Charles Randall استدیو Monolith را متهم به استفاده از کدهای AC II می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Shadow-of-Mordor-Promotional-Image-621x330.jpg

اکثر ما با مشاهده گیم پلی نسخه pre-alpha بازی Middle-earth: Shadow of Mordor یاد یک چیز اتفادیم .... و آن Assassin’s Creed بود. بازی ساخته شده توسط Monolith بسیار شبیه به سری معروف Ubisoft است و اینطور که به نظر میرسد، فقط ما نیستیم که چنین فکری را می کنیم. مسئول ارشد سابق در ساخت Assassin’s Creed 2، آقای Charles Randall با تماشای ویدئوی منتشر شده شوکه شدند. این قضیه تا حدی است که ایشان Monolith و Warner Bros را متهم به استفاده از کد و asset های عنوان ساخته شده توسط Ubisoft می کنند. مکالمه آقای Randall با یک سری از کابران توئیتر بدین شرح است.

74658919173599668524.jpg

Charles Randall:
جدا کسی می تواند به من بگوید که چطور کد و asset های Assassin’s Creed 2 سر از Middle-earth: Shadow of Mordor در آورده است؟
کاربر:
قصد توهین ندارم اما این بیشتر به مانند یک بتمن است تا AC 2. انیمیشن های بالا رفتن از موانع به کنار.
Charles Randall:
من دو سال را با AC 2 سپری کردم. با نگاه کردن آن را خواهم شناخت.
Ubisoft و Warner Bros هنوز پاسخی در رابطه با این مسئله ارائه نکرده اند. شاید هم هیچ وقت ما متوجه حقیقت نشویم. نظر شما چیست؟
DSO

-------------
آپدیت
طراح این بازی آقای Michael de Plater (که زمانی بر روی Assassin’s Creed هم کار می کردند) به این موضوع پاسخ داده اند:
ما چندان به این مسائل فکر نمی کردیم. فقط میخواستیم یک عنوان اکشن سوم شخص open-world را ارائه کنیم. حالا چون شما نبردهای تن به تن دارید و دشمن را در پشت مرزها نابود می کنید چنین مقایسه ای انجام می گیرد. این چیزی نبوده است که بخواهیم به عمد و با آگاهی تمام انجام بدهیم. به قتل رساندن افراد درجه بالا در Shadows of Mordor یک کلید مهم قلمداد می شود. چنین چیزهایی مختص Assassin’s Creed نیست. عناوین فراوانی وجود دارد که در آنها شما افرادی را از بین تعداد زیادی دشمن هدف قتل قرار می دهید. این بازی زحمت زیادی دارد. ساخت عناوین open-world مشکل است .... کسی نمی دانست چنین اتفاقی خواهد افتاد.
Via
Eurogamer

آخرین ویرایش:
این خیلی اتهام جدی‌ـه. چارلز راندل مسئول طراحی بخش مبارزه ACII بوده! :-o

ــــــــــــ

آپدیت:

- به نقل از gamezone.com:
Randall acknowledged that Ubisoft could have licensed the code or struck some sort of deal with Warner Bros., but we've contacted the Shadow of Mordor developer for additional information

راندل اذعان کرده که احتمال دارد یوبی‌سافت کدها را لایسنس و یا با سازندگان Shadow of Mordor مبنی بر استفاده از آنها، قراردادی بسته باشد. CVG، منبع اصلی خبر، برای اطلاعات بیشتر با استدیوی Monolith در مکاتبه است.

[Gamezone]

آخرین ویرایش:
من که به شخصه از خدامه از کدهای AC II استفاده کنن یکی از بهترین بازیهای عمرم بود که بیشتر از ده بار تمومش کردم :bighug: درست هم میگن گیم پلی شیبه به AC II هستش

من که کلا اساسین بازی نکردم ولی عکس این بازی خیلی خوشم اومد
بازی Middle-earth: Shadow of Mordor انشالله که استراتژیک نیست و بر روی PC میاد؟

تريلر بازي الان ديدم،اين Charles Randall حق داره اينقدر عصباني بشه:d
بازي يك نسخه جديد AC فقط داستان و مكان بازي مربوط ميشه به Lords of the Rings :|

تریلر رو دیدم . حرکت از روی Zip-Line و بالا رفتن از موانع شبیه AC بوده ولی تو انیمیشن مبازات شباهتی ندیدم .
در هر صورت بازی خیلی جالبی تو راهه و قراره همه باهاش حال کنیم:x

تریلر رو دیدم. اصلا از بازی خوشم نیومد. یعنی هیچ چیزش شباهت به ارباب حلقه ها نمیداد. اون از انیمیشن ها ضایع AC، اون از سبک مبارزاتش که دقیقا AC بود، طرز گذاشتن شمشیرهاش Witcher بود و ...

بازی باحالیه خوشم امد از تمام بازی ها بهترین بخش ها رو برداشته تا بازی درست کنه به نظر من که واقعا هم عالیه اتفاقا به نظر من کارشون حرف نداشته .:d

یه بخشی رو از BIO برداشته یه بخشی از INFAMOUS یه بخشی از AC یه بخشی هم از BATMAN به نظر من که کاروشن حرف نداشته .:d

به قولی استفاده از کار بقیه و جمع کردن یه بازی هم هنره که اینها داشتن به نظر من واقعا هم خوب کار کردن .;)

من که خیلی خوشم اومد ازش! نکته ی مثبتش اینجاست که برای اولین بار یه بازی تحت لیسانس LOTR تحت تاثیر اقتباس سینمایی نیست! سعی کردن برداشت کاملا جدیدی از LOTR داشته باشن و این از اسم بازی هم مشخصه. گیم پلی هم اگر چه تقلیدی از AC و حتی بعضی جاها Witcher بود ولی روان و لذت بخش به نظر می رسید.
در کل من امیدوارم بالاخره یه اکشن خوب از سرزمین میانه ببینیم،حسرت به دل موندیم این همه سال :| امیدورام این بازی در نسل جدید هم بهانه ای برای تولد مجدد استودیوی Monolith باشه، چه قدر دوست داشتیم یه زمانی این استودیو رو!

بازی خیلی متوسطه یعنی قابل قبول نیست به عنوان بازی جدید
بازی کپی AC حرکت ها رو انجام میده
و این که به نظر بازی خیلی کنده :| ای کاش شخصییت هم یه خورده قد بلند تر بود :|
خوبیش اینه از این بازی های نقش افرینی مزخرف نیست این بار
فقط مونده یه The Hobit استراتژیک بدن که استاتژیک سری LOTR خیلی عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or