Charles Randall استدیو Monolith را متهم به استفاده از کدهای AC II می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Shadow-of-Mordor-Promotional-Image-621x330.jpg

اکثر ما با مشاهده گیم پلی نسخه pre-alpha بازی Middle-earth: Shadow of Mordor یاد یک چیز اتفادیم .... و آن Assassin’s Creed بود. بازی ساخته شده توسط Monolith بسیار شبیه به سری معروف Ubisoft است و اینطور که به نظر میرسد، فقط ما نیستیم که چنین فکری را می کنیم. مسئول ارشد سابق در ساخت Assassin’s Creed 2، آقای Charles Randall با تماشای ویدئوی منتشر شده شوکه شدند. این قضیه تا حدی است که ایشان Monolith و Warner Bros را متهم به استفاده از کد و asset های عنوان ساخته شده توسط Ubisoft می کنند. مکالمه آقای Randall با یک سری از کابران توئیتر بدین شرح است.

74658919173599668524.jpg

Charles Randall:
جدا کسی می تواند به من بگوید که چطور کد و asset های Assassin’s Creed 2 سر از Middle-earth: Shadow of Mordor در آورده است؟
کاربر:
قصد توهین ندارم اما این بیشتر به مانند یک بتمن است تا AC 2. انیمیشن های بالا رفتن از موانع به کنار.
Charles Randall:
من دو سال را با AC 2 سپری کردم. با نگاه کردن آن را خواهم شناخت.
Ubisoft و Warner Bros هنوز پاسخی در رابطه با این مسئله ارائه نکرده اند. شاید هم هیچ وقت ما متوجه حقیقت نشویم. نظر شما چیست؟
DSO

-------------
آپدیت
طراح این بازی آقای Michael de Plater (که زمانی بر روی Assassin’s Creed هم کار می کردند) به این موضوع پاسخ داده اند:
ما چندان به این مسائل فکر نمی کردیم. فقط میخواستیم یک عنوان اکشن سوم شخص open-world را ارائه کنیم. حالا چون شما نبردهای تن به تن دارید و دشمن را در پشت مرزها نابود می کنید چنین مقایسه ای انجام می گیرد. این چیزی نبوده است که بخواهیم به عمد و با آگاهی تمام انجام بدهیم. به قتل رساندن افراد درجه بالا در Shadows of Mordor یک کلید مهم قلمداد می شود. چنین چیزهایی مختص Assassin’s Creed نیست. عناوین فراوانی وجود دارد که در آنها شما افرادی را از بین تعداد زیادی دشمن هدف قتل قرار می دهید. این بازی زحمت زیادی دارد. ساخت عناوین open-world مشکل است .... کسی نمی دانست چنین اتفاقی خواهد افتاد.
Via
Eurogamer

آخرین ویرایش:
بالاخره موفق شدم ببینم تریلر رو، آره واقعا انیمیشن هاش کپی AC هست یه جاهایی هم بدجور شبیه ویچره، ولی خدایی نمایشش خیلی خوب بود به نظر من، واسه ی من که طرفداره دنیای ارباب حلقه ها و Hobbit و نوشته های Tolkien هستم عالیه. منم فکر میکنم برای اولین بار شاهد یه عنوان خوب از این سری داستان در مدیومی غیر از مدیوم سینما باشیم، یعنی در حقیقت خیلی امیدوارم که اینطور بشه.
اینم لینک دانلودش اگه کسی خواست:
http://cdn-files1.playerattack.com/...h-Shadow-of-Mordor---Gameplay-Walkthrough.mp4

