پس از تعطیلی Boss Key که Cliff Bleszinski یکی از موسسین آن بود، اعلام کرد که مدتی را به دور از صنعت خواهد گذراند تا شاید روزی با ایده ای جدید بازگردد. موضوعی که شاید دیگر اتفاق نیفتد. روز گذشته اکانتی در توییتر انگشت انتقاد را با حالتی تهاجمی به سمت او گرفت که که به دلیل عدم موفقیت Lawbreakers باید هزینه های انجام شده را به پلیر ها بازگرداند. زیرا بازی تنها 1 سال به ارائه خدمات مشغول بوده و سپس تعطیل شده. Cliff Bleszinski در جواب این توییت گفت:
"من باید هزینه حقوق های کارمندان، بیمه و ... آنها را پرداخت میکردم و حتی پس از تعطیلی استودیو به این مساله ادامه دادم چون باید از خانواده های خود (تا شغل جدید پیدا میکنند) مواظبت کنند. من تمام پول این دو سال را برای خودم برنداشتم. میدانم که ناراحت هستین، اما خدایا این افتضاحات دلیلی هستن که من دیگر هیچوقت بازی نخواهم ساخت"
GamesIndustry در ادامه از او پرسید که از این حرف چه هدفی واقعا داشته و Cliff Bleszinski گفت که صرفا "دیگر کارش تمام شده و بازی نخواهد ساخت"
Source
"من باید هزینه حقوق های کارمندان، بیمه و ... آنها را پرداخت میکردم و حتی پس از تعطیلی استودیو به این مساله ادامه دادم چون باید از خانواده های خود (تا شغل جدید پیدا میکنند) مواظبت کنند. من تمام پول این دو سال را برای خودم برنداشتم. میدانم که ناراحت هستین، اما خدایا این افتضاحات دلیلی هستن که من دیگر هیچوقت بازی نخواهم ساخت"
GamesIndustry در ادامه از او پرسید که از این حرف چه هدفی واقعا داشته و Cliff Bleszinski گفت که صرفا "دیگر کارش تمام شده و بازی نخواهد ساخت"
Source
آخرین ویرایش: