Charles Randall استدیو Monolith را متهم به استفاده از کدهای AC II می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Shadow-of-Mordor-Promotional-Image-621x330.jpg

اکثر ما با مشاهده گیم پلی نسخه pre-alpha بازی Middle-earth: Shadow of Mordor یاد یک چیز اتفادیم .... و آن Assassin’s Creed بود. بازی ساخته شده توسط Monolith بسیار شبیه به سری معروف Ubisoft است و اینطور که به نظر میرسد، فقط ما نیستیم که چنین فکری را می کنیم. مسئول ارشد سابق در ساخت Assassin’s Creed 2، آقای Charles Randall با تماشای ویدئوی منتشر شده شوکه شدند. این قضیه تا حدی است که ایشان Monolith و Warner Bros را متهم به استفاده از کد و asset های عنوان ساخته شده توسط Ubisoft می کنند. مکالمه آقای Randall با یک سری از کابران توئیتر بدین شرح است.

74658919173599668524.jpg

Charles Randall:
جدا کسی می تواند به من بگوید که چطور کد و asset های Assassin’s Creed 2 سر از Middle-earth: Shadow of Mordor در آورده است؟
کاربر:
قصد توهین ندارم اما این بیشتر به مانند یک بتمن است تا AC 2. انیمیشن های بالا رفتن از موانع به کنار.
Charles Randall:
من دو سال را با AC 2 سپری کردم. با نگاه کردن آن را خواهم شناخت.
Ubisoft و Warner Bros هنوز پاسخی در رابطه با این مسئله ارائه نکرده اند. شاید هم هیچ وقت ما متوجه حقیقت نشویم. نظر شما چیست؟
DSO

-------------
آپدیت
طراح این بازی آقای Michael de Plater (که زمانی بر روی Assassin’s Creed هم کار می کردند) به این موضوع پاسخ داده اند:
ما چندان به این مسائل فکر نمی کردیم. فقط میخواستیم یک عنوان اکشن سوم شخص open-world را ارائه کنیم. حالا چون شما نبردهای تن به تن دارید و دشمن را در پشت مرزها نابود می کنید چنین مقایسه ای انجام می گیرد. این چیزی نبوده است که بخواهیم به عمد و با آگاهی تمام انجام بدهیم. به قتل رساندن افراد درجه بالا در Shadows of Mordor یک کلید مهم قلمداد می شود. چنین چیزهایی مختص Assassin’s Creed نیست. عناوین فراوانی وجود دارد که در آنها شما افرادی را از بین تعداد زیادی دشمن هدف قتل قرار می دهید. این بازی زحمت زیادی دارد. ساخت عناوین open-world مشکل است .... کسی نمی دانست چنین اتفاقی خواهد افتاد.
Via
Eurogamer

آخرین ویرایش:
فکر نمی‌کنم شخصیت Talion رو خود Tolkien نوشته باشه... ولی گذشته‌اش تا اینجا که افشا شده اینه که خودش و خانوادش توسط ارتش سائوران کشته میشن و بعد با یک سری نیروهای برزخی(؟) برمی‌گرده و تصمیم به انتقام می‌گیره. مثل اینکه گالوم هم در داستان هست

منم بعید می دونم . lotr هم داره مثل خیلی از IP های دیگه جنریک میشه،طرز دیدی که نسبت به دنیا توی بازی سازا به چشم می خوره اینه که اگه بعضی عناصر اصلی از دنیا رو داخل بازی داشته باشیم( تعدادی اسم، چند تا نژاد و ... ) کار تمومه. در حالی که اصالت دنیا توی جزئیات هست که حفظ میشه اینکه طراحا کتاب و تاریخچه ی دنیا رو مثل کتاب مقدس! :دی مد نظر داشته باشن و ازش منحرف نشن. کاری که با Talion شده به نظرم زیاده روی توی برداشت آزاده.

چه فرقی میکنه یوبی سافت چون ترسیده این حرفو میزنه میترسه رقیب شه واسه ac

شما تریلر رو نگاه کن, عین ac هست! یعنی هر کسی که دو تا بازی رو دیده باشه به شباهت بی اندازشون می تونه پی ببره.حتی انمیشین راه رفتن روی طناب هم همونه!

آخرین ویرایش:
چون برای من یکی از منفور ترین سبک ها همین RPGـه .
دوست دارم یه بازی درست حسابی از Middle Earth و LOTR ببینم که استراتژی یا RPG نباشه
خوب اتمسفر و فضاي LOTR سبك RPG OW بهش ميخوره كه تا حالا چيز خوبي نيومده:d البته اين نظر منه چون توي Middle earth يك بازي RPG خيلي لذت بخشه:d
البته اين War in the North من باهاش حال كردم نميدونم كسي اينجا از اون خوشش اومد با نه

خوب اتمسفر و فضاي LOTR سبك RPG OW بهش ميخوره كه تا حالا چيز خوبي نيومده:d البته اين نظر منه چون توي Middle earth يك بازي RPG خيلي لذت بخشه:d
البته اين War in the North من باهاش حال كردم نميدونم كسي اينجا از اون خوشش اومد با نه
دو مرتبه به صورت 3 نفره بازی رو 1000 تایی یا همون پلت کردیم :دی

دوست دارم یه بازی درست حسابی از Middle Earth و LOTR ببینم که استراتژی یا RPG نباشه

من به شخصه سبک مورد علاقم rpg هست.
به هر حال هر کی از یه سبک خوشش میاد از یه سبک بدش میاد. درست و حسابی بودن بازی به این چیزا که نیست.

ما دیگه تقریبا همه نوع سبکی از LoTR داریم:d
RPG، استراتژی، اکشن سوم شخص و شبیه ساز(:d) و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or