Cliff Bleszinski دیگر بازی نخواهد ساخت

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
پس از تعطیلی Boss Key که Cliff Bleszinski یکی از موسسین آن بود، اعلام کرد که مدتی را به دور از صنعت خواهد گذراند تا شاید روزی با ایده ای جدید بازگردد. موضوعی که شاید دیگر اتفاق نیفتد. روز گذشته اکانتی در توییتر انگشت انتقاد را با حالتی تهاجمی به سمت او گرفت که که به دلیل عدم موفقیت Lawbreakers باید هزینه های انجام شده را به پلیر ها بازگرداند. زیرا بازی تنها 1 سال به ارائه خدمات مشغول بوده و سپس تعطیل شده. Cliff Bleszinski در جواب این توییت گفت:

3zbo_cliff-bleszinski-1129733.jpeg

"من باید هزینه حقوق های کارمندان، بیمه و ... آنها را پرداخت میکردم و حتی پس از تعطیلی استودیو به این مساله ادامه دادم چون باید از خانواده های خود (تا شغل جدید پیدا میکنند) مواظبت کنند. من تمام پول این دو سال را برای خودم برنداشتم. میدانم که ناراحت هستین، اما خدایا این افتضاحات دلیلی هستن که من دیگر هیچوقت بازی نخواهم ساخت"

GamesIndustry در ادامه از او پرسید که از این حرف چه هدفی واقعا داشته و Cliff Bleszinski گفت که صرفا "دیگر کارش تمام شده و بازی نخواهد ساخت"

Source

آخرین ویرایش:
والا این حرفا رو ما هم همیشه زدیم !! ولی روشن فکرا میپرن وسط که چرا شما از بازی کردن و لذت بردن بقیه نارحت میشید !! یه چهار صد تا لایکم میخورن !!!

اخه این تیپ حرفا واسه سونی جواب نیست و فقط واسه انحصاری تو سمت مایکرو خوبه و لایک خورش بالاست :D

آخر و عاقبت خیانت به مایکروسافت. و انتشار شوتر مولتی-پلیر روی پلتفورم غریبه و ضدشوتری مثل PS4. مثل این میمونه
PlatinumGames بیاد واسه Xbox هک اند اسلش بده بیرون!!

اخه این تیپ حرفا واسه سونی جواب نیست و فقط واسه انحصاری تو سمت مایکرو خوبه و لایک خورش بالاست :D
دقیقا اگه یه سونی فن اینا رو گفته بود الان اینجا انقلاب میشد !! تایپک از پیج ۲۰ عبور کرده بود

آخر و عاقبت خیانت به مایکروسافت. و انتشار شوتر مولتی-پلیر روی پلتفورم غریبه و ضدشوتری مثل PS4. مثل این میمونه
PlatinumGames بیاد واسه Xbox هک اند اسلش بده بیرون!!

یا خدا ضد شوتر و از کجا اوردین :o
دیگه کم کم منم دارم معتقد میشم اخرالزمان نزدیکه :D

جالبه اینایی که دم از خیانت و عهدشکنی و پشت به آرمانهای Xbox مقدس(لول واقعا) میزنن دارن التماس میکنن بروسی که از ناتی داگ جدا شده از دم در مایکروسافت رد بشه.
با این تفاسیر اساتید قطعا بروس هم تو فانتزیی بخواد به اون سمت ملحق بشه بخاطر عهدشکنی علیه اینوریا یا بازیش باید اشغال بشه یا ورشکست بشه یا ... .
این لطیفه ها تا یه زمانی جالب بود دیگه مسخرس انصافا:D

