Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
برادرا منم تو تایتان گیر کردم. کسی سیو بعدش رو نداره؟ بگید کجا کپی کنم سیوش رو چون رفتم تو داکیومنتز ولی فولدری نبود برای سیو این بازی
کمی کلید زنی با تایتان اذیت میکنه ولی تمرین کنید می تونید اون رو نابود کنید ... ارزش داره این باس. با دانلود Save مزه اون رو از بین نبرید
سه چهار پست بالاتر هم گفتند: W-A-S-D رو به ترتیب بزنید درست دربیاد. یکی از بی نظیر ترین باس ها هستش. اون رو رد با Save توصیه می کنم رد نکنید :d
سلام استاتید . من در مرحله ای که یک لنز قرمز پیدا میکنه میزاره توی دستگاه یکی از درها باز میشه و یک شوالیه روی زمین مرده گیر کردم نمی دونم چطور اون در فلزی بالا باز میشه
اون کاشی هایی که یک لحظه روشن میشه رو میبنید؟ به ترتیب اونها باید چهار ضلع مربع رو حرکت کنید. برید روی خونه ای که اول روشن میشه. Shadow Magic رو فعال کنید، Block کنید تا حرکت شما شارژ بشه. بعد به سمت کاشی بعدی که روشن می شد حرکت کنید
با این کار تمامی کاشی های بین دو نقطه روشن میشه.
به طور خلاصه: مربع تشکیل شده از کاشی های جادویی رو، با حرکت در جهت درست، روشن کنید
مرحله Music Box رو میگی
نه این مرحله جعبه موسیقی نیست :d همونجاست که بعد از نابودی ربات عقرب مانند یک لنز رو میگیرم و بعد داخل یک میکروسکوپ غول پیکر قرار میدیم

بازی بسیار زیباییه..دیشب دانلودش کامل شد امروز شروع کردم به بازی..!! همه چیزش میزانه ..علی الخصوص فریم دهیش.. نمیدونم چرا اینقدر دیر رفتم سراغ این بازی.. یه هک اسلش به سبک خدای جنگ و دویل می کرای..!!

دوستان کسی نظری نداره این غول رو چطوری بکشم؟؟اون سنگی که میندازه سمتم رو میگیرم بعدش چهارتا فلش میاد ..گابریل سنگو ول میکنه...اصلا نمیتونم بزنمش به این یارو..چهارتا فلش که دارن میچرخن..!!کدوم دکمه رو باس بزنم؟
CastlevaniaLoSUE_2014_01_07_16_52_24_04.jpg

دوستان کسی نظری نداره این غول رو چطوری بکشم؟؟اون سنگی که میندازه سمتم رو میگیرم بعدش چهارتا فلش میاد ..گابریل سنگو ول میکنه...اصلا نمیتونم بزنمش به این یارو..چهارتا فلش که دارن میچرخن..!!کدوم دکمه رو باس بزنم؟

این بازی با کیبورد سخت هست. شما باید به شکل چرخش آنالوگ دسته، دکمه های جهت نما رو بزنید.

این بازی با کیبورد سخت هست. شما باید به شکل چرخش آنالوگ دسته، دکمه ها رو جهت نما رو بزنید.
با دسته بازی میکنم..!! با شوک سمت جپ که WASD رو تنظیم کردم(با برنامه Xpadder)..!! توی منوی Controls بازی فلش نبود که مپ کنمش رو دسته..!! الان شوک راستمو بجای فلش های کیبورد بزارم حله؟؟

با دسته بازی میکنم..!! با شوک سمت جپ که WASD رو تنظیم کردم(با برنامه Xpadder)..!! توی منوی Controls بازی فلش نبود که مپ کنمش رو دسته..!! الان شوک راستمو بجای فلش های کیبورد بزارم حله؟؟
شما همون باید WASD رو بزنین،اول به طرف بالا بعد چپ بعد پایین بعد راست. WASD :d

اگه به جای آنالوگ چپ بزارید، دکمه آنالوگ رو که خاموش کنید D-Pad که داخل Xpadder معرفی شده، رو میشناسه. ضمن اینکه آخرین نسخه ای که من از Xpadder استفاده کردم مربوط به 2010 بود و به شدت باگ داشت ترجیجا از آخرین نسخه استفاده کنید که باگهای اساسیش حل شده و اسکین های دسته کنسول ها رو هم داره.

آقا غوله رو زدم ..الان نمیدونم چطوری سه تا ازین سبزا پیدا کنم در باز بشه..!! عکس زیرو ببینید ..تنها راهی که برام مونده اینه که این رو این سه تا یه کاری بکنم راهی چیزی بازبشه برم دوتای دیگه رو پیدا کنم..میرم جلوشون میگه باید جادو بزنی روشون..هرچی جادو جنبل دارم میزنم هیچ اتفاقی نمیفته..
CastlevaniaLoSUE_2014_01_07_21_35_27_46.jpg

این عکس زیرم برای یادآوری مکانی که تشریف دارم:d
CastlevaniaLoSUE_2014_01_07_21_35_45_03.jpg

There Is No Fuk^&g Tower
سعی کن از جاهایی که میبینی راه داره خودت به قسمت بالایی اماکن مختلف برسونی. پلتفرمینگه دیگه :d به زبان ساده: درست عین همین Edward خودمون راهی که میشه از اون به بالای برج ها رسید رو گیر بیار!
توی Castlevania کلا یه خورده آدم باید سر و کله بزنه و کامل بگرده محیط رو. چیز خیلی مخفی نیست .... فقط بگرد

من دهنم او این قسمت سرویش شده
محیط بازیت نمیدونم چرا متفاوته :d خط HP زیر پای گبریل، اون نماد اسکلت بالا سمت راست، اینا داستانشون چیه؟ (بازی رو هم دوباره داری میری درسته؟ چون دخیره جادوهات خیلی بالاست)
بیشتر بجای اینکه Tesla ها اعصاب خورد کن باشه اون مشت های هوایی هستش که باید درست روی دکمه فرود بیام!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or