سلام
منم بازی رو گرفتم.
فوق العادس.واقعا فوق العادس.هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت.
گرافیکش که لازم به تعریف نیست.گیم پلی جذاب و نفس گیر و هم سخت و هم آسون:biggrin1:
من که واقعا دارم لذت میبرم.هوش مصنوعی هم که واقعا قویه.وقتی به یکیشون تنه میزنی یا میگه YOU PAY FOR THAT بعدش اگه بهت برسه یه حاله اساسی بهت میده و همچین سوتت میکنه که حالشو ببرید.:biggrin1:
واقعا سخت و جذاب و نفسگیره بازی.خیلی حال میده قبلا تو تایپیکی که خودم زده بودم:biggrin1:هم گفتم که به نظرم بهترین گرافیک ریسینگ ماله DIRT2 میشه و فعلا هم سر حرفم هستم حالا باید بازیهای دیگم بیاد و بازی کنیم و اونا رو هم ببینیم.ولی واقعا گرافیک عالی ایی داره نور پردازیه بسیار عالی و جاده های فوق العاده زیبا و به همراه مناظر واقعا دلچسب که اصلا برای بازی کننده یکنواختی بوجود نمیاره.
به شخصه خودم با جاده های DIRT شدیدا حال میکنم و جاده های هیچ بازی ایی مثل DIRT بهم نمیچسبه.خیلی حال میده وقتی داری تو بیابون بی انتها رانندگی میکنه یه حسه قشنگی به همراه غربت داره که خیلی حال میده:biggrin1:خلاصه که خیلی بازی ایی توپی هست و تو این زمونه که دیگه همه بازیها(GT 5 , FORZA 3 , NFS SHIFT) گیر دادن به پیست و یکسری مسابقات تکراری بازی ایی مثل DIRT هست که گل میکنه و آدم رو از یکنواختی در میاره.