Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
این قضایا چطور با مود حل می شه ولی سازندگان نمی تونن؟
والا من خودم تازه بازی رو دانلود کردم. فکر کردم از لانچ اوکی شده باشه ولی هنوز برطرف نشده‌. به قدری این مورد بده فکر کردم دارم بازی نسل ۷ بازی میکنم‌. خداروشکر این ماد مشکل رو حل کرده. بازی مشخصا باگ داره تو تنظیماتش. حتی اونایی که کارت انویدیا دارن با dlaa بازی ممکنه مشکل بخورن و مجبور شن بزارن روی dlss quality.

• Like
Reactions: bataraf
۳۳ ساعت طول کشید تا تمام بشه. از به یاد موندنی ترین بازی های چند سال اخیر بود واسم. با یک بازی هویت دار و پر و پا قرص طرفید. داستان داره، شخصیت های دوست داشتنی داره، موسیقی متن بسیار فاخری داره، طراحی هنری بازی واقعا برخاسته از سبک و سیاق های علمی و پدرمادر دارِ هنری هست و صرفا دکوراسیون نیست، قراره زیباترین گرافیک این چند سال رو تماشا کنید، کلی باس فایت قشنگ داره و... . خلاصه که اگر به بازی های turn based یا نوبتی علاقمند نیستید، این اثر میتونه متفاوت باشه براتون. تنها مشکلم با بازی این بود که بیشترین تمرکز و انرژی تیم نویسنده روی داستان اصلی بوده و ساید کوئست ها و شخصیت های فرعی که در مسیرمون ملاقات میکنیم به قدر کافی پخته نشدن. البته یک مزیت هم هست. میشه بگیم که سازنده سعی کرده فقط تمرکزمون روی خط اصلی داستان باشه که الحق خیلی سال بود قصه گفتن بعنوان یکی از اساس جهان بازی ها، جای پررنگی تو عناوین نداشت. با این وجود اما در نیمه ی ابتدایی بازی فکر میکردم یک داستان شاهکار رو پختن و آماده کردن ولی هرچه به انتها نزدیک شدم در بهترین حالت، داستان بازی یک روایت "بسیار خوب" بود و با شاهکار چند پله ای فاصله داشت واسم.

داستان بازی رو برای دوستانی که علاقمندن خلاصه طور نوشتم. اگر تموم نکردید نخونید.

جهان بازی بخشی از یک بوم نقاشی هست که توسط عصاره ی روح کارکتری به اسم Verso خلق شده. روح ورسو بعد از آتشی که به جان عمارت خانواده ی "دساندر" افتاد در بوم نقاشی گیر افتاد و پدر خانواده، رنوآر و مادر خانواده یعنی آلین که هر یک دیگری رو در آتش سوزی مقصر میدونستن، پا به بوم نقاشی گذاشتن تا که ردپایی از پسرشون پیدا کنن. مادر خانواده با نقاشی کشیدن و پدر خانواده با پاک کردن نقاشی ها سعی به پیدا کردن پسرشون داشتن. کارکتر ورسو در آتشی که در خونه شون افتاد از دنیا رفت ولی قبل از مرگ تونسته بود خواهرش، آلیسیا رو نجات بده ولی شدت آتش بقدری بود که الیسیا توان تکلم رو از دست داد و صورتش سوخت و برای ترمیم این دو مورد و پیدا کردن برادرش، اون هم پا به جهان بوم نقاشی گذاشت ولی بخاطر کرومای عظیمی که مادرش تولید کرده بود، خاطراتش رو از دست داد و در کالبد شخصیت خیالی به اسم Maele متولد شد و حالا که خاطراتش یادش نمیومد، مثل بقیه ی مردم ساکن بوم نقاشی، منتظر موند تا وقت مناسب برسه که به گروه تفحص بپیونده و باهاشون به سفر برای پایان دادن به چرخه بره.