شما که طرفدار tolkien هستی، حس نکردی جو بازی حتی از دید دنیای lotr هم زیادی تخیله؟ شخصیت های lotr همیشه یه سری محدودیت های عمده داشتن و همین هم بود که جذابشون می کرذ، هری پاتر نبود که هر بچه ای یه چوبی دستش باشه هر کاری دلش خواست کنه. جادو و قدرت های ماوراءالطبیعه محدود و پرهزینه بود. چند بار ما چه توی کتاب یا فیلم دیدیم که گندالف هی غیب و ظاهر بشه؟ :دی یکی از چند جادوگر برجسته ی middle earth از قدرتش فقط بعضی اوقات اونم به صورت محدود استفاده می کرد. یا لرد های الف هم به همین شکل ، حتی الامکان از قدرتشون استفاده نمی کردن. اما اینجا شخصیتی داریم که اینجوری که بوش میاد به هیچی محدود نیست و به وفور از انواع قدرت های ماوراءالطبیعه استفاده می کنه. یه جورایی قید و بند دنیای lotr رو با این پیش زمینه ای که واسه این شخصیت درست کردن، از بین بردن.

شما که طرفدار tolkien هستی، حس نکردی جو بازی حتی از دید دنیای lotr هم زیادی تخیله؟ شخصیت های lotr همیشه یه سری محدودیت های عمده داشتن و همین هم بود که جذابشون می کرذ، هری پاتر نبود که هر بچه ای یه چوبی دستش باشه هر کاری دلش خواست کنه. جادو و قدرت های ماوراءالطبیعه محدود و پرهزینه بود. چند بار ما چه توی کتاب یا فیلم دیدیم که گندالف هی غیب و ظاهر بشه؟ :دی یکی از چند جادوگر برجسته ی middle earth از قدرتش فقط بعضی اوقات اونم به صورت محدود استفاده می کرد. یا لرد های الف هم به همین شکل ، حتی الامکان از قدرتشون استفاده نمی کردن. اما اینجا شخصیتی داریم که اینجوری که بوش میاد به هیچی محدود نیست و به وفور از انواع قدرت های ماوراءالطبیعه استفاده می کنه. یه جورایی قید و بند دنیای lotr رو با این پیش زمینه ای که واسه این شخصیت درست کردن، از بین بردن.
حرفت درسته، قبول دارم، ولی چیزی که مطرح هستش اینه که این داستان اینبار در مدیوم گیم داره روایت میشه نه سینما، ضمن اینکه بازی ظاهرا یه برداشت آزاد از Middle Earth هستش تا حدودی و دقیقا در قید و بند نوشته و اثر Tolkien نیست، و چون یه عنوان گیم به حساب میاد طراح گیم پلی ممکنه برای پیشبرد اهدافش در بازی گاها دخل و تصرفی هم در عنوان ایجاد کنه( که خوب صد در صد یه چیز 50 50 هستش برای مخاطبان از لحاظ جذب شدن به اثر). ولی خب در کل همین که بازی در سرزمین میانه هستش و اقتباسی از آثار Tolkein انجام شده واسه ی من جذابیت زیادی داره، البته باید صبر کرد و نمایش های بیشتری از بازی دید و همینطور داستان هم باید صبر کنیم تا عرضه ی بازی تا ببینیم چیکار کردن:)
. ولی خب آره منم با کلیت حرفتون موافقم، هر چی بیشتر وفادار بمونن به اثر خیلی بهتر و جذابتره، در کل امیدواریم به عنوان، هم به خاطر کلیت اثر هم به خاطر استودیوی پر آوازه ی Monolith .

والا اینقدر ها هم کم نبوده استفاده از جادو جنبل. همین حلقه خودش آخرت جادو جنبله. قیام رودخانه بر روی سوارهایی که فرودو رو دنبال میکردن، زنده شدن گندالف در قالب گندالف سفید و خیلی از مورد های دیگه واقعا همشون جادو بودن. حالا اینا هیچ، شما اگه سیلماریلیون رو بخونید چیزهایی هست که جادو جنبل پیششون لنگ میندازن :دی

