خوب احمد جان حرفات درسته و واقعا خوشحالم بعد يه مدت يه شخصي هم پيدا شد كه پستهاش دلنشين باشه.
حرفات كاملا بدون تعصبه و اين طور پستها را را ادم خيلي قبول داره و ميتونه باهاش راحتتر باشه . اما با اجازت يه نقل قولي به پست بكنم چون در مورد پست من اشتباه متوجه شدي .
هیچ وقت کافی نیست
بهتره بالای 35 یا 40 باشه
اگه توجه كني بالا من نگفتم كه براي همه بازيهاش كافيه . به نظرم براي سبكهايي مثل gears of war كافيه هرچند كه بيشتر خوب معلومه بهتره . بالا هم گفتم براي بعضي سبكهاي سريع بايد بالاتر باشه .
تقريبا اين دربسته بودن يه مزايايي هم داره كه كه از قدرت كاملش استفاده بشه .
درسته که کنسول های نسل فعلی با نسل 7 گرافیکی رقابت می کردن (و همین طور پردازنده های اون نسل)،
اگه واقع بين باشيم هم تونستن نسل 7 را شكست بدن و همچنين پردازنده هاي نسل خودشون .
ولی توقع نداشته باش یه 360 یا PS3 بتونه با غولهایی مثل نسل هشتم گرافیکی (همین 8800 یا X2900) بتونه برابری کنه، یا با مثلاً یه Q6600 (که الان یه CPU ی متوسط رو به بالاست)
من هيچ وقت اين توقع را نداشتم كه بتونه شكستشون بده . ولي خوب سري 8 هم تمام مدلهاش قدرتمند نيستند خيلي از مدلهاش از سري 7 اين سري هم كم ميارن . اگه منظورت سري 8600 به بالا هست كاملا درسته .
کنسول 360 کلاً 512 مگابایت Memory داره که Share ـه، برای PS3 هم بصورت 2 تا 256 ـه که برای CPU و GPU اختصاص پیدا کردن، آخه این چجوری می تونه با 2 گیگ مموری که الان برای PC رایجه برابری کنه (با توجه به این نکته که در PC، مموری کارت گرافیک جدای از مموری سیستمه)
دقيقا اين قسمتش براي منم سواله . خوب درسته كه كنسولها سرجمع 512 مگ مموري دارند . ولي هيچ وقت نميشه كه با يه كارت گرافيكي 256 مگي با يه رم 512 مگي روي pc نميشه نتيجه كنسول را گرفت . يه بازي مثل gears of war حداقل بايد 256 مگ مموري از كارت گرافيك داشته باشيم و يه رم بالاي 1 گيگ . پس چطور يه كنسول سر جمع ميتونه با 512 مگابايت از پس اين كار بر بياد حتما يه چيزهايي هست يا پهناي باندش .
یکم واقع بینی اینو می گه که درسته که این کنسول ها قوی هستن، ولی دیگه با اینایی که در بالا گفتم نمی تونن رقابت کنن، چون اصلاً در اون سطح نیستن
كاملا درسته .
اگر یک 8800 بخواد فرضاً CoD رو با 50 فریم بر ثانیه رندر کنه، شک نکن که 360 یا PS3 وقتی می تونن با 30 فریم ثابت اجرا کنن که یا رزولوشن رو کمتر کرده باشن و بعد اونو تبدیل کنن به 720 یا 1080 (مثل Halo 3) و یا اینکه از جزئیات گرافیکی و پردازشی کاسته باشن
این اصلاً یه مسئله ی دور از ذهن نیست.
خدا را چه ديدي شايد معجزه شد .:biggrin1:
این دوتایی که می خوای بی ارزش جلوه شون بدی ارکان اصلی PC Gaming رو تشکیل می دن
PC Gamer ها، برای همین دوتا گزینه PC Gamer ن و بس
پس اصلاً بی ارزش نیستن اینا
من كي تا حالا از اين غلطها كردم :biggrin1:
من سوالم براي كساني بود كه وقتي به گرافيك بازي ارزش زيادي نميدن به خاطر يه ماوس و كيبورد اينهمه بيشتر خرج كنند .
