aminstedio
کاربر سایت
سیستمتون خوبه حدودا مثل برا منه.بعضی بازی ها عالی اجرا میشن بعضیا نه دانکی خوب اجرا نمیشه حدودا 10-12 فریم میگیرید ولی سوپر ماریو رو 60 میگیریدسلام دوستان
واسه اجرای این امولاتور سیستم قوی میخواد ؟؟؟
سیستم من اینه :
i3 4130
460gtx
ram 4
میخواستم بپرسم با این سیستم بازی :
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
اجرا میشه ؟؟؟
کسی این بازی رو اجرا کرده ؟؟
برا منم یه مقدار خیلی کم میشه ولی فریمم خیلی پایینه.مشکل از خود ایمولاتوره در مراحل ابتدایی هستشکسی از دوستان هست بازی Donkey Kong Country: Tropical Freeze
رو اجرا کرده باشه ؟؟؟
واسه من بعد از لودینگ یه جورایی حالت برفک میشه ؟؟؟
کسی از دوستان میدونه مشکل از چیه ؟؟
داداش یک فایل سیو جدید تو اینترنت هست فولدری که با 9 شروع میشه جایگزین مال خودت کن درست میشه. بازی یا 1.6.1 سریع شده ولی هنگ داره بهتره با 1.6.0 بازی کنی.کسی از دوستان هست بازی Donkey Kong Country: Tropical Freeze
رو اجرا کرده باشه ؟؟؟
واسه من بعد از لودینگ یه جورایی حالت برفک میشه ؟؟؟
کسی از دوستان میدونه مشکل از چیه ؟؟
بله اجرا میشه ولی فریم پایینه و مشکل تکسچر دارهدوستان بایونتا اجرا میشه با این ???واینکه میشه لینک دانلود ماریو بدین که داستان نداشته باشه راحت بشه بازی کرد
متاسفانه لینک سایت top2download خراب شدند و نمیشه ازشون دانلود کرد...سلام.
کسی سایتی رو سراغ داره که لینک مستقیم دانلود بازی Fatal Frame 5 با فرمت wud رو داشته باشه؟ (لطفا این دو تا سایت نباشن: portalroms و wiiuiso)
از سایت nintendoland فرمت rpx رو دانلود کردم ولی کرش میکنه، با اینکه آخرین نسخه شبیه ساز دارم. در حالیکه تو یوتوب بعضیا با نسخه های پایین تر هم بازی رو اجرا کردن.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
راستی Mario Kart 8 رو میتونید از سایت top2download دانلود کنید.خودم دانلود کردم و دارم بازی میکنم.