Cliff Bleszinski دیگر بازی نخواهد ساخت

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
پس از تعطیلی Boss Key که Cliff Bleszinski یکی از موسسین آن بود، اعلام کرد که مدتی را به دور از صنعت خواهد گذراند تا شاید روزی با ایده ای جدید بازگردد. موضوعی که شاید دیگر اتفاق نیفتد. روز گذشته اکانتی در توییتر انگشت انتقاد را با حالتی تهاجمی به سمت او گرفت که که به دلیل عدم موفقیت Lawbreakers باید هزینه های انجام شده را به پلیر ها بازگرداند. زیرا بازی تنها 1 سال به ارائه خدمات مشغول بوده و سپس تعطیل شده. Cliff Bleszinski در جواب این توییت گفت:

3zbo_cliff-bleszinski-1129733.jpeg

"من باید هزینه حقوق های کارمندان، بیمه و ... آنها را پرداخت میکردم و حتی پس از تعطیلی استودیو به این مساله ادامه دادم چون باید از خانواده های خود (تا شغل جدید پیدا میکنند) مواظبت کنند. من تمام پول این دو سال را برای خودم برنداشتم. میدانم که ناراحت هستین، اما خدایا این افتضاحات دلیلی هستن که من دیگر هیچوقت بازی نخواهم ساخت"

GamesIndustry در ادامه از او پرسید که از این حرف چه هدفی واقعا داشته و Cliff Bleszinski گفت که صرفا "دیگر کارش تمام شده و بازی نخواهد ساخت"

Source

آخرین ویرایش:
هیچوقت اون صحنه ای که gears of war 2 رو معرفی کرد یادم نمیره , با لنسر یه پرده ای رو پاره کرد اومد تو ^:)^ یادش بخیر
دقیقا :D
....
یه مقاله جالبی هم پولیگان درمورد کلیف بی و شهرتش نوشته که خوندنش خالی از لطف نیست.

When Sony execs spend money signing up an artist like Metal Gear Solid creator Hideo Kojima, they aren’t just buying his talent, they’re buying his personality. They intend to monetize his enigma. Microsoft spent years trotting Bleszinski out to promote the company’s gaming aspirations, and its fathomless desire to be hip. And why not? He’s certainly more presentable than your average stuffed shirt executive.
این قسمتش جالب بود برام که اشاره میکنه شخصیت هایی مثل کوجیما و کلیف بی که ادم های کاریزماتیکی هستن ( البته کوجیما لولش خیلی بالاتره:D) چقدر میتونن توجه هارو به خودشون جلب کنن و چقدر میتونه این موثر باشه. قبلا هم اتفاقا گفتم مایکروسافت نیاز به برند داره! مثلا سونی افرادی مثل کوجیما ، کوری بارلوگ ، دراکمن داره ، شخصیت هایی که اسم و بازیشون خودش برندن از طرفی هم کلی بازی های انحصاری داره که شاید اسامی پشت بازی رو نفهمیم ولی خود بازیه پتانسیل کامل برند شدن رو داره، مثل گاست اف تسوشیما. ازونطرف مایکروسافت نتنها یه شخصیت کاریزماتیک نداره بلکه کلا ٣ تا بازی هیلو ، گیرز ، فرزا داره که اونم جز یکی روبه افوله! ( البته تا اینجا) این اواخر با اینکه استدیوهای خفنی خریده ولی ازونطرف شخصیت هایی مثل کلیف و سم لیک رو از دست داده، شخصیت هایی که میتونستن با اسمشون کلی توجه رو به سمت xbox بیارن.
پ.ن: من یادم رفت لینک مقاله رو بزارم:D
Bleszinski’s fall and the perilous fame game
پ.ن: اون اخرش درست متوجه نشدم! به تیشرت های فیل اسپنسر تیکه انداخته؟ :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or