ولی آیا Halo 3 در 1080P رندر میشد ؟؟؟
یا 640 ی بود که به 720 آپ اسکیل (Up Scale) میشد ؟؟؟
اين حركت bungie كلا غير ورزشي بود :biggrin1: ولي من نميدنم چرا همه امروز براي هرچي halo3 را مثال ميزنن! ميدوني چيه با شما كاري ندارم ولي اگه halo3 حتي ميتونست در 1080p واقعي اجرا بشه با اين نسبت جزئياتش باز دبه در مياوردند . بالاخره يه اشكالي ازش ميگرفتن مگه نه ؟
با توابع ساده و روان
جایی که کارمک درش استاده
منم هميشه اينو گفتم . كه يه بازي ساز شعورش زياد باشه هر كاري ميتونه بكنه اين دقيقا برميگرده كه من يه تعداد حرفهايي را ميگفتم كه حالا حالا ها كسي منظورم را نفهميده :biggrin1:
خوب شايد خيلي ها قبول داشته باشند كه سطح گرافيكي بازي rage در چه سطحي بالايي قرار داره .
اگه همين گرافيكي كه جانكارمك از بازي rage نمايش داده بخواد روي كنسولها اجرا بشه يه شاهكاري تاريخي را كرده جانكارمك ! بدون تعصب دارم ميگم من شخصا چنين جزئياتي را نه ديده بودم و نه اصلا انتظارش داشم وقتي ديدم از شدت تعجب داشتم شاخ در مياوردم و اين بازي را كلا قضيش را جدا گذاشتم و با هيچ بازي مقايسه نميكنم به عنوان يك استثنا در دنياي بازي نام ميبرم يه بازي كه حداقل دو سه سال جلوتر ميره !( نظرات شخصي )
حالا به فرض اگر شايد و اگر كنسولها بخواد چنين گرافيكي را در خود جاي بدن پس چطور خيلي ها ميگن كه كنسولها توانايي گرافيكي مثل crysis را ندارند ؟
اينجا وقتي من دارم اين حرف را ميزنم به هيچ وقت نخواستم يه كارت گرافيك 8800 را با كنسول مقايسه كنم . هيچ وقت !
خوب بزار بگم كه سري 8800 خيلي بهتر از كنسولها rage را اجرا خواهند كرد و در اين شكي نيست .
خوب اينم كه قبول دارم كه يه pc قدرتمند امروزي از نظر قدرتش قابل مقايسه با كنسول نيست .
ولي اون چيزي كه در كنسولها هست هميشه تا اخر تا تهش قدرتش را بازي سازها ميكشن بيرون .
اگه همين ps2 خودمون كنسوليي كه مال 7 ساله پيشه با اومدن يه بازي مثل gow2 كه همه بازيش كردن از نظر گرافيكي هم نسبت به سخت افزار ps2 خيلي خيره كننده بود تا جايي كه براحتي با بعضي از بازي هاي 4 سال بعد خودش در pc ميتونست رقابت كنه . تا جايي اگه اشتباه نكنم در بازي رايانه حتي گفته بودن با بعضي از بازي هاي xbox360 قابل مقايسه هست !
خوب اين حرف من اثبات نميكنه كه بگم منظورم اينه كه ps2 تونسته از نظر قدرت با يه pc سه نسل بعد خودش رقابت كنه .
اگه بخواي بهتر متوجه بشي پردازنده cpu در ps2 فقط 256 مگا بود ! و با يه پردازنده گرافيكي ضعيف ولي همين بازي gow را و re4را نميشه با چنين گرافيكي در يه pc پنتيوم 3 اجراش و حتي يه پنتيوم 4 هاي اوليه
اون چيزي كه هست از قدرت اخرش استفاده ميكنن كه اين خيلي مهمه .
ولي pc يه دنياي خيلي گسترده داره و تا يه مدت زماني بازي هاي خيلي قدر براش مياد ولي بعد از گذشت مدت كوتاه ميبيني كه دچار مشكل شدي و ديكه كشش بازي ها را نداره حتي مثلا يه بازي جديد را ميگيري كه ميبيني با بعضي از بازي هاي گذشته رقابت ميكنه ولي اون كاردهي را مثل كذشته در سيستمت نداره .
يا مثلا من ميگم كه cod4 در كنسولها نسبت به سيستم هاي بالا كه مقايسشون كردن بهتر جواب ميده منظورم اين نيست كه بگم كنسول قويتره , منظورم اينه كه بهتر تونستن از كنسواها استفاده كنند نه چيزه ديگه .
كه همين براي كنسولها يه مزيت خيلي بزرگه خوب معلومه كه اين مزيت هم بعد يه مدت ديگه از بين ميره و كم مياره و بايد به زانو در بياد .