Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
خودت کدوم پایان رو انتخاب کردی؟ :D حرفت درسته، یعنی از دید ساکنین نقاشی زندگی به همون اندازه واقعی بود که برای ادم های بیرون از نقاشی هست و به همون اندازه حق زنده بودن رو داشتند و نکته ی زیبای روایت بازی هم همینه که اونقدر پرداخت این قضیه توی بازی عالی هست که من بعنوان مخاطب به همون اندازه که درگیر شخصیت های توی بازی شدم و به فکرشونم ، به همون اندازه میتونم علت از بین رفتن نقاشی توسط رنوار رو درک کنم و درنهایت بازی ناجوانمردانه میخواد که من یکی رو انتخاب کنم.:D
من پایان مائل رو انتخاب کردم . دلم نمی آمد همه این دنیا رو محو کنم :((
البته بعدا از آیتم ماشین زمان استفاده کردم (لود سیو قبلی :D) و پایان ورسو خیلی غم انگیز تر بود ولی به نظرم پایان ورسو پایان خوب داستان هست چون تو پایان مائل داره التماس میکنه به مائل که دیگه نمی خواد زنده بمونه و مائل با خود خواهیش این دنیا رو جلو میبره.

من پایان مائل رو انتخاب کردم . دلم نمی آمد همه این دنیا رو محو کنم :((
البته بعدا از آیتم ماشین زمان استفاده کردم (لود سیو قبلی :D) و پایان ورسو خیلی غم انگیز تر بود ولی به نظرم پایان ورسو پایان خوب داستان هست چون تو پایان مائل داره التماس میکنه به مائل که دیگه نمی خواد زنده بمونه و مائل با خود خواهیش این دنیا رو جلو میبره.
چون تو پایان مائل داره التماس میکنه به مائل که دیگه نمی خواد زنده بمونه و مائل با خود خواهیش این دنیا رو جلو میبره
دقیقا بهمین خاطره که پایان ورسو پایان بهتریه. یعنی شما الترنیتییوی توی داستان نداری. اگه مثلا نقاشی رو نجات میدادی و بعد میدونستی که مائل و الینا هم توی دنیای واقعی به زندگیشون ادامه میدن این خیلی خوب میشد درصورتیکه که میبینیم توی پایان مائل اومده نقاشی رو یکجورهایی بازیچه ی خودش برای فرار از واقعیت کرده. درهرصورت مشخص بود در انتها، بازی بیشتر انگار ما رو میخواست جای خانواده ی رنوار و شخص مائل قرار بده و تصمیم اخر رو از دید اونها بگیریم تا اینکه بخوایم مثلا ما رو در جایگاه افراد توی نقاشی قرار داده باشه.
-------------------
درکل واقعا بازی ١٠ از ١٠ هست. یعنی منی رو که اینقدر راجع به بازی های نوبتی گارد داشتم تونسته بود به این اندازه جذب خودش کنه خودتون دریابید! :D و یکی از شانسهایی هم که از بازی داشتم این بود که هیچی از بازی نمیدوستم! یعنی حتی کوچکترین عکسی از بازی ندیده بودم و اسمش هم به گوشم نخورده بود! این بود از لحظه شروع تا پایان هیچ حدسی راجع به اینکه قراره با چی مواجه بشم نداشتم که خیلی پوئن مثبتی بود برام چون الان رفتم تریلرهای بازی رو که نگاه کردم خیلی چیزها که برام بشدت سورپرایز بود توی تریلر نشون داده بودن مثلا توی تریلر اول کلا پرولوگ بازی رو کامل توضیح داده بود حتی بهتر از خودت بازی اتفاقات رو تعریف کرده بود :D یا مثلا همون اوایل بازی که از کشتی پیاده میشیم و ناگهان توی ساحل یک مردی رو میدیدیم که سن بالایی داره خب من اصلا جا خورده بودم ولی توی تریلر قشنگ نشون میداد که یه ادمی هست توی بازی که سنش بالاتره و من خب همین قضیه برام خیلی سورپرایز شده بود درمجموع بازی از همه لحاظ نمره کامل داره و قطعا یکی از بهترین بازی های این نسله.