در همین حال، نزاع بین پدر و مادر خانواده بالا گرفت. رنوآر، لایه به لایه، بدنبال محو کردن نقاشی ها شد و کانسپت Gommage رو پدید آورد و در اذهان عمومی کاری کرد که مردم فکر کنن آلین، یعنی همسرش، عامل این پدیده هست. گوماژ در فرانسوی به معنی محوشدن و نیستی هست. فرآیند گوماژ به این صورت هست که یک عدد بر روی قمری در افق آسمان حکاکی میشه و هرکسی که سن و سالش به اون عدد بخوره، از دنیا میره و این پروسه هر سال افرادی که سن شون با عدد روی ماه مطابقت کنه محو میشن ولی عصاره ی روح شون یعنی Chroma در کالبد جهان باقی میمونه و میشه با شکست دادن عامل گوماژ، دوباره از کرومای هر شخص برای بازگردوندنش به زندگی استفاده کرد. کاری که آلین بهش آگاه بود و با استفاده از کرومای ورسو تونست یک نسخه ی خیالی از پسرش رو نقاشی کنه ولی پسرک دیگر به خانواده خودش عرقی نداشت و وقتی فهمیده بود که پدرش باعث کشته شدن دوستانش در جهان نقاشی میشه مقابلش وایستاد و سال به سال سعی کرد که به هیئت تفحص یا Expeditioners کمک کنه تا چرخه ی تولید شده توسط پدر و مادرش رو تمام کنن. مردم، طی ۶۷ سال فکر میکردن که آلین یا کارکتر موسوم به Paintress عامل از دست دادن عزیزان شون و گوماژ هست در حالیکه عامل اصلی، رنوآر بود که با حذف لایه به لایه ی جهان بازی سعی به حذف تمام عوامل اضافی در جهان و یکپارچه کردنِ مجددِ خانواده اش رو داشت که بعد از آتش سوزی از هم پاشیده بود.

بدین ترتیب، سال به سال، یک گروه از افراد که عمدتا آخرین سال زندگی شون بوده، راهی Monolith یا جهانی که Paintress در اون زندگی میکنه شدن تا یک قدم به سمت پیروزی حرکت کنن. مثلا یک گروه ماموریت داشت که تو کل مسیر، قلاب هایی کار بزاره که گروه های بعدی بتونه سریعتر بین بخش های مختلف traverse کنه و جا به جا بشه. یا یه گروه سعی کرد خودش رو جای هیولاهایی که توسط آلین نقاشی میشدن جا بزنه بلکه دیگه احتیاج به مبارزه باهاشون نباشه ولی شکست خورد و از بین رفت. همین مسیر طی شد تا نوبت به گروه شماره ۳۳ رسید. این گروه متشکل از افراد زیادی از جمله Maele بود که به رهبری گوستاو راهی شدن ولی در ابتدای مسیر، رنوآر بهشون حمله کرد و خیلیاشون رو سلاخی کرد و در نهایت ترکیب گوستاو، سی‌یِل، لونه، و مایل باقی موندن که و در ادامه ی راه هم ورسو و مونوکه بهشون ملحق شدن. در این سفر، مایل تونست خاطرات خودش رو پیدا کنه و متوجه شد که ورسو برادرش هست. تصمیم گرفت که به گوماژ خاتمه بده ولی برای اینکار باید با رنوآری میجنگید که در واقع پدرش بود. این اتفاق میوفته و مایل به چرخه پایان میده و از کرومای باقیمونده، جهان بازی رو از شر چرخه پاک میکنه و همه ی نفراتی که توسط گوماژ محو شده بودن رو به زندگی بر میگردونه و زندگی در بوم نقاشی ادامه پیدا میکنه اما یک پایان دیگری هم در بازی هست که این بار نه توسط مایل بلکه توسط ورسو رقم میخوره. همونطور که گفتیم ورسو، مادرش، خواهرش و پدرش، کارکترهای واقعی بودن که پا به جهان نقاشی گذاشتن. با خاتمه دادن فرآیند نقاشی و استعمال کروما برای خلق و گسترش دادن جهان بازی، همه ی این کارکترها میتونن به دنیای واقعی و بیرون از نقاشی برگردن ولی این تصمیم به قیمت مرگ و از بین رفتن تمام زندگی هایی رخ میده که در جهان نقاشی سال ها کنار هم زندگی کردن که گیمر بسته به روحیات خودش، یکی از دو مسیر رو واسه تعیین تکلیف بوم نقاشی انتخاب میکنه:
۱. اتمام نقاشی و بازگشت به جهان واقعی در قبال از بین رفتن تمام ساکنان جهان خیالی
۲. ادامه نقاشی و بازگردوندن تمام محوشدگان به زندگی در قبال از بین رفتن رنوآر و ورسو و آلین و آلیسیا در جهان واقعی

خب با 62 ساعت یازی تموم شد
سعی کردم همه جارو برم ..
دیگه تهش هم دارم اون endless tower رو بیشتر میرم تا جایی که شدنی باشه.. قشنگ یه تست مهارته

فقط میخوام بگم این بازی چرا اینجوریه ! چطور اینقدر همه چی عالیه واقعا شاهکاررر
دلت نمیاد بازیو ول کنی دلت نمیاد دل بکنی ازش .

