COD4: Graphics Card Performance Comparison

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .
خب چند روزی هست که دموی قابل بازی COD 4 برای پلتفرم PC منتشر شده و همانطور هم که پیش بینی میشد عده ای مقایسه ای انجام دادند در بین اخرین کارت گرافیک های عرضه شده تا ببینیم که کدام کارت گرافیک بهترین کارایی را برای اجرا کردن هر چه بهتره این بازی داره . این دو عکس زیر از دو Resolution مختلف میباشد که با هم دیگر میبنیم :

1280.jpg

1600.jpg

خودتون مقایسه کنید ...
موفق باشید .
مهدی ...

اين 60 فريم که ميگي از کجات در آوردي؟
ميانگين گرفتي؟
حداکثر؟
سازنده گفته؟
يا از رو هوا ... ؟

اين 41 فريم رو چطور ؟ کدوم يک از موارد بالا ؟

اگه مصاحبه با Grant Collier رو بخوني ميبيني که خودش هم Frame rate دقيقي نميگه چون خودش گفته :
بازی در حالت 60 فرم در ثانیه هم اجرا شود با موتور قوی که برای اجرای این بازی در حال تهیه و گسترش داریم حتی 70 80 تا 100 فريم در ثانیه را هم میتوانیم ادعا کنیم اجرا میکند اما شما زمانی که در یک محیط شلوغ مثل جنگل هستید و تعداد افراد زیاد هستند و آتش سوزی هم وجود دارد به طور قطع در بازی جنگی این فريم ثابت نخواهد بود حتی به زیر 60 فريم در ثانیه هم خواهد رسید.
ما با تجربه ای که داریم میدانیم که 30 فرم در ثانیه ثابت برای بازی جنگی مناسب است اما ما به فکر پیشرفت کار هستیم در ضمن بازی زیر 30 فرم در ثانیه اجرا نخواهد شد.

تو PC هر لحظه Frame rate بازي تغيير ميکنه پس اون 41 فريمي که گفتي حتما ميانگين بوده ولي 60 فريمي که براي کنسول گفتي چطور ؟ اون هم ميانگين بوده ؟!!!

من تا جايي كه خودم توي اخبارها شنيدم قرار شده بازي براي 360 با 3 روي فريم ثابت 60 اجرا بشه يعني مينيمم فريم هم از 60 كمتر نشه يه چيزي شبيه halo 3 كه اگه اينطور بشه فوق العاده هست

ميانگين گرفتي؟
حداکثر؟
سازنده گفته؟
يا از رو هوا ... ؟

اگه مصاحبه با Grant Collier رو بخوني ميبيني که خودش هم Frame rate دقيقي نميگه چون خودش گفته :
بازی در حالت 60 فرم در ثانیه هم اجرا شود با موتور قوی که برای اجرای این بازی در حال تهیه و گسترش داریم حتی 70 80 تا 100 فريم در ثانیه را هم میتوانیم ادعا کنیم اجرا میکند اما شما زمانی که در یک محیط شلوغ مثل جنگل هستید و تعداد افراد زیاد هستند و آتش سوزی هم وجود دارد به طور قطع در بازی جنگی این فريم ثابت نخواهد بود حتی به زیر 60 فريم در ثانیه هم خواهد رسید.
ما با تجربه ای که داریم میدانیم که 30 فرم در ثانیه ثابت برای بازی جنگی مناسب است اما ما به فکر پیشرفت کار هستیم در ضمن بازی زیر 30 فرم در ثانیه اجرا نخواهد شد.

تو PC هر لحظه Frame rate بازي تغيير ميکنه پس اون 41 فريمي که گفتي حتما ميانگين بوده ولي 60 فريمي که براي کنسول گفتي چطور ؟ اون هم ميانگين بوده ؟!!!

;) بشین بخون!
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4743

بشین بخون :

IGN:ما در نظر میگیریم این بازی 60 فرم در ثانیه اجرا خواهد شد آیا به نظر شما در همه مواقع جنگ فرم بازی ثابت خواهد ماند با توجه به پیشرفت گرافیکی بازی؟

Grant Collier:خوب..مثل اینکه از فرم بازی دست بردار نیستید:)ببینید بازی در حالت 60 فرم در ثانیه هم اجرا شود با موتور قوی که برای اجرای این بازی در حال تهیه و گسترش داریم حتی 70 80 تا 100 فرم در ثانیه را هم میتوانیم ادعا کنیم اجرا میکند اما شما زمانی که در یک محیط شلوغ مثل جنگل هستید و تعداد افراد زیاد هستند و آتش سوزی هم وجود دارد به طور قطع در بازی جنگی این فرم ثابت نخواهد بود حتی به زیر 60 فرم در ثانیه هم خواهد رسید.