جالبه اینایی که دم از خیانت و عهدشکنی و پشت به آرمانهای Xbox مقدس(لول واقعا) میزنن دارن التماس میکنن بروسی که از ناتی داگ جدا شده از دم در مایکروسافت رد بشه.
با این تفاسیر اساتید قطعا بروس هم تو فانتزیی بخواد به اون سمت ملحق بشه بخاطر عهدشکنی علیه اینوریا یا بازیش باید اشغال بشه یا ورشکست بشه یا ... .
این لطیفه ها تا یه زمانی جالب بود دیگه مسخرس انصافا:D
بحث خیانت و پیوستن به کدوم جناح که شوخی محضه !! ولی بحث سر پشتیبانی یه نهاد مالی بزرگ و قدرتمنده !!! ( البته مایکرو رو باید نتیحه سیاست بلند مدتش رو ببینیم چطوریه !! تا سال پیش که سیاستش عدم تحمل ، کنسل کردن بازی ها!! عدم ریسک پذیری و بازی های سفارشی هیئت مدیره بود ) ولی در کل استعداد بدون حمایت عقیم میمونه !!! به عنوان مثال جایی که دست رد به مدیا مولکول و کوانتیک دریم زد ولی یه جای دیگه دیگه نه تنها استقبال کرد ! فقط تو یه مورد تو ۶ سال بدون خروجی داره رو یه پروژه ریسکی و کم مخاطب داره تمام و کمال ازشون حمایت میکنه !!

آخرین ویرایش:
آدم بعضی وقتا از زمین خوردن آدمای مغرور هم غمگین میشه... کلیف بی حق زیادی تو خاطرات خوب ما داره ... ای کاش سونی یا مایکروسافت زیر بال و پرش رو بگیرن

ببین به شخصه State of decay 2 یکی از بدترین بازیهایی بود که به عمرم تجربه کردم، بازی اصلا چیزی به اسم طراحی مرحله نداره! گرافیک و انیمیشن ها از بازیهای اول نسل هفتم هم ضعیف تر هست(برای مثال AC1 که این روزها دارم با بکوارد دوباره تجربه اش میکنم)، داستان و باقی رو که هیچی اصلااا حرفش رو نزن

ولی همین بازی به واسطه اینکه انحصاری مایکروسافت بود، با مارکتینگ قوی میاد در ماه اول انتشار با یک اثر با کیفیت مثل دیترویت تو درامدزایی در امریکا رقابت میکنه و حتی پیشی میگره

همچین بازی بیخودی در عرض چند ماه کمتر به 5 میلیون پلیر میرسه، در حالی که lawbreakers اواخر عمر یک ساله و خرده ایی ش حتی چند تا پلیر برای اجرای یک مچ نداشت. خیلی مهمه جایی فعالیت کنی که مردم ارزشت رو قدر بدونند، کوجیما وقتی میاد روی استیج سونی میگه im back ملت از شادی دیوانه میشن نه روی استیج اکس باکس

کلیف بی اگر برای اکس باکس یک دیسک خالی به عنوان انحصاری منتشر میکرد فروشش از مجموع فروش lawbreakers روی استیم و PS4 بیشتر میشد. (حتی با توهین هایی که به جامعه Xbox بازها کرد برو ببین هنوزم چقدر خاطرشو میخوان)

حالا اینکه Xbox با اینکه اینستال بیس کمتری داره ولی مخاطب هاش خیلی شوتر پسند تر هستند و باقی بماند
طرفدار های ایکس باکس شوتر بازن، آشفال باز که نیستن:دی الان یعنی بازی ای مثل R6 رو PS4 سروراش خالیه ؟ مطمئن باش اگه بازی کیفیت قابل قبولی میداشت ملت بازی میکردن
مقایست با SoD هم از بیخ اشتباست:دی چون lawbreakers یه بازی رقابتی هست و اگر پلیراش کم باشن تو مچ میکینگ به مشکل میخوره عملا غیر قابل بازی میشه

طرفدار های ایکس باکس شوتر بازن، آشفال باز که نیستن:D الان یعنی بازی ای مثل R6 رو PS4 سروراش خالیه ؟ مطمئن باش اگه بازی کیفیت قابل قبولی میداشت ملت بازی میکردن
مقایست با SoD هم از بیخ اشتباست:D چون lawbreakers یه بازی رقابتی هست و اگر پلیراش کم باشن تو مچ میکینگ به مشکل میخوره عملا غیر قابل بازی میشه

چرا داداش میزنی جاده خاکی :D کی گفت اشغال باز هستند؟ واضح از لغت "مارکتینگ" استفاده کردم :D

و اسم و رسمی شناخته شده برای اکس باکس گیمرها

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یادش به خیر نسل قبل هر موقع مایکروسافت تو E3 کنفرانس داشت منتظر زدن یه حرکت خفن از کلیف بی بودیم و شده بود بلای جون طررفدارای سونی اون موقع ها :D
E3 2011 برای بازی کردن 4 نفره گیرز 3 چه قدر حال داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or