داستان ۱۰
گیم پلی ۱۰
موزیک ۱۰
گرافیک ۱۰
گیم پلی نوبتی و افکتای بازی و حس و حالش
گلا میتونم ۱۱ از ۱۰ هم بدم 😁

من این بازیو قشنگ شاهکار هنری میدونم
بعد از الدن رینگ ، این دومین بازیم میشه .. که اینقدرم فضاشو دوس دارم و وقت خیلی زیادی میتونم توش سپری کنم کاش dlc ام بدن براش

خب با 62 ساعت یازی تموم شد
سعی کردم همه جارو برم ..
دیگه تهش هم دارم اون endless tower رو بیشتر میرم تا جایی که شدنی باشه.. قشنگ یه تست مهارته

فقط میخوام بگم این بازی چرا اینجوریه ! چطور اینقدر همه چی عالیه واقعا شاهکاررر
دلت نمیاد بازیو ول کنی دلت نمیاد دل بکنی ازش .

داستان ۱۰
گیم پلی ۱۰
موزیک ۱۰
گرافیک ۱۰
گیم پلی نوبتی و افکتای بازی و حس و حالش
گلا میتونم ۱۱ از ۱۰ هم بدم 😁

من این بازیو قشنگ شاهکار هنری میدونم
بعد از الدن رینگ ، این دومین بازیم میشه .. که اینقدرم فضاشو دوس دارم و وقت خیلی زیادی میتونم توش سپری کنم کاش dlc ام بدن براش
حتما نیو گیم پلاس رو هم بازی کن.من نیو گیم پلاس رو هم تموم کردم ولی هنوز با بازی خیلی کار دارم.بیلدها و تیم های مختلف رو دارم تست میکنم.

پارت جدید فیزیکی بازی موجود شده دوستان و از حدود ۳.۹۰۰ تا ۴.۳۰۰ تو بازار قیمت خورده.
اگه قصد خرید دارید از دست ندید.
ارزشش رو داره.

View attachment 381003
damn ، حیف کنسولم بدون دیسکه!
بعضی بازیا بعد یه مدت میبینی احتمالا فروشنده های دیجیتالی حسابی دیگه ندارنشون
و از اونور فیزیکیشون با قیمت مناسب هست!
FF Origins مثلا هوس کرده بودم بگیرم دیدم دیجیتالیش اصلا نبود فیزیکی چرا
این دیجیتالیش باید بگردم ببینم این کانالها و سایتهایی که دارم کدوم دارن...

damn ، حیف کنسولم بدون دیسکه!
بعضی بازیا بعد یه مدت میبینی احتمالا فروشنده های دیجیتالی حسابی دیگه ندارنشون
و از اونور فیزیکیشون با قیمت مناسب هست!
FF Origins مثلا هوس کرده بودم بگیرم دیدم دیجیتالیش اصلا نبود فیزیکی چرا
این دیجیتالیش باید بگردم ببینم این کانالها و سایتهایی که دارم کدوم دارن...

یه درایو بگیری خیلی بهتره.
الان کلی دیسک کارکرده و قیمت مناسب تو بازاره.
داستان و مشکلات اکانت ها هم نداره.

این داشتن درایو و بازی فیزیکی رو از خودتون دریغ نکنید 😁

یه درایو بگیری خیلی بهتره.
الان کلی دیسک کارکرده و قیمت مناسب تو بازاره.
داستان و مشکلات اکانت ها هم نداره.

این داشتن درایو و بازی فیزیکی رو از خودتون دریغ نکنید 😁
اگه قرار باشه ۴-۵ تومن پول بازی بدی دیجیتال هم دردسر نداره :D مشکل دیجیتال از جایی شروع میشه که به جای دلار بخوای پول پزو و لیر بدی :دی

• Like
Reactions: AMIN-1399F

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or