-------------------------

اول خودت با دقت بخون بعد ... ;)

ميانگين گرفتي؟

حتما ميانگين گرفتن ديگه گفتن :laughing: نه حتما حداكثر گفتن نه؟!!
سازنده گفته؟
از اخبار بازي عقبي !
يا از رو هوا ... ؟
اولا با ادب باش و الان هم مشخصه كه تو داري رو هوا حرف ميزني .

همه چشم دارن خودت برو ببين كدوم را ميگم .

پس خوبه مثل اينكه يه چيزهايي خوندي خوب بازي سازها ميگه حتي بازي بالاي 80 فريم هم ميره و ميگه بازي زير 30 فريم هم نميره پس به سادگي ميتوني نتيجه بگيري كه حتما ميانگين گرفتن تا 60 فريم را گفتن .

خوب مثلا فكر كردي تو كنسولها فريم ثابت هست ؟! در دو حالت هم داري خودت را محكوم ميكني اگه فريم در كنسولها ثابت باشه پس انون 60 فريمي كه گفتن ثابته ولي اگه چطور از اون 41 فريم براي pc نتيجه گرفتي كه ميانگين هست پس حتما با محاسبات شما هم حتما 60 فريم هم براي كنسولها ميانگين هست !

البته در صنعت بازي سازي دروغ هم گفته ميشه بعد از اين كه بازي عرضه بشه ميفهميم كه در چند فريم بازي اجرا ميشده .

اولا به نظر شما نسبت به خودم اهميتي نميدم...
از اطلاعات هم ...
از اخبار هم ...
مطمئن باش 60 فريمي که داري ميگي ميانگين نيست.(کي Infinity Ward گفت ميانگينش 60 فريم بر ثانيست که مياي ميگي ... ؟ )
41 فريم هم 100 % ميانگين هست. چون تو تست هايي که جاهاي مختلف انجام ميدن هيچ موقع نميان حداکثر نرخ فريم رو بگن و هميشه Average رو ميگن.

سعي نکن توجيه کني ...

ببين وقتي پست ميزني دقت كن احترام خودت را نگه داري اين دومين باره دارم كوتاه ميام .

مطمئن باش 60 فريمي که داري ميگي ميانگين نيست.
پس شما از كجا مطمئني كه حداثر هست ؟!!!
(کي Infinity Ward گفت ميانگينش 60 فريم بر ثانيست که مياي ميگي ... ؟ )
Infinity Wardهم هيچ وقت نگفته كه 60 فريم حداكثر هست !

ا
41 فريم هم 100 % ميانگين هست. چون تو تست هايي که جاهاي مختلف انجام ميدن هيچ موقع نميان حداکثر نرخ فريم رو بگن و هميشه Average رو ميگن.

پس شما كه اينطوري فكر مكنيد چطوري انتظار داري سازنده از 60 فريم منظورش حداكثر باشه ؟!

توجه كن فقط توجه !
Infinity Ward اين را گفته فريم بازي بالاتر هم ميره و تا حدود 80 الي 100 فريم و همچنين گفته كه زير 30 فريم اصلا نميره .
خوب اينجا الان 60 فريم يعني چي ؟
ميتوني برام توضيح بدي .

بالاي 60 فريم = ok
80 الي 100 فريم = ok
زير 30 فريم= no
60 فريم = ؟
حالا ميتوني متوجه بشي كه 60 فريم يعني چي .
بازم ميگم دروغ ميشه گفت ما هم هيچ خبري نداريم .