دوستان شرمنده بنظرتون برای دور اول بازی واکترو ببینم یا عادی جلو برم؟
بخصوص برای بیلد سازی و اینا
خودت تجربه کن حیفه. بیلدا دستت میاد از یه جایی به بعد. بازی آنلاین نیست که بخوای PVP کنی حتما میلیونی دمیج بزنی.

خودت تجربه کن حیفه. بیلدا دستت میاد از یه جایی به بعد. بازی آنلاین نیست که بخوای PVP کنی حتما میلیونی دمیج بزنی.
اوکی ممنون
پس برای نیو گیم پلاس واکترو می بینم که هر آیتم و منطقه ای که پیدا نکردم اونجا ببینم

• Like
Reactions: MyJinx
دوستان شرمنده بنظرتون برای دور اول بازی واکترو ببینم یا عادی جلو برم؟
بخصوص برای بیلد سازی و اینا
نه به هیچ وجه.
سولزبورن/لایک نیست که ندونی چیکار کنی و کجا بری.

این راهنما که اسپویل نداره رو از فکسترالایف ببین ، کارت راه میفته:

این دو سه مورد رو هم من اضافه میکنم ، رعایت کنی کارت راه میفته.
میزارم تو اسپویلر:

• تو پرولوگ بازی با هرکسی که میبینی صحبت کن ، هم به داستان بازی کمک میکنه و هم اکسپریسنس میگیری.

• جاهای مختلف لومیر رو چک کن که کروما ها رو از دست ندی.

• بعدها که تیمت بزرگتر شد شخصیتها رو حین مبارزات سوییچ کن و بیارشون توی تیم که همه به یه نسبت لول آپ بشن و یکی دوتا آندرلول نشن.
    چون پیش میاد که بعضی وقتها مجبوری با یک شخصیت خاص به تنهایی مبارزه رو پیش ببری ، روی این حساب نباید طرف آندرلول باشه که به مشکل بخوری.

• وقتی به روستای جسچرالها رسیدی بیرون دهکده یه آرنای مخفی هست که اونجا میتونی با تا مینی باس بجنگی و هر کدوم یه چیزی دراپ میکنن.
    یکی از بهترین جاها برای فارم و لول آپ کردنه ، اما توصیه میکنم زیاده روی نکنی که بازی بیش از حد آسون میشه.
    تو خود دهکده هم با چهارمین کرکتر بازی روبرو میشی (Ciel) و باید باهاش بجنگی.
    این رو حتما با Maelle بندازش که اسلحه Medalum رو بگیری که خیلی اوایل بازی OP هست.
    اگه با مابقی بری یا اسلحه تکراری میگیری که قبلا گرفتی و یا خیلی مهم نیستن.

• Pictos هایی که میگیری رو اگه بندازی تو اینونتوریت بعد 4 تا مبارزه لولشون مکس میشه که بعدش همه شخصیتها میتونن با استفاده از Lumina Pointهایی که بهشون میدی اونها رو هم به لیست Pictos ها اضافه کنن (جدای از اون سه تا Pictos که اصلی هستن) و از قدرت Passiveاونها بهره مند بشن.

• اون Nevron سفیدهایی که تو جاهای مختلف میبینی رو نکششون ، ماموریتهاشون رو حتما انجام بده ولی باهاشون مبارزه نکن.

• تو بخش جهان باز همه جا رو چک کن که پاداشها رو از دست ندی.

• بعد از هر منطقه ای که میری حتما برو به کمپ و با شخصیتها صحبت کن و بعدها لول ارتباطت رو با اونها بیشتر کن که خیلی مهمه.

اینها رو یکی دو ساعت رعایت کنی دیگه میفتی روی غلطک.
خیلی از این موارد برای چند ساعت جلوتره ولی از الان گفتم که اگه به اون قسمتها رسیدی حواست باشه.

برای بیلد خودت رو اذیت نکن.

آخرین ویرایش:
نه به هیچ وجه.
سولزبورن/لایک نیست که ندونی چیکار کنی و کجا بری.