بازی که خود AC بود، ولی من ترجیح می دم اگر قراره اکشن از LOTR بسازن یه چیزی مثه GoW بسازن، یه H&S ـه خشن و سرعتی! اگر هم قرار نیست اکشن بسازن هم یه RPG خفن بسازن یه چیزی مثه DA:O.
من با بازی های استراتژیک سری Middle Earth هم کلی حال کردم، کلاً انعطاف پذیری این سری داستان برای بازی شدن خیلی بالاست:دی

فقط GOW شبیه GOW ;;)

والا اینقدر ها هم کم نبوده استفاده از جادو جنبل. همین حلقه خودش آخرت جادو جنبله. قیام رودخانه بر روی سوارهایی که فرودو رو دنبال میکردن، زنده شدن گندالف در قالب گندالف سفید و خیلی از مورد های دیگه واقعا همشون جادو بودن. حالا اینا هیچ، شما اگه سیلماریلیون رو بخونید چیزهایی هست که جادو جنبل پیششون لنگ میندازن :دی

اونو نصفه خوندم، اما خب خیلی چیزا هستن که بسته به موقعیت دارنده قدرت فرق می کنه. هیچ کدوم از این قدرت ها به این سادگی بروز نکردن. مثلا زنده شدن گندالف اگر به صورت مداوم اتفاق میفتاد یه حرفی. حلقه هم که "حلقه" است! قدرتمندترین جادوی ممکن رو باید داشته باشه که حتی اونم اگر دست آدم معمولی بود کار آنچنانی نمی کرد. مشکل من با جادو جنبل نیست. مشکلم با اینه که جادو خیلی به وفور استفاده میشه اونم توسط یه آدم به نسبه معمولی.توی lotr همه ی شخصیت ها یه احتیاطی توی استفاده از قدرتاشون می کردن.این شخصیت اما، هر دقیقه 10 12 تا جادوی سنگین انجام میده! حلقه ی سائورون هم بعید میدونم اینقدری که wraith قدرت داره، بهش قدرت می داد!

خلاصه اینکه این وفور استفاده از جادو، یه کم از اصالت بازی کم کرده.خلاقیت خوبه ولی وقتی یه IP پرسابقه و غنی مثل LOTR میگیرن، به نظرم حتی الامکان باید از استفاده از چیزای من درآوردی دوری کنن. سعی کنن چیزایی که مثلا توی کتاب به صورت جزئی بهشون پرداخته شده بوده رو بال و پر بدن. نه اینکه یه شخصیت با قدرت هایی که تناسبی با دنیای LOTR نداره از خودشون در بیارن و روش گیم پلی بسازن. این Talion با این قدرت های wraith عملا یکی از قدرتمندترین و افسار گسیخته ترین شخصیت های lotr باید باشه!

به نظرم می تونستن یه IP دیگه به جز LOTR رو بگیرن و روش این چیزا رو پیاده کنن، جو بازی اگه قرار نیست LOTR باشه، اسمش هم نباشه فرق چندانی نمی کنه.

آخرین ویرایش:
در اینکه شباهت بسیار زیادی به AC داره هیچ شکی نیست ولی خب من که خیلی ازش خوشم اومد. همیشه دوست داشتم یه اکشن درست و حسابی از دنیای LotR ببینم و خب ظاهرا Shadow of Mordor قراره این خواسته رو بر آورده کنه.

اونو نصفه خوندم، اما خب خیلی چیزا هستن که بسته به موقعیت دارنده قدرت فرق می کنه. هیچ کدوم از این قدرت ها به این سادگی بروز نکردن. مثلا زنده شدن گندالف اگر به صورت مداوم اتفاق میفتاد یه حرفی. حلقه هم که "حلقه" است! قدرتمندترین جادوی ممکن رو باید داشته باشه که حتی اونم اگر دست آدم معمولی بود کار آنچنانی نمی کرد. مشکل من با جادو جنبل نیست. مشکلم با اینه که جادو خیلی به وفور استفاده میشه اونم توسط یه آدم به نسبه معمولی.توی lotr همه ی شخصیت ها یه احتیاطی توی استفاده از قدرتاشون می کردن.این شخصیت اما، هر دقیقه 10 12 تا جادوی سنگین انجام میده! حلقه ی سائورون هم بعید میدونم اینقدری که wraith قدرت داره، بهش قدرت می داد!

