Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 36
آخرین ویرایش:
باس اول اكت ٢ زمين گيرم كرده :D
با ترکیب Lune + Maelle به راحتی میزنیش.
روی verso خیلی حساب باز نکن.
Maelle باید الان ویرچوز مود رو خیلی راحت بهش دسترسی داشته باشی و lune هم با اترنال جنسیس یا اگه خیلی لولت بالا نیست با ثاندرفال که رعد و برق میزنه دمیجهای بالایی بهش بزنی.

حتی ciel هم خیلی خوبه اینجا.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
بچه ها کسی از مونوکو استفاده میکنه تو تیمش؟پلی استایلش رو دوس دارم ولی خیلی ضعیفه نسبت به بقیه کسی بیلدش کرده؟سلاح هم براش پیدا نمیشه کلا سه تا سلاح گرفتم براش

بچه ها کسی از مونوکو استفاده میکنه تو تیمش؟پلی استایلش رو دوس دارم ولی خیلی ضعیفه نسبت به بقیه کسی بیلدش کرده؟سلاح هم براش پیدا نمیشه کلا سه تا سلاح گرفتم براش
من همه رو استفاده میکنم که آندرلول نمونن.
برای مونوکو چون درخت مهارت نداره و در واقع تو مبارزات اسکیلهاش رو به دست میاره و اینکه چون فتیش پا داره :D باید تو همه مبارزات بیاریش .
اگه کنار آیکون اون Nevron عکس پا اومد یعنی مونوکو میتونه از اون نورون قدرت جدید بگیره.

بودنش تو تیم خودش یه مینی گیمه (به خاطر اون چرخی که ماسکها رو انتخاب میکنه) و به جذاب تر شدن مبارزه کمک میکنه ، حتما بهترین ترکیب و قویترین شخصیت نیست ولی خب چالش بیشتر همیشه خروجی جذابتری هم داره و سرگرم کننده تره.
جلوی یکنواخت شدن تموم کردن مبارزات با Maelle و امثالهم هم رو هم میگیره و به بازی تنوع میده.

برای همین باید قویش کنی و اون آوردنش تو مبارزاته تا سریع پیشرفت کنه.
تخصصشم تو Break کردن دشمنه ، پیکتوس و... رو بر این اساس براش بچین.
برای اسلحه هم Joyaro رو بگیر که پسیوش اینه که مبارزه رو با ماسک آلمایتی شروع میکنه که خب برای همه اسکیلهات این ماسک مورد استفاده قرار میگیره و قویترین ماسکه.
اسکیلهای این ماسک رو هم پیدا کنی که دیگه OP شدی.
از این به بعد باید همه چی رو طوری تنظیم کنی که بیشتر مواقع روی آلمایتی باشی.

متأسفانه یه مدت نتونستم درست و حسابی بازی کنم و دارم آهسته و پیوسته می‌رم و فعلاً رسیدم به اونجایی که Sirene خانمِ آوازه‌خوان رو می‌ترکونیم و بعدش رفتم سراغ اون منطقه‌ای که پُر از مجسمه کله هست و یه بنده خدایی میاد می‌گه سلطان دعوتتون کرده که از فلان مسیر برین پیشش، ولی طبیعتاً باید قبلش مسیرهای دیگه رو ببینم. :دی
همچنان دارم پشت سر هم با بخش‌های مختلف بازی غافلگیر می‌شم و حیرت می‌کنم از این همه زیبایی و خلاقیت. همه‌چیزش فوق‌العاده هست و فقط یه ایراد بزرگ داره که اون هم به موسیقی‌های بازی برمی‌گرده. انقدر موسیقی‌ها خوب هستن که هر دست بازی می‌کنم و میام بیرون، تا ۲۴ ساعت یا حتی بیشتر توی ذهنم وول می‌خورن و بیچاره‌م می‌کنن! :| یعنی از خونه و خیابون تا دستشویی و خواب و موقع خوردن و آشامیدن و...، هی توی مغزم پخش می‌شن و دارم کم‌کم نگران می‌شم! کاش یه ذره رعایت می‌کردن و اندکی کیفیت موسیقی‌ها رو پایین‌تر می‌آوردن که بلایی سر آدم نیاد! :دی
منکه موسیقی هارو گذاشتم تو پلی لیست کل روز گوش میدم موقعی هم که گوش ندم تو ذهنمه. الانم رسیدم نزدیک آخرای بازی ناراحتم قراره تموم بشه

