Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
اکت چندمی؟ اگه اکت سومی که خیلی لوکیشن ها بازه و راحت میشه رفت کمی فارم کرد که لول هایی که عقب موندی جبران شه ، نیاز نیست بری جاهای قدیمی ، اصولا xp خاصی نمیدن

لول چندی و اکت چند؟
لول ۱۵
اکت و کجا نشون میده دقیقن؟

لول ۱۵
اکت و کجا نشون میده دقیقن؟
خب پس احتمالا اکت یک هستی.. اوایل بازیه ، بیشتر موضوع بیلده احتمالا دستت نیومده چجوری اتک بدی که بیشتر دمیج بدی ، به موقع پری کنی و پیکتو های مناسب ، اینجور چیزا ، چون معمولا بازی تو همون داستان اصلیشم به اندازه خوبی لول میده که از پس داستان اصلی بر بیای ولی خب هیچ دشمنی رو اسکیپ نکن همرو بزن که لول بگیری
کمی ویدیو برا راهنمایی چجوری استفاده کنی از اسکیل هات هم تو یوتیوب فک میکنم باید ببینی

• Like
Reactions: Destro and blak
در مورد یکی از باس‌های اختیاری:

f31407_259wka37.jpg

تا بعد پر پر شدن اون زن :D
از همه چی به شدت بدم اومد. از شیوه مبارزات تا طراحی محیط :D
بازی سبک مورد علاقت نیست همین. وگرنه یکی از بهترین عناوین ساخته شده یه دهه اخیره! بماند که تا اونجا که رفتی رسما هیچ محسوب میشه و هیچی از بازی تجربه نکردی ولی خب کلیت گیم که یه شاهکاره رو زیر سوال نمیبره چون سلیقت نبوده.
خیلیام رو الدن رینگ و تلو و gta و ردد و امثالهم ایراد عجیب و غریب گذاشتن که میذاریم پای همون سلیقشون :D

تا بعد پر پر شدن اون زن :D
از همه چی به شدت بدم اومد. از شیوه مبارزات تا طراحی محیط :D
با این حساب پس تقریبا هیچ JRPG رو بازی نکردی چرا که خیلی بیشتر از این نیم ساعت یا کمی بیشتر طول میکشه که درگیرت کنن.
گاها نزدیک به 10 ساعت یا بیشتر زمان میخوان که قلاب بندازن و تو نوک بزنی.
اصولا نه فاینال فانتزی ها رو بازی کردی ، نه پرسوناها و عناوین بزرگ سبک رو ...

اگه اینطوره که باید بگم کلی از خوبهای صنعت رو از دست دادی.
بقول اونوری ها Your loss

منم اوایل اکت یک هستم.ربمستر oblivion درگیرم کرده وقت نکردم زیاد بازیش کنم. بخش اولش واقعا زیبا بود و واقعا هنرمندانه روایت میشه .گرافیک هنری و موزیک جذابه. سبک مبارزه jrpg خیلی برام جذاب نیست(تو این سبک پرسونا ۵ رویال رو تا اخر رفتم اونقد دوسش نداشتم). بخصوص این که یه دشمنو میزنی با چهارتا دشمن مبارزه میکنی برام جالب نیست. کامبتش ولی کمکم داره جذبم میکنه باید قشنگ هر قابلیت رو مطالعه کرد و هوشمندانه استفاده کرد و پری کردن هم با این که واقعا سخته یجورایی شبیه سکیرو جذابه.

با این حساب پس تقریبا هیچ JRPG رو بازی نکردی چرا که خیلی بیشتر از این نیم ساعت یا کمی بیشتر طول میکشه که درگیرت کنن.
گاها نزدیک به 10 ساعت یا بیشتر زمان میخوان که قلاب بندازن و تو نوک بزنی.
اصولا نه فاینال فانتزی ها رو بازی کردی ، نه پرسوناها و عناوین بزرگ سبک رو ...

اگه اینطوره که باید بگم کلی از خوبهای صنعت رو از دست دادی.
بقول اونوری ها Your loss
دقیقا همین به نظرم بچه هایی که rpg بازی میکنن حداقل به خودشون این شانس بدن و بیان سمت crpg و jrpg.
من خودم نسل هفت عاشق rpg ها دارک و فانتزی بودم مثل the elder of scrolls, dragon age origins, dinvinity و Fable این بازی ها منو شیفته این سبک کردن.
برای اولین بار در نسل هفتم رفتم سراغ final fantasy 13 و تو یک ساعت اول بازی رو دراپ کردم چون با حس بازی ها rpg که قبلا بازی کرده بودم رفتم سراغش و کاملا متضاد بود با چیزی که انتظار داشتم.
خلاصه این شانس از خودم دریغ نکردم دوباره بعد چند سال رفتم سراغش و شیفته این سبک شدم و درک کردم جهان jrpg ها متفاوت و یونیک هست.
بعد چند نسخه Final fantasy رفتم سراغ Swords and Fairy، Octoapath travelerو بعدش Persona ها تا همین اواخر که Tale of araise رو رفتم و جدیدا استارت Metaphor refantazio زدم.
الان عاشق دنیای jrpg .ها شدم و خوشحالم که این قطعه جواهر از صنعت گیم رو از دست ندادم.

گوتی 2025 و تمام ...
من کلا گروه خونیم به نوبتی نمیخوره چه مدل بالدرزگیت چه مدل پرسونا 5 که هر دو این بازی هارو بعد 9,10 ساعت ول کردم ولی این اکسپدیشین رو الان دقیقا هشت ساعته پشت سرهم بازی کردم ذره ای خسته نشدم . برای اولین بار دارم نحوه لذت بردن از این مدل بازی هارو درک میکنم

تریلر نمرات خوب و ستایش هایی که از بازی شده
View attachment 384182
کار به هیچی ندارم ، شما فقط موزیکی که داره پخش میشه رو گوش کن ، چقدر اخه به تم بازی میخوره و حس خفنی ایجاد میکنه ، بازیش واقعا همه چی تموم بود و لایق گوتیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or