COD4: Graphics Card Performance Comparison

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .
خب چند روزی هست که دموی قابل بازی COD 4 برای پلتفرم PC منتشر شده و همانطور هم که پیش بینی میشد عده ای مقایسه ای انجام دادند در بین اخرین کارت گرافیک های عرضه شده تا ببینیم که کدام کارت گرافیک بهترین کارایی را برای اجرا کردن هر چه بهتره این بازی داره . این دو عکس زیر از دو Resolution مختلف میباشد که با هم دیگر میبنیم :

1280.jpg

1600.jpg

خودتون مقایسه کنید ...
موفق باشید .
مهدی ...

8800gtsهم نميتونه 60 فريم بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز بگين pc
حيف كنسول نيست
اولا gts هست ولی از gtx خبری نیست...gtx قوی تر از gts هست....در ضمن این کنسول که شما ازش دم میزنی میتونه بازی رو با این رزولوشن های فوق العاده اجرا کنه؟؟ نمیتونه دیگه! ;)
Fps با کنسول = لکه ننگ برای fps بازا و ژانر FPS که فقط با pc و موس و کیبرد حال میده

اولا gts هست ولی از gtx خبری نیست...gtx قوی تر از gts هست....در ضمن این کنسول که شما ازش دم میزنی میتونه بازی رو با این رزولوشن های فوق العاده اجرا کنه؟؟ نمیتونه دیگه! ;)
Fps با کنسول = لکه ننگ برای fps بازا و ژانر FPS که فقط با pc و موس و کیبرد حال میده

pcَشما ميتونه بازي رو با60 فريم راحت اجرا كنه؟نميتونه ديگه;)
در اين كي با موس و كيبورد بازي كردن حال ميده هيچ شكي نسيت ولي دسته 360 اگر بهتر از موس و كيبورد نباشه بدتر نيست!!!!!!!!!!!!
halo3رو كه يادت نرفته؟ بايد با دسته 360بازي كني نه موس و كيبورد;);)

lol

ولي دسته 360 اگر بهتر از موس و كيبورد نباشه بدتر نيست!!!!!!!!!!!!

حالا مثلاً فکر کردی اگه 53 تا Frame بگيری تا 60 چقدر فرقشه ؟
اصلاً تاحالا امتحان کردی ؟!! فکر کنم شما فقط شنيدی که هرچی Frame بيشتر بده بهتره
قربون کنسولت برم که بهت 120 تا Frame ميده !!

8800gtsهم نميتونه 60 فريم بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز بگين pc
حيف كنسول نيست:love::love:

رضا کاملا درست میگه بعدم من حاضرم این بازی رو با 20 فریم بازی کنم ولی با موس نه با اون انالوگهای مسخره....

پس نه حیف کنسول نیست...

lol

حالا مثلاً فکر کردی اگه 53 تا Frame بگيری تا 60 چقدر فرقشه ؟
اصلاً تاحالا امتحان کردی ؟!! فکر کنم شما فقط شنيدی که هرچی Frame بيشتر بده بهتره
قربون کنسولت برم که بهت 120 تا Frame ميده !!

نه من خودم با pcهم بازي مي كنم و سيستم نسبتا خوبي هم دارم 2تا 7800gtxدارم و يك cpu:3.2 و2گيگ رم:cheesygri
53 frame با 60 هم فرقي نمي كنه!ولي اين 53 همه جا كه نيست با 4 انفجار و دود خفن ميشه 45 ولي تو كنسول اين شايد 3يا 4 تا بياد پايين كه بستگي به موتور بازي و سازنده و.............داره.
كنسول من 120 تا نميده ولي كنسوله من تكه يكي من دارم يكي بيل گيتس با همه xboxها فرق مي كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!البته فرقشو نميدونم:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
در اين هم بازي كردن با موس و كيبورد بيشتر حال مده شكي نيست ولي همين انالوگهاي مزخرف از موس و كيبورد بهتر باشه بدتر نيست;););)

رضا کاملا درست میگه بعدم من حاضرم این بازی رو با 20 فریم بازی کنم ولی با موس نه با اون انالوگهای مسخره....

پس نه حیف کنسول نیست...