منم بازی تموم کردم. شاهکار بود شاهکار.داستان دیوانه کننده، گیم پلی دیوانه کننده، موزیک دیوانه کننده، روایت دیوانه کننده، کارکتر ها دیوانه کننده اصلا همه چی فوق العاده بود :D
چه پایان عجیب و چه انتخاب سختی گذاشته بود.

چه قشنگ ادبیات کلاسیک و مکاتب اروپایی از جمله فرانسه رو تو بازی پیاده کردن. یک جهان بر پایه ابزوردیسم و سورئالیسم و مینیمالیزم... . این چیزی که خلق کردن راحت تا دو سه نسخه دیگر کشش داره. من ده ساعتی پاش نشستم و بعد از بالدرز گیت ۳، دومین تجربه ام در بافت نوبتی به حساب میاد. بشدت زیبا و چشم نواز پیش میره. دوسش دارم. تمام بشه عمری بود بازم میام

چه قشنگ ادبیات کلاسیک و مکاتب اروپایی از جمله فرانسه رو تو بازی پیاده کردن. یک جهان بر پایه ابزوردیسم و سورئالیسم و مینیمالیزم... . این چیزی که خلق کردن راحت تا دو سه نسخه دیگر کشش داره. من ده ساعتی پاش نشستم و بعد از بالدرز گیت ۳، دومین تجربه ام در بافت نوبتی به حساب میاد. بشدت زیبا و چشم نواز پیش میره. دوسش دارم. تمام بشه عمری بود بازم میام
ارت استایل بازی طبق گفته سازنده ها از دوران Belle Époque الهام گرفتن که درواقع توی اون دوران یک سبک هنری به اسم Art Nouveau شکل میگیره بین کشورهای غربی که فرانسه مهد این هنر بوده. توی این سبک معمولا از شکل هندسی گل ها و گیاه ها که حالت منحنی طور دارن برای طراحی استفاده میکردن. البته تو خود بازی جدا از ارت نوو از سبک art deco هم خیلی استفاده شده مخصوصا توی طراحی ساختمون ها و یونیفرم ها ولی محیط بازی اگه توجه کنید بیشتر میخوره که از Art Nouveau الهام گرفتن.

همه چیز عالی بود. داشتم لذت میبرم از بازی از خط داستانی و چالش باس ها و لذت کشتنشون تا اینکه یه لینک دیدم نوشته بهترین بیلد های بازی! واردش شدم دیدم کلا تا اینجا مسیر بیلد ساختن رو اشتباه رفتم و از اون لحظه کلا وسواس اپگرید کردن و پیدا کردن سلاح و اینا رید تو تجربه بازیم :دی توصیه‌م اینه ران اول رو بدون نگاه کردن به این صفحه ها و ویدیو های بهترین بیلد بازی برید و با تجربه خودتون بازی رو تموم کنید. ران های بعدی رو خواستید کمک بگیرید.

همه چیز عالی بود. داشتم لذت میبرم از بازی از خط داستانی و چالش باس ها و لذت کشتنشون تا اینکه یه لینک دیدم نوشته بهترین بیلد های بازی! واردش شدم دیدم کلا تا اینجا مسیر بیلد ساختن رو اشتباه رفتم و از اون لحظه کلا وسواس اپگرید کردن و پیدا کردن سلاح و اینا رید تو تجربه بازیم :دی توصیه‌م اینه ران اول رو بدون نگاه کردن به این صفحه ها و ویدیو های بهترین بیلد بازی برید و با تجربه خودتون بازی رو تموم کنید. ران های بعدی رو خواستید کمک بگیرید.
اصولا بازیهایی که بیلد و... دارن یا سولزلایک هستن نباید گاید دید.
باید سر رو انداخت پایین و زد به دل دشمن تا خیلی از مکانیکها و نکات رو تو حین بازی باهاش آشنا شد.

