Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

دوستان انتظار دارید کنترل Dirt مثل چی باشه. خب معلومه گیم پلی Dirt داره. گیم پلی این بازی هم به نظر من کاملا حرفه ای و سخت هستش که یکی از دلایلی که من این بازی رو دوست دارم همینه. یعنی مثل بازی های دیگه ( نمی خوام مثال بزنم ولی زیاد هستن ) گیم پلی آسونی نداره که هر کس برای بار اول بازی کرد بتونه همه رو شکست بده. در کل بازی از بعضی جهات شبیه نسخه 1 هستش ولی نمیشه گفت در خیلی از موارد پیشرفت نداشته.

آره همرو رفتم :) ، متاسفانه اکثرا عادت کردن به بازی های Street Racing با اون Gameplay ها ...
Street Racing بد نیست ، ولی از Dirt ایراد نگیرید خواهشا ! هیچ نقصی نداره این بازی ..

سلام
منم بازی رو گرفتم.
فوق العادس.واقعا فوق العادس.هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت.
گرافیکش که لازم به تعریف نیست.گیم پلی جذاب و نفس گیر و هم سخت و هم آسون:biggrin1:
من که واقعا دارم لذت میبرم.هوش مصنوعی هم که واقعا قویه.وقتی به یکیشون تنه میزنی یا میگه YOU PAY FOR THAT بعدش اگه بهت برسه یه حاله اساسی بهت میده و همچین سوتت میکنه که حالشو ببرید.:biggrin1:
واقعا سخت و جذاب و نفسگیره بازی.خیلی حال میده قبلا تو تایپیکی که خودم زده بودم:biggrin1:هم گفتم که به نظرم بهترین گرافیک ریسینگ ماله DIRT2 میشه و فعلا هم سر حرفم هستم حالا باید بازیهای دیگم بیاد و بازی کنیم و اونا رو هم ببینیم.ولی واقعا گرافیک عالی ایی داره نور پردازیه بسیار عالی و جاده های فوق العاده زیبا و به همراه مناظر واقعا دلچسب که اصلا برای بازی کننده یکنواختی بوجود نمیاره.
به شخصه خودم با جاده های DIRT شدیدا حال میکنم و جاده های هیچ بازی ایی مثل DIRT بهم نمیچسبه.خیلی حال میده وقتی داری تو بیابون بی انتها رانندگی میکنه یه حسه قشنگی به همراه غربت داره که خیلی حال میده:biggrin1:خلاصه که خیلی بازی ایی توپی هست و تو این زمونه که دیگه همه بازیها(GT 5 , FORZA 3 , NFS SHIFT) گیر دادن به پیست و یکسری مسابقات تکراری بازی ایی مثل DIRT هست که گل میکنه و آدم رو از یکنواختی در میاره.

سلام
منم بازی رو گرفتم.
فوق العادس.واقعا فوق العادس.هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت.
گرافیکش که لازم به تعریف نیست.گیم پلی جذاب و نفس گیر و هم سخت و هم آسون:biggrin1:
من که واقعا دارم لذت میبرم.هوش مصنوعی هم که واقعا قویه.وقتی به یکیشون تنه میزنی یا میگه YOU PAY FOR THAT بعدش اگه بهت برسه یه حاله اساسی بهت میده و همچین سوتت میکنه که حالشو ببرید.:biggrin1:
واقعا سخت و جذاب و نفسگیره بازی.خیلی حال میده قبلا تو تایپیکی که خودم زده بودم:biggrin1:هم گفتم که به نظرم بهترین گرافیک ریسینگ ماله DIRT2 میشه و فعلا هم سر حرفم هستم حالا باید بازیهای دیگم بیاد و بازی کنیم و اونا رو هم ببینیم.ولی واقعا گرافیک عالی ایی داره نور پردازیه بسیار عالی و جاده های فوق العاده زیبا و به همراه مناظر واقعا دلچسب که اصلا برای بازی کننده یکنواختی بوجود نمیاره.
به شخصه خودم با جاده های DIRT شدیدا حال میکنم و جاده های هیچ بازی ایی مثل DIRT بهم نمیچسبه.خیلی حال میده وقتی داری تو بیابون بی انتها رانندگی میکنه یه حسه قشنگی به همراه غربت داره که خیلی حال میده:biggrin1:خلاصه که خیلی بازی ایی توپی هست و تو این زمونه که دیگه همه بازیها(GT 5 , FORZA 3 , NFS SHIFT) گیر دادن به پیست و یکسری مسابقات تکراری بازی ایی مثل DIRT هست که گل میکنه و آدم رو از یکنواختی در میاره.

با سختگیری که شما دارید دوست عزیز وبا هر بازی ای حال نمی کنید من با استناد به گفته های شما به این بازی از 10نمره 10 می دم به این بازی امیدوارم ارزش این همه تعریف کردنو داشته باشه

بازی شنبه میرسه دستم میشه انقدر ازش تعریف نکنید :biggrin1: ما مُردیم دیگه...

از منم قرار بود همون شنبه یکشنبه برسه که امروز صبح زنگ زدم به آقای رستگار همون فروشنده عزیزی که قبلا اینجا هم تو بازارچه فروشنده بودن گفتم آقا هر جور شده به دستم برسون هر چند من بجنوردم بازم لطف کردن دادن داداششون (چون داداشش بجنورد دعوت بود ) برام آوردن ----- :biggrin1:اینم داستان من این بازی و آقای رستگار :biggrin1:------ بلاخره ما هم دیرت دار شدیم الانم از ساعت 8 که به دستم رسید یه ریز دارم بازی میکنم

با سختگیری که شما دارید دوست عزیز وبا هر بازی ای حال نمی کنید من با استناد به گفته های شما به این بازی از 10نمره 10 می دم به این بازی امیدوارم ارزش این همه تعریف کردنو داشته باشه
:biggrin1:باحال گفتی.یک ساعت داشتم میخندیدم:biggrin1:
ولی واقعا ارزششو داره.لااقل من خوشم اومده شاید هرکسی انقدر حال نکنه.
گفتم که از اون حس غربتی که توی بیابونهاش داره خیلی خوشم میاد.
الان وست گیم 2روزه اوورده.

ميشه كسايي كه رفتن اين آبجكتهايي كه وقتي ميخواي بري توي مسابقه براي ماشين ميده كه ميتوني كم و زياد كني رو توضيح بده ماله چيا هستش؟؟ يكمش رو فهميدم ولي يه چندتاييش رو نميفهمم چي هست و بايد چي كار كرد؟؟ مرسي!!
راستي بازي خيلي خيلي خيلي توپي هستش هم گيم پلي و هم گرافيك!! :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or