خلاصه اینکه این وفور استفاده از جادو، یه کم از اصالت بازی کم کرده.خلاقیت خوبه ولی وقتی یه IP پرسابقه و غنی مثل LOTR میگیرن، به نظرم حتی الامکان باید از استفاده از چیزای من درآوردی دوری کنن. سعی کنن چیزایی که مثلا توی کتاب به صورت جزئی بهشون پرداخته شده بوده رو بال و پر بدن. نه اینکه یه شخصیت با قدرت هایی که تناسبی با دنیای LOTR نداره از خودشون در بیارن و روش گیم پلی بسازن. این Talion با این قدرت های wraith عملا یکی از قدرتمندترین و افسار گسیخته ترین شخصیت های lotr باید باشه!

به نظرم می تونستن یه IP دیگه به جز LOTR رو بگیرن و روش این چیزا رو پیاده کنن، جو بازی اگه قرار نیست LOTR باشه، اسمش هم نباشه فرق چندانی نمی کنه.
والا ظاهرا این شخصت رو خود تاکین نوشته. حالا راست و دروغش رو نمیدونم و اتفاقات هم قبل از ارباب حلقه ها می افته و این یارو هم انسان معمولی نیست و از مرگ برگشته :دی

نسخه دو و سه بازي كه از روي فيلم درست شده بود از بهترين بازي هاي عمر من هستن
اگه اينم حداقل سيستم كمبو شبيه اونا داشته باشه من يكي رو راضي ميكنه چون ازين دو تا خاطرات خيلي خوبي دارم
ولي از سيستم مبارزات اسسن خوشم نمياد و به نظرم به كار اين دنيا هم نمياد

يكي از منحوس ترين خريد هاي تاريخ خريده شدن Monolith توسط Warner Bros هستش.اساسي گند زدن به يكي از بهترين استديو هاي تاريخ.

F.E.A.R و Condemned 1,2 و No One Lives Forever كجا و اين مضخرفاتي كه جديدا ساختن كجا.كاش اين خريد هيچ وقت اتفاق نمي افتاد.

نه جون من RPG نه:(

چرا دقیقا؟ /:)

والا ظاهرا این شخصت رو خود تاکین نوشته. حالا راست و دروغش رو نمیدونم و اتفاقات هم قبل از ارباب حلقه ها می افته و این یارو هم انسان معمولی نیست و از مرگ برگشته :دی

فکر نمی‌کنم شخصیت Talion رو خود Tolkien نوشته باشه... ولی گذشته‌اش تا اینجا که افشا شده اینه که خودش و خانوادش توسط ارتش سائوران کشته میشن و بعد با یک سری نیروهای برزخی(؟) برمی‌گرده و تصمیم به انتقام می‌گیره. مثل اینکه گالوم هم در داستان هست

نه جون من RPG نه:(
اتفاقا برای LOTR باید با سبک RPG از روش رد شد/:)

همینجوری:
من با اون یارو Conquest هم به شدت حال کردم چون دقیقا ما رو میبرد وسط ارباب حلقه ها:d

مثل اینکه گالوم هم در داستان هست
اسمیگل (یا به قولی سمه آگول!) حکم امضای ارباب حلقه ها رو داره:d نباشه اصن یه چیزی کمه و از نمرات بازی کم میشه. لول:d

WOW تریلرش رو دیدم عجب بازی بود :-o
این یدفعه از کجا سر در اورد تا حال اسمشم نشنیده بودم
خیلی شبیه AC بود
برای چه پلتفروم هایی میاد منتظرشم خوشم اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or