دقیقا درست میگی ، این گایدها کل جذابیت بازی رو از بین میبرن و گاها ناخواسته اسپویل هم میشیم.
برای همین تو سولزبورن/لایک با تجربه تر ها به پلیرهای جدید میگن سمت گاید و... نرین.
این بازی هم جزو همونهاست ، مخصوصا اینکه داستان و شخصیتها ، ایونت ها و... جلو جلو اسپویل میشن.

نهایتا از این ویدئوهای بدون اسپویل که مثلا Fextra میزاره که با یکسری مکانیکهای اولیه بازی آشنا بشیم رو باید دید (ترجیحا همون هم نه) ولی باز خیلی بهتر از اینه که کل بازی و سورپرایزهاش رو جلو جلو برای خودمون اسپویل کنیم.

برای اینکه فضا عوض شه یه سوال بپرسم 😅
بیشترین دمیجی که با بیلد خودتون زدید (نه بیلدی که کپی کرده باشین) چقدر بوده و با کدوم کاراکتر؟
من ۱.۵ میل با سییل زدم.البته الان لول ۸۴ هستش و سلاحش هم لول ۳۰ و فول نیستش.

توی یک دور بازیو تموم کردن حدودا لول به چقدر میرسه؟
اخه من اخرای اکت ۲ ام و لولم ۴۸ ایناس با اینکه میگردم مپای فرعیو ام میرم اونایی که danger نباشن

بعد تو یوتیوب میبینم طرف لولش مثلا ۹۹ با ۹۰ یا ۸۵ عه

اینا نیو گیم پلاسن یا تو همین ران اول به این لولا میرسیم؟
(یا وسطای اکت دو عه یا اخراش خلاصه)

اخه من اخرای اکت ۲ ام و لولم ۴۸ ایناس با اینکه میگردم مپای فرعیو ام میرم اونایی که danger نباشن

تو دور اول میتونی لول مکس بشی (۹۹) جاهای خاص هست که برای فارم کردن xp خیلی خوبه.‌

• Like
Reactions: Roozbeh psp

(یا وسطای اکت دو عه یا اخراش خلاصه)
پیشنهاد میکنم نکنی.
خیلی OP میشی و بازی خیلی آسون میشه.
همین لولی که داری به نظرم کاملا با اکت 2 تناسب داره حتی زیاد هم هست.

لول رو بیشتر از اونچه که باید ببری بالا کل جذابیت بازی از بین میره.
تو نیوگیم پلاس وقت برای همه این کارها هست ، دور اول رو برای خودت بیش از حد آسون نکن.

پیشنهاد میکنم نکنی.
خیلی OP میشی و بازی خیلی آسون میشه.
همین لولی که داری به نظرم کاملا با اکت 2 تناسب داره حتی زیاد هم هست.

لول رو بیشتر از اونچه که باید ببری بالا کل جذابیت بازی از بین میره.
تو نیوگیم پلاس وقت برای همه این کارها هست ، دور اول رو برای خودت بیش از حد آسون نکن.
نمیدونستم جای مخصوص و اینا هست که بری مثلا فارم کنی ..

فکر میکردم مثلا تو روال نرمالش اینا ۹۹ شدن و گفتم شاید مشکل از منه

وگرنه عمرا برم وقتمو برای فارم بزارم و غیر طبیعی کنم روالو ..دقیقا حرفت درسته و همینجوریش الان خیلی بالانسه و لذتش به همینه ، تهش بعضی جاها چند بار میمیرم دوباره الگو رو یاد میگیرم میرم ..

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or