یک گیمر کسیست که در تمام شرایط (آب و هوایی :biggrin1:) قادر به تمام کردن بازی باشه :biggrin1:

پس نه حیف کنسول نیست...

در اين هم بازي كردن با موس و كيبورد بيشتر حال مده شكي نيست ولي همين انالوگهاي مزخرف از موس و كيبورد بهتر باشه بدتر نيست!!!!!
حالا شما 20 فريم بگير بقيه پيشكش دوست عزيز:-":-":-":-":-":-"
كنسولم خوب است اگر يك كم فكر كني اين عناوين انحصاري رو pcتو خواب هم نميبينه
مگر به صورت پورت شده كه ميشه lost planetبازي با دو تا 7900 تو انفجارها 20 فريم ميشه!!!!!

البته مثل اینکه یه چیزی را فراموش کردی ;)
اینطور که قراره بازی cod4 روی کنسول ها در رزولیشن 1080*1920 اجرا مشه و با 60 فریم !
پس رزولیشن فوق العاده هست !
ولی این کارت گرافیک 8800gts در رزولیشن کمتر و 1200*1600 فقط 41 فریم میده .
پس تا اینجا کنسول میتونه برتری داشته باشه .
ولی خوب کاملا معلومه که سری کارت های8800GTX خیلی بهتر میتونه عمل کنه یعنی باید بکنه چون نکنه میرم شرکت را به اتیش میکشم خودت میدونی که :biggrin1:

خوب دیگه جریان ماوس و کیبورد هم یه قضیه دیگست نمیشه که هی به خاطر این قضیه کوبید تو سر کنسولها اگه قرار بود کنسولها هم مثل PC از ماوس و کیبورد استفاده کنند دیگه اسمش نمیشد کنسول باید میگفتی بهش PC آنبورد. :biggrin1:

فکر میکنم من یه 8600GT Fatal1ty دارم با یه CPU 5200 و 2 گیگ رم پس من بیشتر از 20 فریم میگیرم 100% اما کلا اصلا به اینجور Benchmarkها نمیشه اعتماد کرد بعدم اقا کاوه به نظر من که این حرف خیلی غیر منطقیه من خودم Call Of Duty 3 رو با PS2 تموم کردم ولی فقط عذاب کشیدم تازه من میتونم یه شرایطی بگم که شما نتونین هیچ بازی رو تموم کنین :laughing:

البته مثل اینکه یه چیزی را فراموش کردی ;)
اینطور که قراره بازی cod4 روی کنسول ها در رزولیشن 1080*1920 اجرا مشه و با 60 فریم !
پس رزولیشن فوق العاده هست !
ولی این کارت گرافیک 8800gts در رزولیشن کمتر و 1200*1600 فقط 41 فریم میده .
پس تا اینجا کنسول میتونه برتری داشته باشه .
اين 60 فريم که ميگي از کجات در آوردي؟
ميانگين گرفتي؟
حداکثر؟
سازنده گفته؟
يا از رو هوا ... ؟

اين 41 فريم رو چطور ؟ کدوم يک از موارد بالا ؟

اگه مصاحبه با Grant Collier رو بخوني ميبيني که خودش هم Frame rate دقيقي نميگه چون خودش گفته :
بازی در حالت 60 فرم در ثانیه هم اجرا شود با موتور قوی که برای اجرای این بازی در حال تهیه و گسترش داریم حتی 70 80 تا 100 فريم در ثانیه را هم میتوانیم ادعا کنیم اجرا میکند اما شما زمانی که در یک محیط شلوغ مثل جنگل هستید و تعداد افراد زیاد هستند و آتش سوزی هم وجود دارد به طور قطع در بازی جنگی این فريم ثابت نخواهد بود حتی به زیر 60 فريم در ثانیه هم خواهد رسید.
ما با تجربه ای که داریم میدانیم که 30 فرم در ثانیه ثابت برای بازی جنگی مناسب است اما ما به فکر پیشرفت کار هستیم در ضمن بازی زیر 30 فرم در ثانیه اجرا نخواهد شد.

تو PC هر لحظه Frame rate بازي تغيير ميکنه پس اون 41 فريمي که گفتي حتما ميانگين بوده ولي 60 فريمي که براي کنسول گفتي چطور ؟ اون هم ميانگين بوده ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or