بنده به شخصه راهی پیدا نکردم باید بپرسم چون اولش ژیرسکوپی هست ببینید با تنظیم کردن گیم پد در قسمت input بر روی حالت پرو کنترلر میشه درستش کرد یا خیراقا واسه SPLATOON چ کنیم؟ واسه بالا پایین نگا کردن ؟
باز تفاوتی نمیکنه خرابه.سلام.
کسی سایتی رو سراغ داره که لینک مستقیم دانلود بازی Fatal Frame 5 با فرمت wud رو داشته باشه؟ (لطفا این دو تا سایت نباشن: portalroms و wiiuiso)
از سایت nintendoland فرمت rpx رو دانلود کردم ولی کرش میکنه، با اینکه آخرین نسخه شبیه ساز دارم. در حالیکه تو یوتوب بعضیا با نسخه های پایین تر هم بازی رو اجرا کردن.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
راستی Mario Kart 8 رو میتونید از سایت top2download دانلود کنید.خودم دانلود کردم و دارم بازی میکنم.
بله کاملا درسته ولی خب خوببش اینه که چند تا بازی واقعا عالی شدن دانکی کونک کلا با امولاتورها همیشه ناسازگاره . از نسخه snes بگیر تا این cemu همیشه با زحمت زیاد تونستن درستش کننتو دانکی کونگ نصبت به ورژن قبلی افت فریم بیشتر داره و هنوز بعضی جاها مشکل گرافیکی داره مثلا موز رو میگیره خط خطی میره بالا.فیلمشم درست پخش نمیکنه.
درسته البته یه نسخه wii داره که با دلفین عالی اجرا میشه ولی در کل ایمولاتور خوبیه ولی موندم چرا از تمام هسته های cpu استفاده نمیکنه و مثل این که ایمولاتورش gpu بیسه هرکی گرافیک قوی تری داره فریم بالاتری میگیره.بله کاملا درسته ولی خب خوببش اینه که چند تا بازی واقعا عالی شدن دانکی کونک کلا با امولاتورها همیشه ناسازگاره . از نسخه snes بگیر تا این cemu همیشه با زحمت زیاد تونستن درستش کنن
داداش همون دلفینم تا نسخه 4.0.2 ایرادات داشت تا توی نسخه پنج حل شد کاملادرسته البته یه نسخه wii داره که با دلفین عالی اجرا میشه ولی در کل ایمولاتور خوبیه ولی موندم چرا از تمام هسته های cpu استفاده نمیکنه و مثل این که ایمولاتورش gpu بیسه هرکی گرافیک قوی تری داره فریم بالاتری میگیره.
درسته دقیقا اول راهه.داداش همون دلفینم تا نسخه 4.0.2 ایرادات داشت تا توی نسخه پنج حل شد کاملا
این امولاتور فعلا اول راهه کم کم ردیف میشه غمت نباشه