این راهنما که اسپویل نداره رو از فکسترالایف ببین ، کارت راه میفته:

این دو سه مورد رو هم من اضافه میکنم ، رعایت کنی کارت راه میفته.
میزارم تو اسپویلر:

• تو پرولوگ بازی با هرکسی که میبینی صحبت کن ، هم به داستان بازی کمک میکنه و هم اکسپریسنس میگیری.

• جاهای مختلف لومیر رو چک کن که کروما ها رو از دست ندی.

• بعدها که تیمت بزرگتر شد شخصیتها رو حین مبارزات سوییچ کن و بیارشون توی تیم که همه به یه نسبت لول آپ بشن و یکی دوتا آندرلول نشن.
    چون پیش میاد که بعضی وقتها مجبوری با یک شخصیت خاص به تنهایی مبارزه رو پیش ببری ، روی این حساب نباید طرف آندرلول باشه که به مشکل بخوری.

• وقتی به روستای جسچرالها رسیدی بیرون دهکده یه آرنای مخفی هست که اونجا میتونی با تا مینی باس بجنگی و هر کدوم یه چیزی دراپ میکنن.
    آخری رو که از همه تو لیست پایینتره و از همه سخت تره رو حتما با Maelle بندازش که اسلحه Medalum رو بگیری که خیلی اوایل بازی OP هست.
    اگه با مابقی بری یا اسلحه تکراری میگیری که قبلا گرفتی و یا خیلی مهم نیستن.

• Pictos هایی که میگیری رو اگه بندازی تو اینونتوریت بعد 4 تا مبارزه لولشون مکس میشه که بعدش همه شخصیتها میتونن با استفاده از Lumina Pointهایی که بهشون میدی اونها رو هم به لیست Pictos ها اضافه کنن (جدای از اون سه تا Pictos که اصلی هستن) و از قدرت Passiveاونها بهره مند بشن.

• اون Nevron سفیدهایی که تو جاهای مختلف میبینی رو نکششون ، ماموریتهاشون رو حتما انجام بده ولی باهاشون مبارزه نکن.

• تو بخش جهان باز همه جا رو چک کن که پاداشها رو از دست ندی.

• بعد از هر منطقه ای که میری حتما برو به کمپ و با شخصیتها صحبت کن و بعدها لول ارتباطت رو با اونها بیشتر کن که خیلی مهمه.

اینها رو یکی دو ساعت رعایت کنی دیگه میفتی روی غلطک.
خیلی از این موارد برای چند ساعت جلوتره ولی از الان گفتم که اگه به اون قسمتها رسیدی حواست باشه.

برای بیلد خودت رو اذیت نکن.
دمت گرم🙏
متاسفانه هم مکالمه سطل آشغال هم معادله عمارت رو توی لومیر از دست دادم 😅😢
کاش مورد سوم هم همینطور قبلا می دونستم 😢
نکته خوبی راجع به پارتی بود، حتما رعایتش می کنم🙏
خداروشکر نکشتم😅
بخش جهان باز مشکلش اینه انقدر سوراخ سمبه داره همش یچیز از قلم می افته 😅 ولی تمام تلاشم رو می کنم. همین ایتم هایی که روی زمین افتادن؟ یا مناطق فرعی منظورتونه؟
نکته آخر هم مفید بود
مرسی وقت گذاشتید

