CD Projekt: هیچگونه ریسکی در میزان فروش بازی The Witcher 3 وجود ندارد

Sorena Asadi

کاربر سایت
the-witcher-3-wild-hunt-3_1636534161.jpg

طی مصاحبه ای که Reuters با مدیر عامل استدیو لهستانی CD Projekt انجام داده ایشان به صورت کاملا واضح به این موضوع اشاره کرده که انها هیچگونه نگرانی بابت به فروش نرفتن این بازی در صورت عدم موفقیتش نخواهند داشت. Adam Kicinski در اینباره میگوید:

"با توجه به کسب کاری که ما داریم هیچگونه خطری در میزان فروش بازی The Witcher 3 وجود ندارد ، این بازی یکی از مورد انتظارتین بازی های جهان بوده و تمامی فروشگاه ها تمایل به فروشش دارند."

این استدیو در سال 1994 در یک اتاق زیر شیروانی در پایتخت کشور لهستان تاسیس شد و هم اکنون دارای سرمایه 450 میلون دلاری میباشد. مدیر عامل این استدیو اضافه کرد:

"ارزشی که توزیع کنندگان در رابطه با تضمین بازی The Witcher 3پیش بینی میکنند نسبت به دوره های قبلی چندین برابر شده است."

بازی The Witcher 3 قرار است در تاریخ 20 فوریه سال 2015 برای کنسول های Xbox One ، PS4 و رایانه های شخصی منتشر شود.

منبع

آخرین ویرایش:
طرف چه متوازعه ، Wild Hunt یکی از مورد انتظار ترین بازیهای نسل نیست، مورد انتظارترین بازی نسل هستش....من از وقتی که Trailer رو دیدم، هر روز توی گوگل سرچ میکنم ببینم خبر جدیدی راجع بهش اومده یا نه، هردفعه میبینم سایتی یا مجله ای مقاله ای راجع بهش نوشته میرم پسته میارم میشکنم و با علاقه مقاله رو میخونم، واقعا استدیو با استعدادی هستن، توی این نسل روی خیلی از استدیو هایی که سابقه های چندین و چند ساله داشتن رو کم کردن به سادگی.

بله، سه سری منتقد احمق به به نسخه 2 نمراتی مثل 5.5 و ... دادند:|

باید یکی خفه میکرد اونهارو Witcher 2 بهترین بازی نسل قبل بود!

- - -ویرایش - - -

با این چیزهای که تو بازی قرار دادن معلومه فروشش تضمین شده هست تو بازی حسنی و خپل هم همچین چیزای بود 10 میلیون فروش می کرد :d

خیلی Comment بچه گانه ای بودش.(البته اگر واقعا چیزی که گفتی رو باور داری)

باید یکی خفه میکرد اونهارو Witcher 2 بهترین بازی نسل قبل بود!

بازی خوبی بود ولی اصلا نمیشه گفت بهترین بود...قسمت های خوبش عالی بودن ولی یه سری قسمت هاش از بس مشکل داشتن من موندم چطور کسی توی سازنده ها متوجه اونا نشده بود. امیدوارم این کی اون اشتباهات رو نداشته باشه.

من که فن ویچر هستم اصلا بنظرم ویچر 2 بهترین RPG نسل قبل نبوده و نیست! مشکلاتی داشت که از شاهکار بودنش جلوگیری می کرد که تو این شماره قطعا برطرف میشه.

روی اخرین درجه سخت نبود؟ من داغون شدم
قبول دارم بازی سختی بود.
اگر شیوه مبارزه رو بلد نمیبودی حتی رو درجه easy هم سخت بود.ولی وقتی یاد میگرفتی که چطور مبارزه کنی دیگه فقط لذت بخش بود نه سخت.

بهترین بازی نقش افرینی نسل قبل de us ex : human revelotion یا سری mass effect بود.
ویچر 2 فقط یک بازی خوب بود.

Kidding me?:d
مس افکت همشون در یه سطح نبودن، Deus-Ex هم بازی خوبی بود ولی در حد و اندازه سری های قبلش نبود. با این وجود از هر لحاظ (داستان پردازی، گیم پلی، گرافیک(!)، طراحی محیط و .....) بخوایم حساب کنیم Witcher نسبتا بهتر بود.

- - -ویرایش - - -

الکی بحث نکنید بهترین RPG نسل قبل skyrim بود و هیچ شکی هم توش نیست :d

چقدر ما سر این مسئله بحث کردیم توی تاپیک خودش آقا:d Skyrim همون Oblivion مال 6 سال قبلش بود با اژدها و گرافیک بیشتر....

- - -ویرایش - - -

من که فن ویچر هستم اصلا بنظرم ویچر 2 بهترین RPG نسل قبل نبوده و نیست! مشکلاتی داشت که از شاهکار بودنش جلوگیری می کرد که تو این شماره قطعا برطرف میشه.

