Rohshen
کاربر سایت
Wii U Title Keysسلام.
Title Key بازی Super Mario Maker NTSC-U (USA) چیست؟ در اینترنت گشتم نسخه EUR را پیدا کردم ولی نسخه USA نبود.
با تشکر.
روی گزینه title keys بالا سمت چپ کلیک کنید.
Wii U Title Keysسلام.
Title Key بازی Super Mario Maker NTSC-U (USA) چیست؟ در اینترنت گشتم نسخه EUR را پیدا کردم ولی نسخه USA نبود.
با تشکر.
سلام دوست عزیزسلام.
با تشکر.
کدوم نسخه ماریو رو بازی میکنیددوستان چجوری بازی سیو میشه من ماریو رو اجرا میکنم ولی چند مرحله رفتم خارج شدم دوباره از اول باید برم
New Super Mario Bros U بازی میکنم کاملا روونکدوم نسخه ماریو رو بازی میکنید
دوستانی که توی اجرای بازی newsuper mario bros و luigig bros مشکل دارند فایل زیر رو دانلود کنند و به مسیر زیر کپی کنند
این مسیر توی پوشه امولاتور هست
mlc01\sys\title\0005001b\10056000\content
https://mega.nz/#!iodU3KaR!VeP1K3xs6PXp1LOgeouxrGh35JpYcuq_UiSHHSgdv5Q
این فایل آپدیت بازیه که توسط بنده دستکاری شده و برای امولاتور ساخته شده تا بازی قابل اجرا بشهین فایل رو از کجا اوردی دوست عزیز؟
همه بازیها به این فایلا نیاز دارن؟
یا فقط برا همین نسخه بازیه؟
یوشی خیلی از نسخه هاش روی cemu کار نمیکنه صبر کنید تا ورژن های بعدی بیادقربون دست پس لطف کن برا یوشی هم درست کنید بی زحمت
دوست عزیز کلید + رو بزن (ببین خودت چی تعبیش کردی) بعد کویک سیو کندوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من بازی ماریو بازی میکنم ولی هر کاری میکنم سیو نمیشه یعنی سیو میکنم خارج میشم و بعدا که میخوام بازی کنم از اول دوباره باید برم ؟؟؟ کسی میتونه کمک کنه چجوری سیو میشه کرد که از اول نیاد