Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

:biggrin1:باحال گفتی.یک ساعت داشتم میخندیدم:biggrin1:
ولی واقعا ارزششو داره.لااقل من خوشم اومده شاید هرکسی انقدر حال نکنه.
گفتم که از اون حس غربتی که توی بیابونهاش داره خیلی خوشم میاد.
الان وست گیم 2روزه اوورده.

اقا واقعا حرفات درست بود بازی فوق العاده قشنگه نورپردازیش که استاده ولی به نظرم یخورده بافته ماشینا در حد انتظار نیست ولی محیط ها واقعا عالیه مخصوصا تو شب که فک مینداز و نشون داد که ارزش نمره ی 9 داره بچه ها این شاهکارو از دست ندید;)

بچه ها ، یکم بی انصفانه صحبت می کنید. گرافیک بازی بی نظیر هستش. گیم پلی سختی داره و ترمز کردن توی بازی سخته و باید عادت کنید تا بتونید بازی کنید. طراحی Map ها عالی هستند. واقعا چندتا مپ ها حیرت انگیز بودند.

تنوعه ماشین ها خوب هستش. به صورتی که چندین سب و مد داریم. کلا بازی خوبی هستش و به نظر من ارزش بازی کردن تا اومدن Shift و تا اواسط Oct رو داره ...

يه چيز جالبي كه داره منم امروز ديدم كه ميتونين آواتار خودتون رو بزارين براي جا عروسكي زير آينه جلو!!
خيلي جالب بود و توي دست اندازا هي تكون ميخوره!! :biggrin1:
كلن بازي خيلي توپيه!!

بازیش خیلی عالیه ( هرچند که 1ـش رو بیشتر دوست داشتم ) فقط یک مشکل اساسی داره که تو 1ـش هم داشت ! ماشین ها زیادی سبک هستن !!! انگار 1 میلیمتر رو هوایی بعضی وقتا :دی تنها ایرادش همین فیزیک بازی هست که خیلی اوقات با واقعیت خیلی تفاوت داره ...

تنوعه ماشین ها خوب هستش. به صورتی که چندین سب و مد داریم. کلا بازی خوبی هستش و به نظر من ارزش بازی کردن تا اومدن Shift و تا اواسط Oct رو داره ...
هرچند Off Topic ولی امیر جان Shift روز 15 سپتامبر منتشر میشه( 4 روز دیگه).

به شخصه که میگم این بهترین بازیه ریسینگی هست که تا حالا تو عمرم بازی کرده بودم.
هیچ نقصی نمیتونم بهش بگیرم.
گرافیکش که واقعا 10 از 10 حقشه.شاید بعضی از دوستان دقت نکرده باشن اما مثلا خاک تو این بازی با واقعیت هیچ فرقی نمیکنه تازه نکته جالب این هست که به صورت عکس یا از پیش رندر شده نیست که هیچ تغییری نکنه و وقتی که میپیچی دقیقا جای چرخها روی خاک میفته که به شخصه داشتم شاخ در می آوردم در کل فکر میکنم بهترین بازی ریسینگ این نسل dirt , shift میشن.
البته اینم بگم که اگه این بازی مثل gt , forza انحصاری بود خیلی بیشتر از این براش سر و دست میشکستن.من که خودم هر بازی ایی راضیم نمیکنه و بارها تو همین سایت خیلیها سر همین موضوع بهم گیر دادن.اما من میگم که این بازی واقعا ایراد نداره حالا نمیدونم چرا بعضی از دوستان هی دارن ایراد میگیرن

میخواستم بپرسم که این بازی رو چه جوری میشه دو نفره به صورت که صفحه دو قسمت بشه بازی کرد
اخه پشت کاورش نوشته میشه از 4-1 نفر و co-op 2 بازی کرد ولی من هرچی گشتم نتونستم دو نفره اش رو پیدا کنم

میخواستم بپرسم که این بازی رو چه جوری میشه دو نفره به صورت که صفحه دو قسمت بشه بازی کرد
اخه پشت کاورش نوشته میشه از 4-1 نفر و co-op 2 بازی کرد ولی من هرچی گشتم نتونستم دو نفره اش رو پیدا کنم

دوست عزیز این بازی قابلیت Split Screen نداره...:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or