چه مشکلاتی؟

مس افکت همشون در یه سطح نبودن، Deus-Ex هم بازی خوبی بود ولی در حد و اندازه سری های قبلش نبود. با این وجود از هر لحاظ (داستان پردازی، گیم پلی، گرافیک(!)، طراحی محیط و .....) بخوایم حساب کنیم Witcher نسبتا بهتر بود.
داستان ویچر از de us ex بهتر بود؟!گیم پلی ان بهتر بود؟! جو سنگین و جامعه شناختی بازی ! de us ex را با ویچر مقایسه میکنی! در ضمن این قسمت از de us ex فقط در حد اندازه قسمت اول نبود وگرنه بعد از ان بهترین قسمت بود
داستان de us ex یک از بهترین داستان های ( به نظر من بهترین داستان) نسل قبل را داشت. داستانی که تو زندگی ما جریان داره. داستان سوء استفاده از تکنولوژِی ، داستان سیاسی ، اجتماعی و....

چقدر ما سر این مسئله بحث کردیم توی تاپیک خودش آقا:d Skyrim همون Oblivion مال 6 سال قبلش بود با اژدها و گرافیک بیشتر....
حالا الان ربطش به اینکه skyrim بهترین بوده چیه ؟ یعنی مثلا فرض بگیریم aventador بهترین ماشینی تولید شده تو سال تولیدش بوده اما بگیم چون خیلی شبیه reventon بوده بهترین ماشین اون سال نیست ( البته من کلا چیزی از ماشین سرم نمی شه فقط یک مثال زدم منظورمو برسونم :d)

چه مشکلاتی؟

همون اولیش که من مخم هنگ کرد این بود که نمیذاشت potion ها رو موقع جنگ بخوری. اون وفت من مجبور بودم اول برم ببینم دشمنا چیا هستن تا بفهمم چه potion های به درد بخور هستن بعد بازی رو باز load کنم و اون potion ها رو قبل از مبارزه استفاده کنم. آخه مسخره بازی از این بیشتر؟! چه کاریه خب میذاشتن مثل آدم هر موقع نیاز بود از potion ها استفاده کرد. والا Dark Souls هم با این همه سختی این کار رو نمی کنه!

حالا الان ربطش به اینکه skyrim بهترین بوده چیه ؟ یعنی مثلا فرض بگیریم aventador بهترین ماشینی تولید شده تو سال تولیدش بوده اما بگیم چون خیلی شبیه reventon بوده بهترین ماشین اون سال نیست ( البته من کلا چیزی از ماشین سرم نمی شه فقط یک مثال زدم منظورمو برسونم :d)

مثال ماشین واسه کسی زدی که کلا ازش بپرسی ماشین چیه میگه یه وسیله است که چهار تا چرخ داره و ایرانی ها به عنوان نشانه پرستیژ ازش استفاده میکنن:d (اصلا این مدل هایی که گفتی نمی دونم چی هستن:d)
آره دیگه وقتی انتظارات طرفدارانی مثل من رو میبرن بالا با بازی شاهکاری مثل Oblivion و بعد میان با Skyrim اون بازی فوق العاده رو Follow up میکنن باید آماده باشن واسه غر غر شنیدن:d چشمشون کور.

داستان ویچر از de us ex بهتر بود؟!گیم پلی ان بهتر بود؟! جو سنگین و جامعه شناختی بازی ! de us ex را با ویچر مقایسه میکنی! در ضمن این قسمت از de us ex فقط در حد اندازه قسمت اول نبود وگرنه بعد از ان بهترین قسمت بود
داستان de us ex یک از بهترین داستان های ( به نظر من بهترین داستان) نسل قبل را داشت. داستانی که تو زندگی ما جریان داره. داستان سوء استفاده از تکنولوژِی ، داستان سیاسی ، اجتماعی و....

Deus-Ex به ظاهر داستان عمیقی داره، مثل MGS ولی در واقع داستان کلیشه ای سیاسی پر از تئوری توطئه و غیره هستش که بیشتر شبیه رویای بچه های 5-6 ساله یا مردم بیسواد کشورهای جهان سومه، فقط فرق MGS و Deus-Ex اینه که MGS برعکس اون بازی کاراکتر های Compelling ی داره که باعث میشن آدم فراموش کنه تئوری ها چقدر بچه گانه است ولی Deus-Ex واقعا حداقل توی این قسمت هیچ کاراکتر آنچنان درخشانی توی داستان نداشت.(با این وجود به نظر من بازی به شدت زیبایی بود و یادش بخیر پلاتینیومش هم کردم) داستان Witcher ولی در عین حال سطحی به نظر میرسه ولی درواقع توی همون دیالوگ های کوچیک اشاره به مسائلی توش میشه که اکثر آدم ها حتی درک درستی هم ازش ندارن (گریز از سیاست، مسموم بودن تمام ایدئولوژی ها ، Dilemma انسان بودن و .....)

- - -ویرایش - - -

بهترین RPG نسل قبل New Vegas و 2 تا Soul بودن ویچر هم به نظرم باید یک مقدار سیستم مبارزشو بهبود بده

Demon's Souls که عزیزه:x ولی نمی دونم چرا Witcher 2 خیلی بیشتر به دلم نشست، به نظرم اینهمه ایرادی که از سیستم مبارزه هم گرفته میشه کمی بی پایه هستش، بازی درست بود که سخت بودش ولی با تمرین و تکرار قشنگ میشد روی سخت ترین حالت هم بازیرو انجام داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or