Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
بالاخره قسمت اصلی بازی رو تموم کردم. داستانش واقعا قشنگ تموم میشه خیلی هم ناراحت کننده هست:( واقعا جو بازی اینقدر خوب بود که منو به اروپای مسیحی قرون وسطا برد.
یه سوال
این زوبک حرومزاده چرا هنوز زنده هست؟)x

به غیر از این زوبک,کارملیا هم زندست!!!
مثل اینکه این وسط فقط کرنل کشته شده!

له شدم سر پایانش:| یعنی دارم میمیرم واسه عرضه ی نسخه ی دوم! تازه خوبه امسال تجربه ش کردم، اونایی که سه سال پیش بازیش کردن رو بگو:(

به غیر از این زوبک,کارملیا هم زندست!!!
چطور؟ کجا به این مطلب اشاره شد؟:-/

اقا این گرافیکش چطوره؟ منظورم فریم و اینا نیست! کیفیت تکسچرها و... هست! تریلرهاشو دیدم خیلی جالب بود اما رو گرافیکش شک دارم البته گرافیک فنی

اقا این گرافیکش چطوره؟ منظورم فریم و اینا نیست! کیفیت تکسچرها و... هست! تریلرهاشو دیدم خیلی جالب بود اما رو گرافیکش شک دارم البته گرافیک فنی

گرافیک کیفیت تکسچرها ده برابر نسخه کنسولی 60 فریم راحت فیکسه مثل باقلوا .. حتما بازی کن
رو کنسول بزور 24 فریم میداد . رو مونیتور 23 اینچ 1080p بازی کردم هیچ باگ لگ ... هم ندیدم عالی پورت شده.

واقعا یکی از بهترین بازی های اخیر بود که تمومش کردم و خیلی لذت بردم! داستان خوب فریم عالی و گیم پلی جذاب و...... باعث شد خیلی حال کنم. منتظر نسخه دوم هستم:d

اونجایی که با دختره و اون قول سنگیش میرمیم به جنگ اون تایتان که سنگ پرت میکنه - موقعی سنگ پرت میکنه باید بگیرمش و پرتش کنم طرف خودش اما موقعی که سنگ رو میگیرم 4 جهت رو نشون میده که باید بزنم و سنگ رو برگردونم اما نمیدونم چطوری . باید چه دکمه هایی رو زد ؟

اونجایی که با دختره و اون قول سنگیش میرمیم به جنگ اون تایتان که سنگ پرت میکنه - موقعی سنگ پرت میکنه باید بگیرمش و پرتش کنم طرف خودش اما موقعی که سنگ رو میگیرم 4 جهت رو نشون میده که باید بزنم و سنگ رو برگردونم اما نمیدونم چطوری . باید چه دکمه هایی رو زد ؟
به ترتیب:
W
A
S
D
2-3 بار بزنی درست میشه.

قطعا و صددرصد این بازی یکی از بهترین عناوین با مضامین خون آشامی و روایت داستان بسیار زیبا هست که واقعا با اینکه یکی از بهترین های H&S هم هستش ، ولی جذابیت بازی بیشتر از این حرفهاست...
دوستان اگه پرونده ای در مورد این بازی سراغ دارن لطفا معرفی کنن، پرونده کامل این بازی مخصوصا
ممنون

آخرین ویرایش:
بچه ها میگم سیستم کلیدزنی این بازی چطوره؟
آخه الان من جای یه دری موندم،که همون هیولای کوچولوئه magic ـت رو میدزده و باید ازش پس بگیری بعد میرسی جای یه در که هرچی ضربه میزنی شکسته ، نمیشه، ولی من میخوام با magic و حالت دویدن اون در رو بشکنم، باید روی نسخه pc چه کلید هایی زده بشه؟؟؟

بچه ها میگم سیستم کلیدزنی این بازی چطوره؟
آخه الان من جای یه دری موندم،که همون هیولای کوچولوئه magic ـت رو میدزده و باید ازش پس بگیری بعد میرسی جای یه در که هرچی ضربه میزنی شکسته ، نمیشه، ولی من میخوام با magic و حالت دویدن اون در رو بشکنم، باید روی نسخه pc چه کلید هایی زده بشه؟؟؟
Shadow Magic رو فعال کنید - با Block قدرت رو شارژ کنید - به سمت دیر شیرجه برید
به دویدون نیازی نیست. برید جلوی در بایستید و مستقیما به وسطش شیرجه برید

سلام استاتید . من در مرحله ای که یک لنز قرمز پیدا میکنه میزاره توی دستگاه یکی از درها باز میشه و یک شوالیه روی زمین مرده گیر کردم نمی دونم چطور اون در فلزی بالا باز میشه . لطفا کمک کنید .

سلام استاتید . من در مرحله ای که یک لنز قرمز پیدا میکنه میزاره توی دستگاه یکی از درها باز میشه و یک شوالیه روی زمین مرده گیر کردم نمی دونم چطور اون در فلزی بالا باز میشه . لطفا کمک کنید .
مرحله Music Box رو میگی.
این مرحله خیلی سخته. بهتر راهنمای اینجارو تو یوتیو*ب پیدا کنی. آخه نوشتنش اینجا طولانیه :دی

آخرین ویرایش:
برادرا منم تو تایتان گیر کردم. کسی سیو بعدش رو نداره؟ بگید کجا کپی کنم سیوش رو چون رفتم تو داکیومنتز ولی فولدری نبود برای سیو این بازی. ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or