• Like
Reactions: m.d.makan
Broche کارگردان بازی در رابطه با اهنگ ساز بازی Lorien Testard میگه من کلا برای جمع کردن تیم به ادم های رندوم ایمیل میفرستادم( :D) بعد لورین رو از توی یک فروم بی نام نشون فرانسوی برای دولوپرهای گیم که فقط یکبار رفته بود اونجا و یه پستی رو گذاشته بود و شانسی منم یبار به اون فروم سر زده بودم و پستش رو دیدم و خوشم اومد و بهش گفتم بیا باهم کار کنیم! که از قضا کاشف به عمل اومد اون یکی از بااستعدادترین ادم های روی زمینه :D بعد میگه لورین اینجوری بود که یه اهنگ واسم میفریستادو میگفت یه دو ساعتی روش کار کردم و فکر نکنم چیز جالبی باشه درصورتیکه یه شاهکار ساخته بود جوری که من الان پنج ساله دارم گوشش میدم :D
درحال حاضر لورین ١۵۴ قطعه موسیقی برای بازی ساخته که هر کدومش شاهکاریه واسه خودش. البته من یجا دیگه خونده بودم کارگردان بازی Broche ، لورین رو از توی ساوندکلاد پیدا کرده اما بهرحال به قول خودش جمع کردن تیم برای این بازی مثل بازیهای rpg میمونه که اگه به منطقش فکر کنی زیاد راهی بجایی نمیبری :D
جنیفر نویسنده ارشد بازی در رابطه با Broche میگه که اون ادمیه که خوب میتونه ادم های درست رو پیدا کنه.
View attachment videoplayback 2.mp4
-------------------------
یک موضوع جالب دیگه هم که متوجهش شدم اسم سازنده ی برج ایفل گوستاو ایفل هست مهندس عمران معروفی که برج ایفل رو ساخته. گوستاو توی بازی هم قطعا از همین اسم گرفته شده و توی بازی هم گوستاو یجور میکانیکه و کار فنیش خیلی خوبه.
یه شخص دیگه هم توی بازی هست که اگه تموم کردین اسپویل رو باز کنین
اسم شخصیت Renoir هم از یک نقاش معروف فرانسوی به اسم اگوست رنوار برداشتن که کاملا هم به نقشش توی بازی میخوره :D
مشخصه بازی خیلی دلی ساخته شده و از طرفی استعداد Broche توی مدریت و پیدا کردن ادم های درست باعث شده یک همچون بازی عالی ساخته بشه.

Broche کارگردان بازی در رابطه با اهنگ ساز بازی Lorien Testard میگه من کلا برای جمع کردن تیم به ادم های رندوم ایمیل میفرستادم( :D) بعد لورین رو از توی یک فروم بی نام نشون فرانسوی برای دولوپرهای گیم که فقط یکبار رفته بود اونجا و یه پستی رو گذاشته بود و شانسی منم یبار به اون فروم سر زده بودم و پستش رو دیدم و خوشم اومد و بهش گفتم بیا باهم کار کنیم! که از قضا کاشف به عمل اومد اون یکی از بااستعدادترین ادم های روی زمینه :D بعد میگه لورین اینجوری بود که یه اهنگ واسم میفریستادو میگفت یه دو ساعتی روش کار کردم و فکر نکنم چیز جالبی باشه درصورتیکه یه شاهکار ساخته بود جوری که من الان پنج ساله دارم گوشش میدم :D
درحال حاضر لورین ١۵۴ قطعه موسیقی برای بازی ساخته که هر کدومش شاهکاریه واسه خودش. البته من یجا دیگه خونده بودم کارگردان بازی Broche ، لورین رو از توی ساوندکلاد پیدا کرده اما بهرحال به قول خودش جمع کردن تیم برای این بازی مثل بازیهای rpg میمونه که اگه به منطقش فکر کنی زیاد راهی بجایی نمیبری :D
جنیفر نویسنده ارشد بازی در رابطه با Broche میگه که اون ادمیه که خوب میتونه ادم های درست رو پیدا کنه.
View attachment 379265
-------------------------
یک موضوع جالب دیگه هم که متوجهش شدم اسم سازنده ی برج ایفل گوستاو ایفل هست مهندس عمران معروفی که برج ایفل رو ساخته. گوستاو توی بازی هم قطعا از همین اسم گرفته شده و توی بازی هم گوستاو یجور میکانیکه و کار فنیش خیلی خوبه.
یه شخص دیگه هم توی بازی هست که اگه تموم کردین اسپویل رو باز کنین
اسم شخصیت Renoir هم از یک نقاش معروف فرانسوی به اسم اگوست رنوار برداشتن که کاملا هم به نقشش توی بازی میخوره :D
مشخصه بازی خیلی دلی ساخته شده و از طرفی استعداد Broche توی مدریت و پیدا کردن ادم های درست باعث شده یک همچون بازی عالی ساخته بشه.
واقعا موسیقی بازی شاهکاره ... من کلا در حال گوش دادنشونم ... مخصوصا Lumiere , Une vie a peindre & Clair-Obscure.

برای هیچ بازی ای در زندگی 33 ساله مون اینقدر جوگیر نشدیم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or