Infinity Wardهم هيچ وقت نگفته كه 60 فريم حداكثر هست !
کجا ديدي من بگم 60 فريم حداکثر هست؟

پس شما كه اينطوري فكر مكنيد چطوري انتظار داري سازنده از 60 فريم منظورش حداكثر باشه ؟!
اشکال حرفات اينجاست که هيچ جا Infinity Ward از 60 فريم صحبتي نکرده که بياي از خودت نتيجشم بگيري ! :)

آخرین ویرایش:
کجا ديدي من بگم 60 فريم حداکثر هست؟

خوب وقتي كه ميگي ميانگين نيست پس ميشه به راحتي نتيجه گرفت كه منظورت حداكثر هست .
اشکال حرفات اينجاست که هيچ جا Infinity Ward از 60 فريم صحبتي نکرده که بياي از خودت نتيجشم بگيري ! :)

فكر كنم زمين و عالم خبر دارند كه بازي قرار هست در 60 فريم اجرا بشه ميخواي از چند نفر تو سايت بپرس !
تو سايت هم چند نفر دمو بازي را انجام دادن و ميدونند كه تو چند فريم اجرا ميشه .

خوب وقتي كه ميگي ميانگين نيست پس ميشه به راحتي نتيجه گرفت كه منظورت حداكثر هست .
من بارها گفتم که اصلا اين 60 فريم رو از خودتون گفتيد و سازنده ها ازش صحبتي نکردند و من ميگم اين 60 فريم کلا جايي گفته نشده نه اينکه منظورم ...

دمو رو بازي کردم اما نه با XPS يا سري 8 که بگم چند فريم... و من اصلا بحثم سر PC نيست و يا اينکه بگم بين PC ، Xbox 360 يا PS3 کدوم بهتر بازي رو اجرا ميکنه من ميگم Grant Collier يا Infinity Ward جايي از 60 فريم صحبتي نکردن و فقط IGN ازشون پرسيده بود بازي 60 فريم بر ثانيه اجرا ميشه؟ که Grant Collier در جواب گفت بيشتر از اين هم اجرا ميشه ولي تو برخي صحنه هاي شلوغ و پر جزييات افت فريم داره ولي زير 30 فريم نميشه و اين حرفش تاييد کرد که بازي روي کنسول ها با Frame rate ثابت اجرا نميشه.

من بارها گفتم که اصلا اين 60 فريم رو از خودتون گفتيد و سازنده ها ازش صحبتي نکردند و من ميگم اين 60 فريم کلا جايي گفته نشده نه اينکه منظورم ...

ولي چندينو چند بار گفته شده . خبرش تو اين سايت گذاشته شده .

Infinity Ward جايي از 60 فريم صحبتي نکردن و فقط IGN ازشون پرسيده بود بازي 60 فريم بر ثانيه اجرا ميشه؟ که Grant Collier در جواب گفت بيشتر از اين هم اجرا ميشه ولي تو برخي صحنه هاي شلوغ و پر جزييات افت فريم داره ولي زير 30 فريم نميشه و اين حرفش تاييد کرد که بازي روي کنسول ها با Frame rate ثابت اجرا نميشه

وقتي ign ميپرسه كه بازي در 60 فريم اجرا ميشه حتما يه خبري از بازي قبلا بوده كه 60 فريم را ازشون پرسيدن اونوقت ميپرسيدند در چند فريم . اونهايي كه اخبار ميزارن ميتونن منابع را برات لينك كنن و منم حال اين را ندارم برم سايتها را به خاطر اين مسئله تك به تك بگردم .

جالبه كه خودت ميگي سازنده ها گفتن بازي از 60 فريم هم بيشتر اجرا ميشه جاهايي كه اصلا هيچ اتفاقي نميوفته ولي تو صحنه هاي شلوغ در 30 فريم و بيشتر اونم در صحنه هاي بسيار شلوغ كه ميگن از 30 فريم پايين نميره خوب ميشه ميانگين گرفت كه بازي در صحنه هاي نرمال ميتونه حدود 60 فريم بده .
البته حتي 40 الي 50 فريم هم براي اين بازي در رزوليشن 1080p يه فريم فوق العاده هست بازي در چنين سطح گرافيك و نورپردازي و سايه هاي خيره كننده اونم در بيشترين جزئيات ( اينم در مجله بازي رايانه خوندم كه گفتن بيشتر تلاششون روي كنسولها هست و همه جزئيات در بازي فعال هست )
ديگه بيشتر از اين براي كنسولها چي ميخواي ؟!

