gamekhor2007
کاربر سایت
خوب بازی به دستم رسید و چپتر 1 رو تموم کردم.همین الان بهش نمره 9 رو میدم.خیلی خوبه بازی.خیلی باهاش حال میکنم.عاشق اینجور بازی ها هستم
بگرد:dکات اسکیناشو میشه رد کرد؟فقط در کات اسکیناش داره؟آخه بگردم ... بله ... داره .
عجب !!! GamesSot که قبله عالمه خيلی هاست به اين بازی مدال گرافيک داده بعد شما میگی گرافيکش افتضاحه ؟!واقعا بازی مسخره ای هست!
منو بگو که چه قد امید وار شده بودم , گرافیک که افتضاح!
مرحله ها الکی و .....
واقعا بازی مسخره ای هست!
منو بگو که چه قد امید وار شده بودم , گرافیک که افتضاح!
مرحله ها الکی و .....
سلام. قبلا سوال پرسيدم كسي جواب نداد. اگه ميشه جواب بديد.
1.بازي چند ساعت گيم پلي داره؟
2.بايد ديسك رو تو هارد بريزيم يا.........؟
ممنون
خوب بازی به دستم رسید و چپتر 1 رو تموم کردم.همین الان بهش نمره 9 رو میدم.خیلی خوبه بازی.خیلی باهاش حال میکنم.عاشق اینجور بازی ها هستم
احتیاجی به نصب روی هارد نداره.بعد از اتمام دیسک 1 دیسک دوم ازتون می خوادسلام. قبلا سوال پرسيدم كسي جواب نداد. اگه ميشه جواب بديد.
1.بازي چند ساعت گيم پلي داره؟
2.بايد ديسك رو تو هارد بريزيم يا.........؟
ممنون
شما داشتی دمو رو نگاه می کردی من داشتم بازی می کردم بعد من برم تهیه کنم؟!؟!؟عجب !!! GamesSot که قبله عالمه خيلی هاست به اين بازی مدال گرافيک داده بعد شما میگی گرافيکش افتضاحه ؟!
شما اول بازيرو بگير بازی کن بعد نظر بده.
من حالم از GOW بهم می خوره , ولی شما درک کنین , آدم یه بازی رو تو ذهنش خیلی عالی می سازه با پتانسیل بهترین بازی سوم شخص دهه بعد نا امید می شه!دوست من اگه شما عشق GOW هستی نیازی نیست بیای یه بازی که شبیهشه رو خراب کنی!به راحتی میتونی نخریش.کم لطفی هم حدی داره! این بازی هیچی هم نداشته باشه، گرافیک فوق العاده و خیره کننده ای داره این چیزیه که تو عکسا کاملا مشهوده.تازه کسایی که علاقه به امتیاز دهی و نقد سایتا دارن بهتره بدونن که سایت گیم اسپات این عنوان رو به عنوان یکی از برترین گرافیکهای نمایشگاه e3 2010 اعلام کرد.