x

خدا نکنه یروزی این پیرمرد رو از دست بده دنیای کمیک.
ای بابا...
wuv_ea12dcfbcf351c15098a328680ef5f71.jpg

چه زود گذشت، میدونستیم نزدیکه ولی کاشکی اتفاق نمیفتاد

Rest in peace Stan Lee

آخرین ویرایش:
بتمن جدید خوبه , true detective , batman secret به هم ربط دارن ؟
من57-58-59 رو خوندم داستان قتل های سریالی چین و ارتباطشون به zas و bane چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or