وای خدا فرخ تو اصولا دوست نداری پست با تعداد خط کم بزنی تا حوصله کنیم بخونیم؟! :دی

ببین دور از عقله که سخت افزار pc های روز که بیشتر از 360 یا ps3 قدرت دارن بیان فرم پایین تری بگیرن;)

سازنده ها هم از این خالی بندی ها زیاد میکنن... روی pc میشه همیشه fps رو اندازه گرفت ولی روی کنسول چی؟! شما الان داری خودت روی کنسولت بازی میکنی میدونی بازی چند فرم اجرا میشه؟!

وقتي ign ميپرسه كه بازي در 60 فريم اجرا ميشه حتما يه خبري از بازي قبلا بوده كه 60 فريم را ازشون پرسيدن اونوقت ميپرسدند در چند فريم . اونهايي كه اخبار ميزارن ميتونن منابع را برات لينك كنن و منم حال اين را ندارم برم سايتها را به خاطر اين مسئله تك به تك بگردم .

جالبه كه خودت ميگي سازنده ها گفتن بازي از 60 فريم هم بيشتر اجرا ميشه جاهايي كه اصلا هيچ اتفاقي نميوفته ولي تو صحنه هاي شلوغ در 30 فريم و بيشتر اونم در صحنه هاي بسيار شلوغ كه ميگن از 30 فريم پايين نميره خوب ميشه ميانگين گرفت كه بازي در صحنه هاي نرمال ميتونه حدود 60 فريم بده .
گير دادي به اين 60 فريم ...
هر موقع يکي از مسئولان Infinity Ward رسما اعلام کرد که بازي به طور ميانگين بر روي کنسولي 60 فريم در ثانيه اجرا ميشه ...

البته حتي 40 الي 50 فريم هم براي اين بازي در رزوليشن 1080p يه فريم فوق العاده هست بازي در چنين سطح گرافيك و نورپردازي و سايه هاي خيره كننده اونم در بيشترين جزئيات ( اينم در مجله بازي رايانه خوندم كه گفتن بيشتر تلاششون روي كنسولها هست و همه جزئيات در بازي فعال هست )
ديگه بيشتر از اين براي كنسولها چي ميخواي ؟!

باز هم داري ميري تو بحث جنگ کنسولها با PC حالا خوبه من تاکيد کردم براي طرفداري از PC نيومدم.

ولي يک چيز منطقي بگم :
اون کارتي که تست شده بود GTS بود که 41 فريم ميانگينش شده بود ...
اگه رو يک سيستم High end‌ بازي رو تست کنن در صحنه هاي خلوت تا 100 فريم هم ...

روی pc میشه همیشه fps رو اندازه گرفت ولی روی کنسول چی؟! شما الان داری خودت روی کنسولت بازی میکنی میدونی بازی چند فرم اجرا میشه؟!
دقيقا

آخرین ویرایش:
ببین دور از عقله که سخت افزار pc های روز که بیشتر از 360 یا ps3 قدرت دارن بیان فرم پایین تری بگیرن;)

اين توجه داشته باش كه هميشه بازي سازها سعي ميكنند از حداكثر قدرت كنسول استفاده كنند .
بازي ساز روي هر پلتفرمي بيشتر مانور بده و روي اون بيشتر كار كنه خوب معلومه بيشتر هم ميتونه نتيجه بگيره .
ولي اون حرفي كه بالا گفتي دور از عقله ( 60 فريم) يادت باشه :biggrin1:

وای خدا فرخ تو اصولا دوست نداری پست با تعداد خط کم بزنی تا حوصله کنیم بخونیم؟! :دی
!
براي همينه كه من هميشه پدرم در مياد تا منظورم بفهمونم ولي شما مثل اين كه نميخونين :biggrin1:

سازنده ها هم از این خالی بندی ها زیاد میکنن... روی pc میشه همیشه fps رو اندازه گرفت ولی روی کنسول چی؟! شما الان داری خودت روی کنسولت بازی میکنی میدونی بازی چند فرم اجرا میشه؟!

خالي بندي يه چيزه ديگه .
چرا نميشه روي كنسولها فريم هر لحظه اندازه گرفت تا حالا نديدي ؟

من ديگه حال حوصله بحث را ندارم ديگه لطفا تموم كنين منتظر باشيم براي بازي تا ببينيم چي به چيه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or